Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Με μπουλντόζες και κατά των χριστιανών Αρμενίων το Ισραήλ. Έκανε Γάζα τα Ιεροσόλυμα. Ορθόδοξος κληρικός: σε αυτή τη γη έζησε και έπαθε ο Χριστός. Αναστήθηκε. Δεν θα φύγουμε παρά νεκροί από εδώ. Οι φανατικοί Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα σ’ Αγίους Τόπους! ΒΙΝΤΕΟ.

 

Με μπουλντόζες και κατά των χριστιανών Αρμενίων το Ισραήλ. Έκανε Γάζα τα Ιεροσόλυμα. Ορθόδοξος κληρικός: σε αυτή τη γη έζησε και έπαθε ο Χριστός. Εδώ Αναστήθηκε. Δεν θα φύγουμε παρά νεκροί από εδώ. Οι φανατικοί Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα στους Αγίους Τόπους!

Ένας Ορθόδοξος νεαρός κληρικός πήγε προς υποστήριξη των Αρμενίων που βιώνουν πρωτοφανείς διωγμούς από το καθεστώς Νετανιάχου και μίλησε με ομολογιακό φρόνημα στο συγκεντρωμένο πλήθος: Θυμηθείτε ότι ένας άνθρωπος ονόματι Ιησούς Χριστός έζησε σε αυτή τη γη ήπιε νερό από αυτή τη γη πέθανε σε αυτή τη γη Αναστήθηκε κι Αναλήφθηκε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ αυτή τη γη ούτε τις εκκλησίες μας μέχρι να επιστρέψουμε στο Θεό μας στους ουρανούς. Λοιπόν λέμε σε όλον τον κόσμο ότι θα παραμείνουμε στους Τόπους μας θα παραμείνουμε μέσα στις εκκλησιές μας . Λέμε σε αυτούς τους απαίδευτους σε αυτούς τους φανατικούς Εβραίους τους λέμε: εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα σε αυτή τη γη.

Ο Άγιος Φιλούμενος ζει και εμπνέει τον καλόν αγώνα..

Ένας πλούσιος Ισραηλινός κατασκευαστής ακινήτων μετέφερε μπουλντόζες το βράδυ 27/11/23 και κάλεσε τους εποίκους να εισβάλουν στη γειτονιά των Αρμενίων Χριστιανών για να τους εκδιώξουν από την Ιερουσαλήμ. Πλήθος Αρμενίων και λοιπών χριστιανών μαζεύθηκαν να υπερασπιστούν τα χριστιανικά εδάφη που ο Ίδιος ο Χριστός εξαγόρασε με το Τίμιο αίμα Του. .

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου