Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ-ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε.Το άρθρο αφιερώνεται στους Γέροντες που με ειδοποίησαν σε ανύποπτο χρόνο για όσα ζούμε και θα ζήσουμε.

 Η αλήθεια είναι ότι διαχρονικά και σε διαφορετικές περιοχές έχω συζητήσει με Γέροντες για όσα θα συμβο'υν μέχρι να φτάσουμε στα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως και οι μαρτυρίες αυτές ξεκινούν από τον Ιούλιο του 1974 με την πρώτη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο πρώτος μου πνευματικός Παπα-Σπύρος Σκορδίλης μου έλεγε στις αρχές του 1990 σε ερώτηση πότε θα πάρουμε την Πόλη,ότι θα ζήσω πρώτα την παγκοσμιοποίηση η οποία θα είναι ένα αντίχριστο σύστημα,δεν θα είναι πρόσωπο.

Αλλος ιερέας κατά το 2010 μου είπε σε ερώτηση πότε θα πάρουμε την Πόλη-Πρώτα οι διπλές εκλογές και μετά τα γεγγονότα.

Βέβαια διπλές εκλογές από τότε είχαμε κάπου στο 2012 ώστε να σχηματιστεί η κυβέρνηση Σαμαρά,και αργότερα το 2015 όταν παραιτήθηκε ο Τσίπρας και προκηρύχτηκαν πάλι εκλογές για να ξανακυβερνήσει υπό άλλη μορφή το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τι μπορεί όμως να εννοούσε ο ιερέας με τις διπλές εκλογές;

Φέτος έχουμε εκλογές στην Τουρκία στις 14 Μα'ι'ου και στην Ελλάδα στις 21 Μα'ι'ου.

Το ερώτημα είναι αν θα χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές ή θα βγουν με την πρώτη φορά ο Τούρκος Πρόεδρος και η ελληνική κυβέρνηση.Διαβάζω σε Τουρκικές εφημερίδες ότι θα γίνουν κι εκεί επαναληπτικές εκλογές στις 28 Μα'ι'ου για ανάδειξη του Προέδρου.

Διαβάζουμε το παρακάτω άρθρο:

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/677336/stis-deyteres-kalpes-tha-krithei-i-elliniki-kyvernisi-oxi-stis-21-5-alla-2-iouliou-kai-i-proedria-stin-tourkia-stis-28-anti-14-maiou

 

Στις δεύτερες κάλπες θα κριθεί η ελληνική κυβέρνηση, όχι στις 21/5 αλλά 2 Ιουλίου - Η Προεδρία στην Τουρκία στις 28 αντί 14 Μαΐου.

Βέβαια όλα αυτά θα τα δούμε στην πράξη,αφού δούμε τι έχει ειπωθεί για κάποιες ελληνικές εκλογές.... αλλά και για τις Τουρκικές.

Μαρτυρία από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας Ηγγικεν ανέφερε:

«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…»

Εμείς θα κρατήσουμε και ακόμη μία εκτίμηση:

 Κυριάκος Τσίτσικας: «Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μεσ την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».

Για την εισβολή στην Κύπρο μου είχε πει- κατά τη διάρκεια της πρώτης Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974-Μικρασιάτισσα από ιερέα της Μικράς Ασίας τότε με την Μικρασιατική καταστροφή ότι εξ αιτίας της Κύπρου θα πιαστούμε σε πόλεμο με την Τουρκία,λόγω των πετρελαίων στο Αιγαίο και την Μεσόγειο.

Το 1974 βέβαια ούτε κουβέντα ότι υπήρχε πετρέλαιο στην Ελλάδα ή την Κύπρο. 

Πάμε να δούμε τι έχει γραφτεί κατά καιρούς και για μελλοντικές ελληνικές εκλογές.

Και τι δεν είχε προβλέψει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος; Από την πολιτική αστάθεια και τους φόρους μέχρι την εξάρτηση από τις τραπεζικές κάρτες, ενώ είχε μιλήσει για πείνα χειρότερη της Κατοχής και πόλεμο με την Τουρκία. Αυτή είναι η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Γέροντα Παϊσίου για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και για πόλεμο με την Τουρκία. «…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε». «…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους,αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν». «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»…«…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…».

Η παρακάτω περιγραφή είναι μια πραγματική μαρτυρία προσκυνητή από το βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητών»:

Ο Γέροντας το 1983 στη Σουρωτή είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Θα έρθει καιρός που θα ανεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε..» . Μας έκανε πολλή εντύπωση εκείνο που είπε για το Κ.Κ.Ε. και γελάσαμε, θυμάμαι. Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα γεγονότα.

 «Με Οικουμενική θα ξεκινήσουν όλα!
 Θα φύγουν μεσάνυχτα και ΔΕΝ θα έχουμε Κυβέρνηση»…

Ολα αυτά με την πάροδο του χρόνου μένει να τα δούμε στην πράξη αφού και ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός είχε πει για Πολιτειακή ανωμαλία που θα τραβηχτεί πίσω το κεφάλαιο και ήδη διαβάζουμε κάποια περίεργα δημοσιεύματα: 

protothema.gr

 

Ο Τσακαλώτος και οι «53+» του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν πληρωμές σε τοπικά νομίσματα.

 Μετά τις «Δήμητρες» του εν δυνάμει κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρουφάκη, η συνιστώσα «των 53» του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του, όπως ο επί 4 χρόνια υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσακαλώτος, προτείνει τοπικά νομίσματα!

Αν όλα αυτά είναι προ-οιωνός ότι θα κλείσουν οι τράπεζες κάποια στιγμή(Παγκόσμια χρεοκοπία) τότε έρχονται στην επικαιρότητα οι προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

 

 38. Πολλοί θά χάνωνται ἀπό τήν πείνα.

39. Οἱ πλούσιοι θά γίνουν πτωχοί καί οἱ πτωχοί θά πεθάνουν.

40. Μιά χούφτα μάλαμα μιά χούφτα ἀλεύρι.

Αλλη μία επίκαιρη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού είναι η παρακάτω:

 47. Ὁ χαλασμός θά γίνη ἀπό ἕνα κασσιδιάρη.

(Ἡ προφητεία εἰς τό ἀλβανικόν χειρόγραφον φέρεται ὡς ἑξῆς: “Ὁ χαλασμός θἄρθη ἀπό τυφλό καί κασσιδιάρη”)

Κασιδιάρης είναι αυτός που έχει λίγα μαλλιά και αν είναι και τυφλός μπορεί να φορά και γυαλιά ή μεταφορικά να εννοεί τον εγω'ι'σμό που θα έχει. Αν όμως στην κυριολεξία έχει αναφέρει τον Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα του που απαγορεύτηκε τότε τι μπορεί να συμβεί;Και αυτά θα τα δούμε με την πάροδο του χρόνου και πως θα εξελιχτούν στην πραγματικότητα τα πράγματα.

zenjt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου