Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

EIMAΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ(Βίντεο)2017…Rapture and revealing of the Antichrist?


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ & ΟΣΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Έφτασε η ώρα του Αντιχρίστου , δεν το βλέπετε οι περισσότεροι γιατί το μυστήριο της ανομίας λειτουργεί , οι ψευδοπροφητείες σκανδαλίζουν τον άνθρωπο.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Προειδοποίηση: Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Ματθ. 24,3            Και ενώ αυτός εκάθητο στον όρος των Ελαιών, τον επλησίασαν οι μαθηταί ιδιαιτέρως και του είπαν· “πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιό θα είναι το σημείον, που θα προαναγγέλη την ένδοξον παρουσίαν σου και το τέλος του κόσμου;”
Ματθ. 24,4-5       Και απεκρίθη ο Ιησούς και τους είπε· “προσέχετε μήπως τυχόν σας πλανήση κανείς. Διότι πολλοί θα έρθουν με το ιδικόν μου όνομα και θα λέγουν· εγώ είμαι ο Χριστός και θα παρασύρουν πολλούς στον δρόμον της πλάνης.
Ματθ. 24,6            Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.
Ματθ. 24,7-8        Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.  Ολα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων.
Ματθ. 24,9-11          Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου. Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των. Και πολλοί ψευδοπροφήται θα ξεπροβάλλουν και θα παρασύρουν εις την πλάνην πολλούς.
Ματθ. 24,12          Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).
Ματθ. 24,13-14           Εκείνος όμως, ο οποίος κατά το διάστημα των δοκιμασιών αυτών θα δείξη μέχρι τέλους υπομονήν, αυτός θα σωθή. Και θα κηρυχθή αυτό το Ευαγγέλιον της βασιλείας του Θεού εις όλην την οικουμένην, ώστε να είναι η καλή μαρτυρία προς σωτηρίαν δι’ όλα τα έθνη, και τότε θα έλθη το τέλος.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου