Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

...Μήπως η ημερομηνία του 3ου παγκοσμίου πολέμου καθορίστηκε;

Η αναγγελία τον Ιούνιο 2015 της νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων στην Αμερική, έδειξε ότι  το μικρό, τον καιρό του πυρηνικού βομβαρδισμού της Χιροσίμα, παιδί της μαμάς «Ενόλα Γκέι» (Αμερικής), μεγάλωσε!... ...και άρα και ο καιρός του μεγάλου πυρηνικού χαλασμού έφτασε...!
     Η μητέρα «Enola Gay» είναι περήφανη για το μικρό της αγόρι «little boy» σήμερα που πέφτει η βόμβα, λέει το τραγούδι σε πιο πάνω βίντεο: "Enola Gay, is mother proud of little boy today". Και επειδή την βόμβα την έριξε η Αμερική, αυτή είναι καθολικά (εν όλα) πλέον γκέϊ επί προεδρίας Ομπάμα, και πλήρως ενηλικιωμένη, άρα τα Χείρω-Σιμά (Χιροσίμα), δεν είναι όπως πριν σιμά, αλλά... τωρινά!
     «Η 26η Ιουνίου θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδωσε στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες το δικαίωμα να παντρεύονται νόμιμα και στις 50 πολιτείες»! (Time)

      Ναι και εμείς πρέπει να το σημειώσουμε, και να μην ξεχνάμε τον Ιούνιο, τον μήνα που αφιερώθηκε από τον Ομπάμα στους σαρκολάτρες των αφύσικων ηδονών, οι οποίες στεφανωμένες με την υπερηφάνεια, οδηγούν στην γενικευμένη "Χιροσίμα" του 3ου παγκοσμίου πολέμου.
    Αυτό το διάστημα τέλος Ιουνίου - αρχές Ιουλίου, που "το άλογο είναι στ' αλώνι" είναι υποψήφιο για την ερχόμενη καταστροφή του Γενικού (ή 3ου Παγκοσμίου) Πολέμου, κατά τον άγιο Κοσμά του Αιτωλό. Υπάρχει και άλλο, αυτό των πανθρησκευτικών συγκεντρώσεων που γίνονται προς το τέλος Οκτωβρίου... οπότε είναι το "βόδι στο χωράφι".
   «Θαρθεί ξαφνικά· ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ’ αλώνι». (74η) Επειδή η πανθρησκευτική κίνηση αφορά δογματικό παράπτωμα πολύ βαρύτερο των ηθικών, γι'  αυτό προτάσσεται από τον άγιο Κοσμά, που ο λόγος του ως ισαποστόλου έχει Αγιοπνευματική ακρίβεια, ο καιρός του οργώματος, αλλά αν υπερισχύσει η υπερηφάνεια μπορεί τελικά να συμβεί το κακό σε καιρό θερισμού!
    Το αποκορύφωμα της μανιακής υπέρ των LGBT πολιτικής του προέδρου Ομπάμα είναι το να τους δώσει τόσα προνόμια, κατά είδηση της 21ης Ιουλίου 2014 (FOX), ώστε όπως γράφομε και παρακάτω να καταργούνται προς χάριν τους τα δικαιώματα όλων των άλλων ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών δικαιωμάτων!
Είδηση 26-Ιουνίου-2015: Μετά και την απόφαση του Δικαστηρίου στην Αμερική... «Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει τώρα να μάθουμε να ζούμε ως εξόριστοι στη χώρα μας»!
    Αλλά η ημερομηνία της 21ης Ιουλίου μας θυμίζει την προφητεία του αγίου Κωνσταντίου του Ρώσου: 
 Σε κάποιο έτος . . .
- ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.
- ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
- ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.
- ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    Η 8η Ιουλίου είναι στο μεσοδιάστημα 26 Ιουνίου - 21 Ιουλίου. Αν η προφητεία αναφέρεται στο Ιουλιανό (παλιό) ημερολόγιο τότε η 8η είναι η 21η Ιουλίου με το νέο.  Μήπως επομένως, με το νέο ή το παλιό ημερολόγιο, στις 8 Ιουλίου έχομε για πνευματικούς λόγους, την κυρίως ημερομηνία του 3ου παγκοσμίου πολέμου;
   Σε κάθε περίπτωση η προφητεία του αγίου Κοσμά ισχύει: Τότε το άλογο είναι στο αλώνι, και οι αλόγως διαβιούντες θα αλωνίσουν τους καρπούς της απομακρυσμένης από τον Θεό - Λόγο (αμετανόητης) ζωής τους...
   Και ο Κύριος Ιησούς προς τους μαθητές Του: «ουχ υμείς λέγετε ότι έτι τετράμηνος εστί και ο θερισμός έρχεται»; Δηλ. δεν λέτε εσείς οι ίδιοι ότι είμαστε στο τετράμηνο (της ωρίμανσης των σιτηρών) και ο θερισμός έρχεται; (Ιω. 4:35). Έτσι ο Κύριος συνδύασε τον καιρό του πνευματικού θερισμού με αυτόν των καρπών της γης. Και επειδή ο «θερισμός» ολοκληρώνεται με τη μετάβαση στην άλλη ζωή, είναι προφανές ότι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος αποτελεί ένα τέτοιο μεγάλο θερισμό, με κέντρο τον καιρό ...του θέρους!  
    Στην Ελλάδα τα άσχημα σχετίζονται με το γενικότερο παγκόσμιο κλίμα, αλλά ιδιαίτερα εξαρτώνται από την Ορθόδοξη πορεία μας. Οφείλομε να μένομε σταθεροί στα παραδομένα από τον Χριστό και τους Αγίους δόγματα της Ορθόδοξης πίστης, τώρα μάλιστα που θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα του «Γενικού Πολέμου», και χρειάζεται περισσότερο η Θεία βοήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου