Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πριν γίνει η Παλαιστίνη ΓΗΠΕΔΟ και η Νεκρά Θάλασσα ΤΑΦΟΣ τους συμβαίνουν τρομακτικά ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Μόλις ξεκίνησε ο Πατριάρχης μας φέτος το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου την Λιτανεία πέριξ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ στην τελετή της Αφής του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ, ο παριστάμενος στα αριστερά του διάκος σήκωσε το κεφάλι του άνωθεν και μετά το γύρισε προς τον Πατριάρχη που και αυτός είχε σηκώσει ήδη την κεφαλή του προς τα πάνω.

Ο ένας χαμογέλασε στον άλλον με ικανοποίηση ατενίζοντας την πρώτη εμφανιζόμενη λάμψη του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ πέριξ και άνωθεν του Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.
Το βεβαιόπιστον του γεγονότος που θα επακολουθούσε τους έδωσε την δύναμη να συνεχίσουν λιτανευτικά προς τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.
« Αύτη η ΠΙΣΤΙΣ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.»
Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ Της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ είναι ολοζώντανος διότι σε αυτόν ενοικεί η ΖΩΗ
Τα παρακάτω ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ που έγιναν στις Άγιες ημέρες του Πάσχα επί δυο συνεχόμενες χρονιές το 2018 και πέρσι το 2017 κατά πληροφορίες και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του Κυρίου μας στα Ιεροσόλυμα μέχρις στιγμής δεν διαψεύστηκαν αρμοδίως.
ΔΕΙΧΝΟΥΝ κάτι πριν προηγηθεί αυτό για το οποίο μας ομολόγησε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και είναι καταγεγραμμένο σε πολλές μαρτυρίες ;
« Α´ Ημίχρονο – Γήπεδο η Παλαιστίνη – Τάφος θα είναι η νεκρά θάλασσα.»
« α. Απόσπασμα απο το βιβλίο «Το Μεγάλο Μυστικό του Γέροντα Παΐσιου» – Μ. Μιχαήλ
β. Απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών
Α΄ Τόμος 6η έκδοση (σελ. 432)
γ. Απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών
Β΄ Τόμος 1η έκδοση (σελ. 360)» http://agiotokos-kappadokia.gr
† Ιεροσόλυμα 2018
« ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ † Μάτωσε η πλάκα της Αγίας Αποκαθήλωσης στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ !!!! – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Ένα συγκλονιστικό γεγονός λαμβάνει χώρα ορισμένες χρονιές τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα.
Η φετινή λήψη είναι αυτή στο τέλος του παρακάτω βίντεο.
Η πλάκα της Αποκαθήλωσης, το πραγματικό σημείο στο οποίο πάνω έγινε η Αποκαθήλωση του Θεανθρώπου Χριστού μας, ματώνει και συγκλονίζει τους προσκυνητές οι οποίοι συρρέουν μαζικά για να προσκυνήσουν το σημείο….

Η φετινή λήψη έγινε μετά το θαυμαστό γεγονός και δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον κάποιο άλλο βίντεο που να είναι οφθαλμοφανές το συμβάν, για το λόγο αυτό έχει προστεθεί και ένα παλαιότερο απόσπασμα στο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα το θαύμα….» ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ
Η φετινή λήψη είναι αυτή στο τέλος του παρακάτω βίντεο.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
† Ιεροσόλυμα 2017
« Η ειρήνη της νέας εποχής πέθανε την ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ του 2017 με Θεοσημείο στον ΦΡΙΚΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ.»
Στις 29 Μαρτίου του 2017 ημέρα Τετάρτη που η Εκκλησία μας διαβάζει τον ΜΕΓΑΛΟ  ΚΑΝΟΝΑ ένα γλυκύτατο ΦΩΣ κάλυψε το πρόσωπο και τον κορμό του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ στον ΦΡΙΚΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ και σύμφωνα με τις  πηγές  Της επικαιρότητας  φωτογραφήθηκε και αποτυπώθηκε ο αριστερός ανοικτός Τίμιος Οφθαλμός του ΚΥΡΙΟΥ ημών Ιησού Χριστού  .
Όποιος είδε – είδε και όποιος προβληματίζεται και αμφιβάλλει δικαίωμα του.
http://anthologioxr.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html#more
https://dimpenews.com/…/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%
Το γεγονός αυτό κυκλοφόρησε από χείλη σε χείλη από πατέρες προς πατέρες στην Παλαιστίνη .Κάποιοι φυσικά  αμφέβαλλαν για την γνησιότητα του δίνοντας το έναυσμα για κακοπροαίρετα σχόλια.
Αν μπορέσουν οι κακοπροαίρετοι σχολιαστές να κάνουν μια φωτογραφική λήψη στον Παγκόσμιο Γολγοθά και μπορέσουν να ευθυγραμμίσουν πάλι την σφαιρική μπίλια του κανδηλιού με το κέντρο της οφθαλμικής κόγχης του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ όπως ισχυρίζονται με το ίδιο όμως οπτικό αποτέλεσμα θα αναφωνήσουμε τρικ.

Οι δραματικές στιγμές που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης και μάλιστα στην Μέση Ανατολή δείχνει αυτό που έρχεται…με ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ
Θεοσημεία Μετανοίας την στιγμή που άνοιξε το θέατρο των επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων   και ειδικότερα  στη Μέση Ανατολή μαζί με την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Λεκάνης της Μεσογείου , όπου τα πολεμικά πλοία των Υπερδυνάμεων στοχεύουν  με όπλα διαστημικής τεχνολογίας για να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την πρόφαση της ανθρώπινης ειρήνης.
Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην ανθρωπότητα των ημερών μας
Αυτοί που βλέπουν ας δουν την ΖΩΟΠΟΙΟ Δύναμη της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ που θαυματουργεί στις ΑΓΙΕΣ και Χαριτόβρυτες  ΕΙΚΟΝΕΣ και τα Ιερά Σεβάσματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μήπως συνέλθουμε στο παρά πέντε.
Η ξεχαρβαλωμένη από την αμαρτία ανθρωπότητα βλέπει τα ΠΑΡΑΔΟΞΑ και αναρωτιέται,  δεν προβληματίζεται , μάλλον τρέμει σύγκορμα για αυτό που έρχεται.
ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην παγκόσμια πολεμική κακουργία των αντίχριστων δυνάμεων που ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα και να στήσουν νέους Γολγοθάδες και Αποκαθηλώσεις αθώων θυμάτων.
ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην διαφημιζόμενη πλάνη της αίρεσης και της παναίρεσης .
ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην σαρκολατρεία και την διαστροφή των ημερών μας για να δώσουν το μήνυμα της υψοποιούς ταπείνωσης μέσω της μετάνοιας και της καταλλαγής μας με τον ΠΛΑΣΤΗ της σάρκας μας.
ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ για να μας πει ο ΚΥΡΙΟΣ
«πονάω για εσάς παιδιά μου».
«Ζούμε σε τρομακτικά χρόνια»
« διαβολικές δυνάμεις απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη στην Γη»
Προσεγγίζουν την τρομακτική καθημερινότητα μας οι παραπάνω  πνευματικοί λόγοι  του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη
«Ζούμε σε τρομακτικά χρόνια»
« διαβολικές δυνάμεις απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη στην Γη»
«ο διάβολος είναι πολύ οργισμένος , άνοιξε ήδη το στόμα του και καταπίνει πολλές ψυχές»
«Ευλογημένος είναι αυτός που δραπετεύει  από τα δόντια του και βλέπει στον Ουρανό για τη σωτηρία του», είπε ο Γέροντας Εφραίμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο «η κατάσταση στον κόσμο επιδεινώνεται κάθε χρόνο.»
Ρωτά  μάλιστα τον εαυτό του: «αν αυτοί που είναι  μακριά από τα εγκόσμια και τους  πειρασμούς κάνουν λάθη με συνέπεια να τους καίει ο πονηρός , τι γίνεται με αυτούς που βρίσκονται μέσα στην φλεγόμενη  φωτιά της κοσμικής καθημερινότητας;» Pravda.Ru#sthash.F2BeBYXW.dpuf
Τι συμβαίνει και οι  Ρώσοι με το κατ εξοχήν δημοσιογραφικό όργανο τους προσεγγίζουν πνευματικά αυτό που βιώνει  τρομακτικά ολόκληρος ο  πλανήτης μας αναδεικνύοντας τους λόγους ενός ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ;
Η Pravda καλεί τους Ρώσους σε μετάνοια με λόγους του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη εξ αιτίας των Παγκοσμίων Δεινών.
Το να καλεί ηhttp://www.pravdareport.com/που είναι το κατ εξοχήν στρατηγικό εργαλείο της ρωσικής δημοσιογραφίας τον ρωσικό λαό σε μετάνοια μέσω των λόγων του Δίκαιου Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη , κτήτορα τόσων περίλαμπρων Ορθόδοξων Ιερών Μονών στις ΗΠΑ και Αγιορείτη Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Φιλοθέου, πνευματικό τέκνον της Αγιοπνευματικής Συνοδείας του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή…
Είναι το γεγονός αυτό  από μόνο του αξιοπρόσεκτο και επίκαιρο στους τόσους δύσκολους καιρούς μας .
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ μέσα σε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
Έρχεται η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ μέσω πολλών δεινών.
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ και Λαμπροφόρα Αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ που ακολούθησε τα παραπάνω ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ…
Είναι σαν να μας λέει
« δείξτε έμπρακτη μετάνοια και θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΊΤΕ από τον επικείμενο Αρμαγγεδόνα» ,όπως το μαρτύρησε ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.
«Ο Ελληνικός στρατός θα είναι νικητής. Γήπεδο θα΄ναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα» «Σκεύος Εκλογής», Σελ : 219
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου