Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Το Ιράν προετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ισραήλ! Το Ισραήλ προετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ιράν!Έρχεται και το τσιπάκι.

Οι πηγές του Ισραηλινού Αμυντικού Δυναμικού (IDF) δήλωσαν ότι επιβεβαιώνουν ότι το Ιράν έχει συστήσει αεροπορικές δυνάμεις στη Συρία και σχεδιάζουν επιθέσεις στο Ισραήλ.
Η IDF ενημερώνει τους δημοσιογράφους τώρα πως γνωρίζουν ότι το ιράν ετοιμάζεται να βομβαρδίσει πόλεις του Ισραήλ.
Επί δύο διαδοχικές νύχτες οι ισραηλινοί βομβαρδίζουν αποθήκες πυρομαχικών και Ιρανικές εγκαταστάσεις στη Συρία.

Είμαι πλέον σε θέση να επιβεβαιώσω.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό: αν ο  Ισραηλινός θεωρεί ότι οι ιρανικοί βομβαρδισμοί είναι επικείμενοι, δεν πρόκειται να καθίσουν και να περιμένουν εκρήξεις στις πόλεις τους.
Θα προκαταλάβουν και θα προκαλέσουν μεγάλη πρόοδο!

Το έχουν κάνει στο παρελθόν ...
Οι IDF ενημερώνουν μάλιστα ότι έχουν ειδήσεις σχεδίων επίθεσης από το Ιράν με στοχοθετημένους βομβαρδισμούς στις ισραηλινές πόλεις. Αυτό είναι πράγματι από ανώτερους ανθρώπους του IDF.
ο Ναμίμ Κασέμ, αναπληρωτής επικεφαλής της Χεζμπολάχ - σύμμαχος και πληρεξούσιος της Τεχεράνης - προειδοποίησε ότι το Ιράν θα κάνει αεροπορικές επιδρομές.
"Η εξάλειψη των Ιρανών από το Ισραήλ στην αεροπορική βάση θα αντιμετωπιστεί με μια απάντηση", δήλωσε ο Qassem στο  Al-Mayadeen TV.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ:  Αυτός ο πόλεμος δεν αφορά τη Συρία .... Πρόκειται για το Ιράν, αλλά χρειάστηκε μια δικαιολογία για να το ξεκινήσει και έστησαν μια ψευδή χημική επίθεση στη Συρία. Το Ισραήλ συνεχίζει να ανακατεύει σκατά στην περιοχή και θα με ενθουσιάσει εάν το Ισραήλ δεν μετατραπεί σε γυάλινο χώρο στάθμευσης μέσα στις επόμενες ημέρες.
 Εάν οι Ιρανοί εργάζονται πραγματικά σε μια πυρηνική βόμβα, θα έπρεπε καλύτερα να το κάνουν γρήγορα. οι Ισραηλινοί είναι ένας τρομακτικά παρανοϊκός λαός και δεν θα διστάσουν να ρίξουν πυρηνικά στη Τεχεράνη.
 Προειδοποίηση! Το σήμα του θηρίου είναι προγραμματισμένο!
 
Το «σημάδι του θηρίου» που προηγήθηκε στο Βιβλίο της Αποκάλυψης είναι μια εμφυτεύσιμη ηλεκτρονική συσκευή που σύντομα θα αντικαταστήσει όλες τις συναλλαγές μετρητών και χρεωστικών / πιστωτικών καρτών. Αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα εφαρμοστεί σε παγκόσμια βάση σε όλα τα έθνη. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί προϊόντα ή υπηρεσίες, εκτός εάν συμφωνούν να εμφυτευθούν με τη συσκευή. Μην κάνετε κανένα λάθος γι 'αυτό, η απόφαση να συμφωνήσετε να εμφυτευθεί η συσκευή είναι μια απόφαση να υπηρετήσετε τον Σατανά και τον Αντίχριστο και θα σας κοστίσει την ψυχή σας. 
Πρόκειται για ένα εμφύτευμα στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στη ζωή με τρόπο παρόμοιο με αυτό που ξέρετε. Ωστόσο, αυτό το εμφύτευμα είναι προγραμματιζόμενο. και μόλις εισέλθει στη σάρκα του ανθρώπου, θα αλλάξει τη γραμμή του αίματος ακριβώς όπως οι κακοί έκαναν την αιματηρή γραμμή στις μέρες του Νώε και δεν θα μπορείτε πια να διακρίνετε το Πνεύμα Μου ή να ακούτε τη φωνή του Δημιουργού σας . Εάν ληφθεί, αυτό το εμφύτευμα θα σας ελέγξει και θα σας κάνει να δείτε και να ακούσετε οτιδήποτε θέλει ο εχθρός να βιώσετε.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : corfiatiko.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου