Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ζούμε εποχές βαθύτατα παρανοϊκές, σχεδόν στο όριο του διεστραμμένου.

Πρόσφατα κάποιος, αποκάλεσε εμένα και τους φίλους μου «καλάθι των αχρήστων»: Παρακαλώ βοηθήστε με να αντιληφθώ το νέο μου εαυτό… γιατί απλά, δεν είμαι βέβαιος πια για το ποιος είμαι!

>Συνήθιζα να σκέπτομαι πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά. . . έχοντας γεννηθεί λευκός, είτε μου αρέσει είτε όχι, σήμερα χαρακτηρίζομαι ρατσιστής.
>Είμαι ένας, οικονομικά και ηθικά, συντηρητικός, αλλά με τα σημερινά πρότυπα, με βαφτίζουν φασίστα.
>Είμαι ετεροφυλόφιλος αλλά, σύμφωνα με τους ομοφυλόφιλους, είμαι ομοφοβικός που στη πραγματικότητα καταπιέζω τη δική μου ομοφυλοφιλία.
>Είμαι κατά των συνδικάτων και των συνδικαλιστικών ενώσεων και αυτό με κάνει προδότη της εργατικής τάξης και σύμμαχο του μεγάλου κεφαλαίου.
>Είμαι Χριστιανός και σήμερα με χαρακτηρίζουν άπιστο [σ.σ. «kafir» κατά τους ισλαμιστές].
>Θεωρώ αποτρεπτική τη νόμιμη οπλοκατοχή και αυτό με βαπτίζει μέλος της λέσχης των εμπόρων όπλων.
>Είμαι άνω των 70 ετών και αυτομάτως με θεωρούν πως ανήκω στην κατηγορία των αχρήστων, γέρων ανθρώπων.
>Σκέπτομαι και συσχετίζω τα γεγονότα με κριτική προσέγγιση και συνεπώς δεν είμαι ευκολόπιστος και διατηρώ πολλές αμφιβολίες για όλα αυτά που παρουσιάζονται στα MME και στα ΜΚΔ (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) με αποτέλεσμα να θεωρούμαι αντιδραστικός.
>Είμαι περήφανος για την πολιτιστική μας κληρονομιά και για την Ευρωπαϊκή μας παιδεία, γεγονός που με βαπτίζει ξενοφοβικό.
>Δίδω υψηλή προτεραιότητα στην ασφάλειά μου και στην ασφάλεια της οικογένειάς μου ενώ παραλλήλως εκτιμώ το Νομικό μας σύστημα καθώς και την προσφορά και το έργο της αστυνομίας με αποτέλεσμα να μου αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του φανατισμένου ακροδεξιού.
>Πιστεύω στην αριστεία και στην σκληρή δουλειά καθώς και στην δίκαιη αποζημίωση ενός εκάστου σύμφωνα με τα προσόντα του, τις δυνατότητές του και την απόδοσή του με αποτέλεσμα να με βαπτίζουν ελιτιστή και αντισοσιαλιστή.
>Πιστεύω πως η άμυνα και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι ζωτική ανάγκη επιβίωσης αλλά και καθήκον και υποχρέωση για όλους τους πολίτες και αυτό με χαρακτηρίζει… στρατόκαυλο και καραβανά.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να εξοικειωθώ με το νέο μου εαυτό … γιατί απλά δεν είμαι σίγουρος πια για το ποιος πραγματικά είμαι!
ΣΧΟΛΙΟ DEFENCE-POINT.GR: Το κείμενο που προηγήθηκε, αποτελεί την απόδοση στα ελληνικά ενός ηλεκτρονικού μηνύματος που έγινε «viral» στο εξωτερικό και αποτυπώνει εκπληκτικά την κατάσταση που βιώνουμε, ακόμα κι αν υποτεθεί ότι σε επιμέρους εκ των γραφομένων ίσως υπάρχει λογικός αντίλογος και μπορεί να «σηκώσει» καλόπιστη συζήτηση.
Είναι εκπληκτικό το πόσο ίδια μοιάζουν τα πάντα σε όλο τον δυτικό κόσμο, τουλάχιστον, σα να έχει καταλάβει τους πάντες παράκρουση, καθώς δεν αρκεί η αμφισβήτηση των πάντων, σε αντιμετωπίζουν και ως… περιθωριακό αν τολμήσεις να εκφράσεις διαφωνία.
Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε τον πολύ αγαπημένο και καταξιωμένο – στις συνειδήσεις των πολλών φίλων του για την προσφορά στην πατρίδα και την κοινωνία – φίλο, η παιδεία και η καλλιέργεια του οποίου δεν συναντάται εύκολα στη σημερινή Ελλάδα.
defence-point.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου