Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Υπό κράτηση 42χρονος που έκανε αγορές με κλοπιμαία κάρτα.

ΣΧΟΛΙΟ : Μετά τα περιστατικά στην Κατερίνη και την Πάτρα με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες,το θέμα απασχολεί και την Κύπρο.Πράγματα που τα έλεγε ο Άγιος Πα'ί'σιος τα βρίσκουμε πλέον καθημερινά μπροστά μας.
Διάταγμα επταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 42χρονου, ο οποίος φέρεται να έκανε αγορές και ανάληψη μετρητών από τραπεζική πιστωτική κάρτα που ανήκει σε 66χρονη.
  Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις αδικημάτων, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ της 25ης Ιουλίου και 9ης Αυγούστου, 2017, στη Λεμεσό.
Ο 42χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να απόκτησε παράνομα και να έκανε χρήση της τραπεζικής πιστωτικής κάρτας 66χρονης, εξασφαλίζοντας χρηματικά ποσά από αυτόματες μηχανές ανάληψης χρημάτων, ενώ επίσης προέβη και σε αγορά προϊόντων από περίπτερο στη Λεμεσό.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, στο οποίο οδηγήθηκε σήμερα ο ύποπτος, εξέδωσε διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εναντίον του.
Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή ΚΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου