Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στον Λυκαβηττό: Κλειστοί οι Άγιοι Ισίδωροι – Ξήλωσαν και τις πινακίδες.

 ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022: Κλειστή σήμερα 25 Δεκεμβρίου 2022 η Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Ξήλωσαν μέχρι και την πινακίδα με το πρόγραμμα.

Υπόλογοι στην Ιστορία θα είναι οι υπεύθυνοι για την τραγική κατάντια στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, μιας και ακόμη και σήμερα, την ιερή μέρα των Χριστουγέννων, ορισμένοι άρρωστοι, κομπλεξικοί εγκέφαλοι, μεθόδευσαν να παραμείνει κλειστή η πιο δημοφιλής Εκκλησία της Ελλάδος, μπας και από την δυστυχία του άλλου κερδίσουν οι ίδιοι στις μίζερες ζωές τους και στα ύπουλα σχέδιά τους.

Ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης, προσήλθε νωρίς το πρωί να προσκυνήσει, μετά και την περιπέτεια της υγείας του, διαπιστώνοντας πως ο Ναός είναι κλειστός, αλλά και πως έχουν ξηλώσει ακόμη και την πινακίδα του προγράμματος, παρόλο που παλαιότερα υπήρχε αναρτημένο πρόγραμμα που υπήρχε προγραμματισμένη Λειτουργία για σήμερα. Μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η ιδέα και άλλαξαν γνώμη.

Σε επικοινωνία του Ανδρέα Καραγιάννη με τον π Κωνσταντίνο ,του ανέφερε ο Ιερέας: Καλά Χριστούγεννα να έχουμε! Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια θετική έκβαση ώστε να έρθει τα Χριστούγεννα. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου