Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Εφετείο Κιέβου επικυρώνει τον 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον ηγούμενο της Λαύρας Σπηλαίων.Kατά την ακροαματική διαδικασία κάποιος ζήτησε καταδίκη ηγούμενου και επιστροφή λατρείας θεού ήλιου Râ στη Λαύρα!

 

Εφετείο του Κιέβου επικυρώνει τον 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό και το ηλεκτρονικό βραχιόλι στον

ηγούμενο της Λαύρας Σπηλαίων Μητροπολίτη Πάβελ.Kατά την ακροαματική διαδικασία κάποιος ζήτησε την καταδίκη του ηγούμενου και την επιστροφή στην λατρεία του θεού του ήλιου Râ στη Λαύρα! ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ

Εφετείο του Κιέβου επικυρώνει τον 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό και το ηλεκτρονικό βραχιόλι στον ηγούμενο της Λαύρας Σπηλαίων Μητροπολίτη Πάβελ.
Στις 21 Απριλίου, το εφετείο επικύρωσε τον 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό του ηγούμενου της Λαύρας Σπηλαίων του Κιέβου, Μητροπολίτη Βίσχοροντ και Τσορνόμπιλ/Vyshhorod και Chornobyl Πάβελ. Ο Μητροπολίτης Πάβελ πρέπει να φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι μέχρι τις 30 Μαΐου.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης επισήμαναν τα προβλήματα υγείας του Επισκόπου, καθώς και το γεγονός ότι δεν μένει στο σπίτι που υποτίθεται ότι βρίσκεται με βάση τη δικαστική απόφαση.
Τόνισαν επίσης ότι ο 24ωρος κατ’ οίκον περιορισμός είναι ένα από τα πιο αυστηρά προληπτικά μέτρα που προβλέπει ο Ουκρανικός Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν ικανοποίησε στα αιτήματά τους.


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ένας άνδρας μίλησε ζητώντας την καταδίκη του ηγουμένου και την επιστροφή του θεού του ήλιου Râ στη Λαύρα.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο ηγούμενος από τον πόλεμο και τους διωγμούς που υφίσταται τόσο αυτός όσο και η μονή του.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου