Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος: Ακολουθεί Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος, Αντίχριστος και Δευτέρα Παρουσία.

 


Το όνομα του Ρώσου πρεσβύτερου της Τούλα, Αρχιμανδρίτη Χριστόφορου (Nikolsky Evgeny Leonidovich, 1905-1996) είναι ελάχιστα γνωστό στον ορθόδοξο κόσμο. 

Δεν έκαναν διαφημίσεις για αυτόν και δεν τον ήθελαν ούτε οι πρόεδροι ούτε οι Πατριάρχες της Ρωσίας γιατί έλεγε πολύ καυστικά θέματα για αυτούς και την Ρωσία, η φήμη του δεν εξαπλώθηκε πέρα από την Τούλα επειδή ο ίδιος ο γέροντας ήταν ταπεινός και αόρατος. 

Ο γέροντας το 1995 είπε ότι η ώρα δεν είναι τώρα για την αναγέννηση, αλλά για τη σωτηρία των ψυχών γιατί ενώ ο κοσμικός κόσμος προχωράει προς την καταστροφή και νομίζει πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες, οι δίκαιοι αντιλαμβάνονται πως προχωράμε προς την καταστροφή πριν την Δευτέρα παρουσία. 

Ο Γέροντας το 1990 έως και πριν την κοίμηση του το 1996 έκανε συνεχώς προβλέψεις γιατί τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

Διαχρονικά γινόταν μεγάλη προσπάθεια από την Ρωσια αυτές οι προβλέψεις να μην βγουν ποτέ στην επιφάνεια προς ανάγνωση αλλά έβγαιναν παραποιημένα βιβλία με το δήθεν ξανθό γένος και την κυριαρχία του στον κόσμο. 

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικά από αυτά που είχε προφητέψει ο Άγιος γέροντας Χριστόφορος την περίοδο 1990 με 1996:

Οι γέροντες προσεύχονται πολύ να γίνει πόλεμος και μετά τον πόλεμο θα γίνει πείνα. Και αν δεν γινόταν πόλεμος, θα ήταν κακό, όλοι θα πεθέναν.

 Ο πόλεμος δεν θα αργήσει, αλλά και πάλι πολλοί θα σωθούν, αν δεν γινόταν πόλεμος τότε κανείς δεν θα σωνόταν.

 Πρέπει να έχουμε απόθεμα σε νερό για δέκα μέρες, θα βγει απόφαση για δέκα ημέρες κανείς να μην βγει από το σπίτι. Θα είναι τέτοια η κατάσταση μετά από τον σύντομο και καταστροφικό πόλεμο που δεν θα γίνεται καν να βγείτε από το σπίτι. Αλλά για τους εκλεκτούς, όλα θα μειωθούν.

 Έτσι πέθαναν τα Σόδομα και τα Γόμορρα για την ακολασία, έτσι θα μας κάψει ο Κύριος στη φωτιά, θα καεί αυτός ο κόσμος. Τέτοιες μεγάλες πόλεις όπως η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη θα χαθούν.

Ο Καταστροφικός πόλεμος θα έχει επίκεντρο την Ρωσία. 

Μητέρα Ρωσία, φτωχή Ρωσία τι κακό σε περιμένει. 

Ο πόλεμος θα είναι πολύ γρήγορος, ένας τέτοιος πύραυλος και όλα θα δηλητηριαστούν και θα είναι πολύ δύσκολο για όσους μείνουν ζωντανοί, γιατί η γη δεν θα γεννάει πια.

 Μετά τον πόλεμο, θα μείνουν τόσο λίγοι άνθρωποι στη γη, τόσο λίγοι.

Θα υπάρχει ζέστη μετά τον πόλεμο και φοβερός λιμός όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλη τη γη. 

 Η ζέστη θα είναι τρομερή και θα υπάρξουν αποτυχίες των καλλιεργειών τα τελευταία χρόνια πριν την Δευτέρα παρουσία. 

 Όλα τα ποτάμια, οι λίμνες, οι δεξαμενές θα στεγνώσουν και οι ωκεανοί θα στεγνώσουν και όλοι οι παγετώνες θα λιώσουν και τα βουνά θα φύγουν από τις θέσεις τους. 

Ο ήλιος θα είναι πολύ καυτός.

Οι άνθρωποι θα διψάσουν, θα τρέχουν, θα ψάχνουν για νερό, αλλά δεν θα υπάρχει νερό. Θα δουν κάτι να λάμπει στον ήλιο και θα νομίσουν ότι είναι νερό, θα τρέξουν πάνω, αλλά αυτό δεν θα είναι νερό, άδεια θα είναι τα ποτήρια.

Αγοράστε ένα σπίτι με γη. 

Συγγενείς, μη φύγετε, αλλά ενωθείτε, αγοράστε μαζί. Αγοράστε σπίτια στο χωριό, ακόμα και μια πιρόγα. 

Η ευλογία του Θεού θα είναι πάνω σας. Αγοράστε και σκάψτε αμέσως ένα πηγάδι για να έχετε το δικό σας νερό και αμέσως φυτέψτε μια ιτιά (στη βόρεια πλευρά), γιατί πάντα υπάρχει νερό κάτω από την ιτιά

Μετά τον πόλεμο θα είναι δυνατή η συλλογή νερού σταγόνα - σταγόνα. Αυτές οι σταγόνες θα είναι τα δάκρυα της Μητέρας του Θεού για την καταστροφή μας.

 Θα τρώμε ρίζες, βότανα και για να ζήσουμε θα τρώμε ένα φύλλο φλαμουριάς την ημέρα.

 Αυτοί που θα αρνηθούν το χάραγμα ο Κύριος θα τους τρέφει με θαύμα. Τότε ο Κύριος θα δώσει στέφανα στους ζωντανούς, σε όποιον δεν θα τον προδώσει με το να ακολουθήσει τον αντίχριστο. 

Έρχεται τρομερός πόλεμος και φοβερός λιμός, τα πτώματα θα είναι ξαπλωμένα παντού.

 Μην είσαι τεμπέλης, μην είσαι τεμπέλης. Ο Κύριος αγαπά τη δουλειά. Τα τελευταία χρόνια πριν την Δευτέρα παρουσία  οι τελευταίοι Άγιοι θα επιστρέψετε στο δρεπάνι όπως είπε η ευλογημένη Matronushka, άροτρο για όργωμα. 

Εκείνες τις μέρες μετά τον πόλεμο θα είναι δυνατή η απόδραση μόνο στα σπίτια σας, τι πάθος θα είναι! 

Το φως θα σβήσει, το αέριο θα σβήσει, το νερό θα σβήσει, δεν θα υπάρχει τίποτα και οι άνθρωποι σχεδόν θα σαπίσουν ζωντανοί στα διαμερίσματά τους.

Μετά το 2008 ο χρόνος θα πετάει προς την Δευτέρα παρουσία θα πετάει χρόνο με το χρόνο, μήνα με τον το μήνα. 

Μετά το 2008, να είστε ιδιαίτερα ταπεινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου