Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ο Πούτιν πήγε εκτάκτως στο Κρεμλίνο μέσα στη νύχτα. Φήμες ότι πήγε λόγω υγείας Ερντογάν!! Θρίλερ με ασθένεια Ερντογάν! ΒΙΝΤΕΟ.

 

Ο Πούτιν πήγε εκτάκτως στο Κρεμλίνο μέσα στη νύχτα. Φήμες ότι πήγε λόγω υγείας Ερντογάν!!

Επίσης φήμες που όμως διαψεύδονται από άλλες πηγές κάνουν λόγο ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και ότι νοσηλεύεται…

Το σίγουρο είναι ότι εκτός από το ότι ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για σήμερα

ο Ερντογάν έχει ακυρώσει όλα τα ταξίδια του από χθες, μπορεί να ακυρώσει όλα τα ταξίδια του αυτή την εβδομάδα, θα εξαρτηθεί από την υγεία του.
Ο Ερντογάν ακυρώνει τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που είναι προγραμματισμένο για αύριο το απόγευμα..Ο δημοσιογράφος İsmail Saymaz ανέφερε ότι το προγραμματισμένο κοινό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τον Πρόεδρο Ερντογάν, το οποίο θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ στα Euro D, ATV Europe, NTV Europe και TRT World, ακυρώθηκε.

Ο Ερντογάν ακυρώνει για άλλη μια φορά όλα του τα προγράμματα λόγω πόνων στο στομάχι. Θρίλερ με ασθένεια Ερντογάν..

Nέο ανακοινωθέν πριν λίγο ….

”Οι ισχυρισμοί ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν έπαθε έμφραγμα και νοσηλεύτηκε» δεν αληθεύουν” διατείνεται το γραφείο της προεδρίας για την παραπληροφόρηση. Ο Πρόεδρος Ερντογάν θα παραστεί στην τελετή «Πρώτη φόρτωση καυσίμου στον πυρηνικό σταθμό του Ακούγιου», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, με ζωντανή σύνδεση μεταδίδει τώρα ο τούρκικος τύπος…Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay ανέλαβε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυριζόμενος ότι ο Ερντογάν είναι καλά στην υγεία του και υποφέρει από ένα “ελαφρύ κρυολόγημα” και είπε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του… ίδωμεν..

Πάντως έχει γίνει παγκόσμιο θέμα πρώτης σειράς…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου