Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Καπουτσίνος Φρίαρ και η προφητεία του.-Οι προφητείες του Επίδαυρου.

 ΣΧΟΛΙΟ : Άγνωστες Καθολικές προφητείες στην Ελλάδα, προβλέπουν την Παύση του Πάπα,την ανάδειξη Ρωμαίου Πόντιου ηγέτη και την αναλαμπή της Ορθοδοξίας,την πάλη των Μουσουλμάνων εναντίον των Χριστιανών,την εξαφάνιση μιας μεγάλης αυτοκρατορίας(ΗΠΑ)και μία άλλη θα πάρει τη θέση της(Ρωσία).
Ένας άνδρας των Καπουτσίνων έκανε ανώνυμα την ακόλουθη πρόβλεψη τον 18ο αιώνα.Αποτέλεσμα εικόνας για Capuchin Friar



Όλοι οι ιερείς, τόσο κοσμικοί όσο και τακτικοί, θα απογυμνωθούν από τα υπάρχοντά τους και από κάθε είδους περιουσία. Θα πρέπει να ικετεύσουν τους λαϊκούς για το φαγητό τους και όλα όσα είναι απαραίτητα για την υποστήριξή τους και τη λατρεία του Θεού.
«Ο Πάπας θα πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτών των καταστροφών και η Εκκλησία θα μειωθεί στην πιο οδυνηρή αναρχία σαν αποτέλεσμα. Πολύ ανθρώπινο αίμα θα χυθεί στην Ιταλία. πολλές πόλεις, κωμοπόλεις και κάστρα θα καταστραφούν, προκαλώντας το θάνατο πολλών χιλιάδων ανθρώπων. Από τον καθολικό κλήρο και λαό θα εκλεγεί ο αληθινός και νόμιμος Πάπας ο οποίος θα είναι άνθρωπος μεγάλης αγιότητας και καλής ζωής.

"Ένας απόγονος της φυλής της Καρολίνγκας, από όλους τους θεωρημένους εξαφανισμένους, θα έρθει στη Ρώμη και θα δει και θα θαυμάσει την ευσέβεια και την ευσπλαχνία αυτού από τον Πόντο και θα τον κηρύξει νόμιμο αυτοκράτορα των Ρωμαίων. Θα καταστρέψει την Οθωμανική Αυτοκρατορία και όλες τις αιρέσεις. Με τη βοήθεια του Καλού και του Πάπα, θα συνεργαστεί για την αναμόρφωση των καταχρήσεων. θα αναλάβει την κατεύθυνση των χρονικών κυβερνήσεων. θα αποδώσει μια αξιοπρεπή σύνταξη στον Πάπα και τους επισκόπους και κληρικούς. Και όλοι θα ζήσουν με ειρήνη που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CATHOLIC PROFECY : corfiatiko.blogspot.gr
 

Οι προφητείες του Επίδαυρου.

 
Ο Επίδαυρος ήταν Ελβετός μοναχός τον 11ο αιώνα.Αποτέλεσμα εικόνας για Hepidanus was a Swiss monk in the 11th century

"Από τον Βορρά στον Νότο, ο κόσμος θα χωριστεί σε δύο ισχυρούς οικοδεσπότες. Ο Βορράς θα πορεύεται κατά του Νότου, ο γιος εναντίον του πατέρα, και θα φέρει ατυχία μαζί του στα βουνά καθώς η νύχτα θα ακολουθήσει την ημέρα ... Θα εμφανιστεί ένα σκοτεινό σύννεφο και μια τρομερή καταιγίδα θα βγει από αυτό το σύννεφο. Θα καταναλώσει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας, που ζει ακόμα. Και θα καταστρέψει το ένα τρίτο όλων των καλλιεργειών, των χωριών και των πόλεων και θα υπάρξει μεγάλη δυστυχία και θρήνος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Βορράς θα μπορούσε να είναι συμβολισμός του Χριστιανισμού και ο Νότος θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον ισλαμικό κόσμο, πράγμα που θα είχε νόημα εάν αυτή η προφητεία εφαρμοστεί στην παρούσα εποχή μας. Το τρομερό σύννεφο που θα καταναλώσει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας θα μπορούσε να είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, σύγκρουση με αστεροειδή ή πιθανώς μια μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη.
"Μια ισχυρή αυτοκρατορία θα εξαφανιστεί στη συνέχεια, και μια άλλη θα πάρει τη θέση της. Από την Ανατολή φυσάει μια καταιγίδα, από τη Δύση ένας τυφώνας ουρλιάζει. Αλίμονο σε εκείνους που έρχονται στη σφαίρα αυτού του αιματηρού υδρομασάζ. Θρόνοι χιλίων ετών θα πέσουν από το ύψος ... μεταξύ του Ρήνου, του Έθνους και του Δούναβη θα υπάρχει ένα τεράστιο νεκροτομείο και ένα τοπίο από γύπες και  κοράλλια ... Όταν ένα σημάδι φωτιάς θα εμφανιστεί στους ουρανούς, θα έχουν έρθει κοντά για αυτές τις μέρες που θα κατακλύσουν την ανθρωπότητα ... αλλά η ημερομηνία, όταν αυτό το σημάδι θα αναβοσβήνει στους ουρανούς, δεν θα το μάθει θνητός ».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το σπουδαίο σημάδι που σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου έχει προφητευθεί από πολλούς άλλους αγίους και θεατές.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CATHOLIC PROPHECY : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου