Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Επιδημία θανάτου! Μέ μια νέα εμφάνισή του ο Άγιος Νικηφόρος ο λεπρός φανέρωσε το φάρμακο για τον Κορονοϊό…



agNIKHFOROS


 Άγιος Νικηφόρος ο λεπρός , μέ ειδικό χάρισμα από τον Θεό για επιδημίες καί λοιμώξεις...

VIDEOs

https://www.youtube.com/watch?v=J2Xzu4k-sfY&feature=emb_logo



Με νέα εμφάνισή του ο Άγιος Νικηφόρος ο λεπρός φανέρωσε το φάρμακο για τον Κορονοϊό !

Η πρόσφατη εμφάνιση (εδώ) τού Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Ελλάδα ( κοιμήθηκε στις + 4 Ιανουαρίου 1964 ) ασφαλώς και δεν ήταν η μόνη. Ακολούθησε η εμφάνισή του στην Βουλγαρία, σε μια ευσεβή γυναίκα στην περιοχή της Φιλιππούπολης, η οποία έμαθε για τον Άγιο από έναν νεαρό ευσεβή δημοσιογράφο, παρουσιαστή ειδήσεων και συγγραφέα, τον Angel Bonchev που ετοίμαζε μάλιστα την έκδοση στα Βουλγαρικά ενός βιβλίου για την μαρτυρική ζωή του Αγίου Νικηφόρου, που έχει συγγράψει ο πατήρ Σίμων ο Αγιορείτης!
Angel Bonchev


Ο  Βούλγαρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής ειδήσεων και συγγραφέας
Angel Bonchev

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 Στην εμφάνισή του αυτή ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός αναφέρει ρητά και ονομαστικά ποιό είναι το ακριβές φάρμακο για τον Κορωνοϊό (που κανείς γιατρός δεν βρήκε ως τώρα) και δίνει κατά γράμμα σχετικές οδηγίες στους πιστούς!

Το θαύμα έχει καταγραφεί στο υπό έκδοση βιβλίο του Μπόντσεφ, όπου  θα αναφερθεί το όνομά της γυναίκας και ο ακριβής τόπος διαμονής της (εδώ). Το προδημοσιεύει πάντως μια Βουλγαρική, Ορθόδοξη, ειδησεογραφική σελίδα, μετά από άδεια του συγγραφέα και έχει ως εξής...

++++++++++++++++++++++++++
--- ΓΥΝΑΙΚΑ: «...Έμαθα από το διαδίκτυο ότι ο δημοσιογράφος Άνγκελ Μπόντσεφ ετοίμαζε ένα βιβλίο για τον άγνωστο για εμάς εδώ στην Βουλγαρία Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό, και μάλιστα σε μια κρίσιμη στιγμή όταν ο κόσμος ήταν καλυμμένος από κορωνοϊό και χιλιάδες πέθαιναν, αποδεκατίστηκαν θα λέγαμε από αυτήν την «νέα πανούκλα »…Του τηλεφώνησα και μου είπε εν συντομία για τη δυστυχισμένη ζωή του και για το βαρύ σταυρό που είχε δοθεί στον Άγιο… 
Ήμουν πολύ ανήσυχη και ενοχλημένη τις προηγούμενες εβδομάδες από όλα όσα ακούστηκαν στα ΜΜΕ, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα παρηγοριά, ειδικά όταν έμαθα ότι ο Άγιος Νικόφορος είχε εμφανιστεί σε έναν άνθρωπο στην Ελλάδα για να εμπνεύσει το θάρρος και την προθυμία να βοηθήσει τους ανθρώπους ενάντια σ΄ αυτό το κακό. 
Δεδομένου ότι μέχρι τότε δεν είχα πολλές πληροφορίες για τη ζωή του, την Παράκληση, τις προσευχές του, βρήκα παρηγοριά στα λίγα που ήδη ήξερα και είπα ότι ο Άγιος θα βοηθούσε, πίστευα ότι θα ήταν μαζί μας, τον αισθάνθηκα κοντά μου…  Έκλαιγα όλη τη νύχτα, προσευχήθηκα σε αυτόν, σκεπτόμενη τι συνέβαινε στον κόσμο και τις περιπτώσεις των μολυσμένων ανθρώπων που αυξάνονταν καθημερινά στη Βουλγαρία. 
Στις 4.00 το πρωϊ κοιμήθηκα εξαντλημένη. Στο όνειρό μου με επισκέφθηκε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός. Τον αναγνώρισα αμέσως. Τον είδα με μαύρο ράσο, να στέκεται όρθιος, κρατώντας ένα χρυσό σταυρό στο δεξί του χέρι. Μου απευθύνθηκε με τις εξής λέξεις: 
«Προειδοποιήστε όλους τους Χριστιανούς να προσεύχονται σε μένα, ( καί όχι μόνο μια φορά... ) αλλά κατ΄ επανάληψη. Ας διαβάζουν επίσης και τον 90ο Ψαλμό.
Υπάρχει μία θεραπεία και αυτή είναι η Θεία Κοινωνία ! Υπάρχει επίσης ένα βότανο για να πίνετε, είναι το θυμάρι, που σκοτώνει τους ιούς. 
Και σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον οίκο του Θεού ( την Εκκλησία Του ) σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, επειδή δεν υπάρχει καμία μόλυνση και κανείς δεν μπορεί ( εκεί μέσα ) να μολυνθεί »! 
Αυτά συνέβησαν την πρώτη νύχτα. 
Την επόμενη νύχτα ήρθε και πάλι και μού είπε αυτή τη φορά ότι πολλοί Χριστιανοί είχαν προσευχηθεί σε εκείνον, επειδή είχε επίσης μαθευτεί μέσω κοινωνικών δικτύων η εμφάνισή του στην Ελλάδα.
Εκτός από τους Χριστιανούς, μου είπε επίσης να προσευχηθεί ο γιος μου, αλλά όχι μόνο μία φορά, όπως κάποτε, γιατί αυτό δεν αρκεί.
« Πολλές φορές », επανέλαβε ο Άγιος ( σς. δηλαδή με επιμονή, με ενδιαφέρον για την υγεία του...) 
Την επόμενη μέρα ρώτησα το παιδί μου: "Πόσες φορές προσευχήθηκες στον Άγιο Νικηφόρο";  Και μού απάντησε ότι μόνο μια φορά το πρωί. Του εξήγησα ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Την τρίτη νύχτα τον είδα πάλι. Αλλά αυτή τη φορά, το πιο σημαντικό πράγμα που κατάλαβα ήταν ότι η Βουλγαρία θα προστατευόταν από τον ιό. Του έκανα την ερώτηση:
 «Θα σωθεί ολόκληρη η Βουλγαρία;» 
 Μου είπε: «Ναί !» 
Εκείνη τη στιγμή είδα τη χώρα μας απλωμένη σάν χάρτη και βρισκόταν πάνω της, πάνω από τη νότια Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα κάπου πάνω από το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη). Και μού είπε: 
«Οι καμπάνες ακούγονται, οι καμπάνες ακούγονται, οι καμπάνες ακούγονται ! » 
 Ρώτησα:
--«Υπάρχουν καμπάνες στη Επισκοπή του Πλόβντιβ (Φιλιππούπολης);»

 --«Ναι !» Μού είπε πολύ σύντομα και καταφατικά. 
Τότε ανέβηκε στον ουρανό και με τον χρυσό Σταυρό του στο χέρι του, ευλόγησε από πάνω.
Από τον ίδιο Σταυρό ένα φως κατέβηκε και φώτισε ολόκληρη την χώρα… 
Το τελευταίο πράγμα που είπε, ήταν: 
 -- «Θα περάσει ! »...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…
Από όλα τα παραπάνω θαυμαστά προκύπτουν ερωτήματα αλλά και απαντήσεις. Διότι βλέπουμε τον Άγιο που πέρασε επί ολόκληρες δεκαετίες καρτερικά και μαρτυρικά το φοβερό μαρτύριο της Λέπρας, ένα εξαιρετικά λοιμώδες νόσημα, να έρχεται βοηθός τώρα στον νέο "λοιμό" και να ζητά προσευχές πιστών, για να έχει με την σειρά του "αποδείξεις" μετανοίας και Παράκλησης να παρουσιάσει στον Θεό, για το γρηγορότερο σταμάτημα της δοκιμασίας, που δεν απειλεί μόνο ζωές, αλλά και ολόκληρες χώρες και οικονομίες με καθολική κατάρρευση, φτωχοποίηση, και έναν νέο ατέλειωτο κύκλο τραγωδίας…
Παράλληλα, βλέπουμε μια ιδιαίτερη προστασία για την Βουλγαρία! 
Και η απάντηση είναι καταπέλτης για τους πολιτικούς της Ελλάδας! Διότι ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ αρνήθηκε να διατάξει το κλείσιμο των Εκκλησιών! Και είπε συγκεκριμένα, και ας το διαβάσουν όλοι οι "φωστήρες" εδώ της Ελλάδας, της χώρας μας:
«Ξέρω ότι πολλοί Άθεοι λένε: κλείστε τις Εκκλησίες. Για όλα τα άλλα, έχω την θέληση, έχω το θάρρος να το κάνω, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω » ! Και τόνισε:

«Μόνο ο Κύριος μπορεί να μας βγάλει από αυτή την κρίση » !
Να γιατί λοιπόν ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός ζήτησε από τους Ορθόδοξους Βουλγάρους και να πηγαίνουν στις Εκκλησίες και κυρίως να Κοινωνούν Σώμα και Αίμα Χριστού!

Ο Άγιος επίσης διαβεβαιώσε ότι οι Ορθόδοξες Εκκλησίες ΔΕΝ είναι μολυσμένες και δεν μπορεί κανείς να μολυνθεί εκεί μέσα !

Εδώ όμως, στην Ελλάδα της κατάντιας και απιστίας, που πρόσφατα «πούλησε» το όνομα της Μακεδονίας και τώρα την Χριστιανοσύνη ολόκληρη, πού «πούλησε» τον Ευαγγελισμό της 25ης Μαρτίου, την Εθνική της Εορτή, και το Πάσχα, την ίδια την Ανάσταση του Χριστού, οι Ναοί είναι κλειστοί και έτσι δεν μας αφήνουν να λάβουμε το φάρμακο του Κορωνοϊού και κάθε ιού, τον ίδιο τον Υιό του Αληθινού Θεού, δηλαδή την Θεία Κοινωνία! Καθόλου τυχαία φυσικά...

Και οι Αρχιερείς μας πιεσμένοι και τρομοκρατημένοι από τα «εισαγγελικά» ΜΜΕ και την χειραγωγούμενη «κοινή γνώμη»! Αλλά το μήνυμα του Αγίου Νικηφόρου πρέπει να τους δώσει  πλέον θάρρος και να αποφασίσουν όλοι μαζί το μαζικό άνοιγμα και Λειτουργία των Εκκλησιών με ανοιχτές θύρες!
Όπως στην Βουλγαρία! Για να λάβουμε ΖΩΗ! Ανάσα, καρδιά, πνευμόνια, Πνεύμα Άγιον!
Έως τότε, ( να τρώτε ) θυμάρι... Γνωστό για τις αντισηπτικές και απολυμαντικές του ιδιότητες... Και φυσικά προσευχή.

Πηγή: ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.gr
Σημ. Για τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό έχει μιλήσει και τον έχει αναδείξει ιδιαίτερα ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, που είχε σε κάποια στιγμή πνευματικό του, το πνευματικό παιδί του Αγίου Νικηφόρου, τον Γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη (+23-5-1999), Ιερέα και διακονητή των Λεπρών της Αθήνας.
Παρακάτω ο Μητροπολίτης αφηγείται τον βίο του Αγίου, ενώ παραθέτουμε και την Παράκλησή του, αλλά και τον 90ο Ψαλμό του Δαυίδ. Ας έχουμε την ευλογία και την προστασία του. (Δείτε και εδώ το πατρικό σπίτι του Αγίου στην Κρήτη)
Όσιος Νικηφόρος ο Λεπρός - Ο βίος του από τον Μητροπολίτη Μόρφου
ΜΟΡΦΟΥ: ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ!
Βίος του
Παρακλητικὸς Κανόνας Ὁσίου Νικηφόρου τοῦ Λεπροῦ πρὸς ἐνίσχυση τῶν πιστῶν (16.3.2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου