Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Σχεδιάζεται καινούριο γεγγονός με επίθεση σε Aμερικάνικα πλοία στη Συρία ,για να ξεκινήσουν οι Νεοεποχίτες τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.

SOS: Σημαντική επίθεση πλοίων σε σχεδιασμένο γεγγονός "ψευδή σημαία"στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στη Μεσόγειο σαν πρόφαση για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Σημείωση του TMR Editor:
Όλα δείχνουν τώρα μια σημαντική επίθεση πλοίων, που διοργανώνεται από τον Σιo-Φραγκο-Αγγλοαμερικανικό Άξονα και το ΝΑΤΟ, στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο.
Η ιστορία προσφέρει πολλά λαμπρά παραδείγματα όπου οι δυτικές δυνάμεις δημιούργησαν  επιθέσεις στα πλοία για να δώσουν ένα προκλητικό πρόσχημα για να πολεμήσουν. 
Ως εξής:
"Θυμηθείτε το Μέιν"  χρησιμοποιήθηκε ένα πρόσχημα για να ξεκινήσει ο ισπανικός-αμερικανικός πόλεμος. Η αμερικανική "κίτρινη δημοσιογραφία" ξεκίνησε σοβαρά με το ναυάγιο του USS Maine - ένα αμερικανικό ναυτικό πλοίο που βυθίστηκε στο λιμάνι της Αβάνας κατά τη διάρκεια της κουβανικής εξέγερσης κατά της Ισπανίας.
Το ναυάγιο του  RMS Lusitania  το 1915 από ένα γερμανικό U-boat στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία για να επιφέρει αισθήματα κατά της Γερμανίας, κάτι που έπραξε. Οι ψεύτικες πληροφορίες διοχετεύτηκαν απατηλά από βρετανούς πράκτορες στο γερμανικό ναυτικό για τα όπλα που μεταφέρθηκαν για να τραβήξουν την εξωφρενική επίθεση.
Ο Πρόεδρος Franklin Delano Roosevelt επέτρεψε την επίθεση στο  Περλ Χάρμπορ  (αυθεντικά αμερικανικά κυβερνητικά έγγραφα απέδειξαν την προηγούμενη γνώση του) για να εγγυηθούν τη συμμετοχή των αμερικανών στρατιωτών στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ αυτό δεν ήταν μια ψεύτικη επίθεση σημαίας, η αποτυχία του Ρούσβελτ να την αποτρέψει λειτούργησε σαν γοητεία.
Το πλαστό  περιστατικό του Κόλπου του Tonkin  χρησιμοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Lyndon Johnson για να εντείνει σημαντικά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Robert S. McNamara παραδέχθηκε ότι η επίθεση του Tonkin στις 4 Αυγούστου  δεν συνέβη ποτέ.

Υπάρχουν και άλλες μυστικές επιθέσεις σε εξέχοντα πλοία που έχουν επιφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα, όχι απαραίτητα ένοπλες συγκρούσεις, σε όλη τη σύγχρονη ιστορία. Μία από τις πιο συγκλονιστικές επιδείξεις της δύναμης των ψευδώς  επιθέσεων πλοίων, ήταν η σκόπιμη βύθιση του RMS Titanic.
Δυστυχώς, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη δύο κτυπήματα εναντίον του. Έδειξε μεγάλη προθυμία να ακολουθήσει τις "διαφανείς ψευδείς σημαίες" στη Συρία. Σε δύο περιπτώσεις (και οι δύο διεξήχθησαν τον Απρίλιο) όλος ο κόσμος γνώριζε ότι οι χημικές επιθέσεις  "ψευδή σημαία" στη Συρία διοργανώθηκαν από τον αμερικανικό συνασπισμό. Παρ 'όλα αυτά, ο POTUS τράβηξε μια εντελώς ψεύτικη αφήγηση στον κόσμο και στη συνέχεια ακολούθησε μια παράνομη επίθεση πυραύλων σε ένα κυρίαρχο έθνος και στις δύο περιπτώσεις.
Κατά πάσα πιθανότητα, ακριβώς έτσι οι παράνομοι δράστες θα συμπαρασύρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους σε μια πλήρη σύγκρουση στη Συρία. Ξέρουν ότι τίποτα δεν επιτίθεται στην αμερικανική ψυχή, σαν πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ που πέφτει κάτω από φλόγες. Γνωρίζουν επίσης ότι από τη στιγμή που τραβιέται αυτή η συγκεκριμένη σκανδάλη, δεν επιστρέφει το τζίνι πίσω στη φιάλη.
 Ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε αυτές τις   επιθέσεις Operation Gladio είναι να τους εκθέσετε εκ των προτέρων.
ΠΗΓΕΣ 
ΚΑΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ THE SAKER ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ THE MILLENIUM REPORT : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου