Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αφιερωμένο εξαιρετικά, στον Ιερώνυμο, την Ιερά(;;;) Σύνοδο και στον ... ψάλτη Σωτήρη Τσιόδρα... (βίντεο)

Ο πατήρ Σάββας Λαυριώτης, είναι από τους ελάχιστους αληθινούς μαχητές της Ορθοδοξίας, αλλά και από τους ελάχιστους μοναχούς, που μάχεται κατά της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Αγιορείτης μοναχός, είναι από τους επίσης ελάχιστους μοναχούς, που ζήτησε διακοπή μνημοσύνου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και των Αρχιεπισκόπων, Πατριαρχών, καθώς και των Μητροπολιτών  που  συντάχθηκαν με την χριστιανοπροδοτική Σύνοδο του Κολυμπαρίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, είναι λάβρος κατά του κορονοϊού, τον οποίον θεωρεί τέχνασμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που αποσκοπεί στην επιβολή τοξικού εμβολίου σ' όλη την ανθρωπότητα.

Αλήθεια, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, είναι δυνατόν να μην γνωρίζει όσα γνωρίζει όχι μόνον ο γέροντας Σάββας Αγιορείτης, αλλά και η πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού λαού, για το τι και ποιούς εξυπηρετεί ο ... κορονοϊός;;;

Καλά... για τον Τσιόδρα, δεν λέω τίποτα... δεν αξίζει να πω τίποτα... 

Αφιερώνω το βίντεο αυτό, στον Ιερώνυμο, στην Ιερά(;;;) Σύνοδο και στον ψάλτη, που αντί να σεβαστεί την επιστήμη του, έχει μετατραπεί σε φερέφωνο της πολιτικής εξουσίας του Μητσοτάκη  και ανακοινωτής θανάτων των συμπατριωτών μας "από τον κορονοΛιό"...

ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ...

ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ...


Καλλιόπη Σουφλή


 

attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου