Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Άφυλα δεν είναι ούτε τα υβρίδια! Κεραυνοί Γέροντα Αθανάσιου για Παπαρίζου: Είναι σε σύγχυση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Άφυλα δεν είναι ούτε τα υβρίδια – Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άφυλα δεν είναι ούτε τα υβρίδια – Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού

Σάλος μεγάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις νέες δηλώσεις της καλλονής Ελληνίδας τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μέσα σε μια σύγχυση και αντιεπιστημονική θεώρηση των πραγμάτων δήλωσε πως τα παιδιά γεννιούνται άφυλα και στην πορεία ανακαλύπτουν τις έξεις και τις σεξουαλικές τους ταυτότητες.

Οι δήθεν φιλελεύθεροι έσπευσαν να την κάνουν λάβαρο, ενώ ο ειδικός επιστήμων ψυχίατρος κ. Δημήτριος Σούρας μόνο που δεν λιντσαρίστηκε όταν εξέφρασε την επιστημονική του άποψη, η οποία είναι και αποδεκτή από ολόκληρη την ιατρική κοινότητα.

Όταν ακόμα και τα ερμαφρόδιτα όντα έχουν υπερισχύον φύλο, όπως τα σαλιγκάρια ή ακόμα και στο ανώτερο ζωικό βασίλειο βλέπουμε τα υβρίδια όπως τους ημιόνους, τα κοινώς μουλάρια να έχουν φύλο, άσχετα από την δυνατότητα τους στην αναπαραγωγή καθότι συνήθως είναι στείρα, δεν μπορεί ο πρώτος τυχών ή τυχούσα να βγαίνει και να κηρύττει ότι του φανεί είτε άθελά του ή και εσκεμμένα.

Αρκούν τα βιβλία της Βιολογίας Γυμνασίου- Λυκείου για να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη επί του θέματος, όταν στον άνθρωπο έχουμε ήδη από την σύλληψή του τα χρωμοσώματα χχ και χψ τα οποία διαμορφώνουν το φύλο του, τότε κάθε άλλη θεωρία είναι αν μη τι άλλο εκ του πονηρού.

Εξάλλου καμία σχέση δεν έχει το φύλο του ανθρώπου με τις σεξουαλικές του εκφράσεις. Και ο γκέι είναι αρτιμελής άνδρας και η λεσβία είναι αρτιμελής γυναίκα.

Δυστυχώς ζούμε στα έσχατα χρόνια και η διαστροφή των πραγμάτων είναι κανόνας. Ήδη έθεσαν οι κυβερνώντες θέμα για τα κοτέτσια, ίνα πληρωθή ο Πατροκοσμάς. Επομένως η σεξουαλικότητα που πουλάει σε όλες τις εποχές είναι καιρός κι αυτή να χάσει τον μπούσουλά της.

Αναμασούν θέματα λυμένα προ αιώνων μόνο και μόνο για να προκαλέσουν. Κανείς δεν κρίνει τους γκέι ή τις λεσβίες, αλλά όχι να τους κάνουμε και θέμα ημερησίας διατάξεως. Χάθηκε ο ίσιος δρόμος και πλανώμαστε πάνω κάτω, δεξιά κι αριστερά.

Ας βάλουμε ένα φρένο επιτέλους στην ηθική μας κατρακύλα. Ο Μέγας Ταξιάρχης ας αναφωνήσει επιτέλους το στώμεν καλώς. Ας εκτιναχθούμε από τον πυθμένα πριν πνιγούμε στους υδρατμούς της ανάσας μας.
Πάντοτε με αγάπη, την εν Κυρίω,

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός.

ekklisiaonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου