Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Το Θαύμα του Αγίου Ανδρέα στον Μόρφου Νεόφυτο.

Πίσω από την πραγματοποίηση του πρόσφατου τάματος του Μητροπολίτου Μόρφου Νεόφυτου να ιερουργήσει στο εγκλωβισμένο, ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στον μαρτυρικό Ριζοκάρπασο της Κύπρου (30-11-2019 μ.Χ.)… 













κρύβεται ένα πολύ μεγάλο θαύμα, που το αποκαλύπτει συγκινημένος ο ίδιος σε μετέπειτα κήρυγμά του (Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Οίκου Μαραθάσας – 4/12/2019).

 

Όποιος ακούσει τα συγκλονιστικά γεγονότα, θα πειστεί ότι ο Μητροπολίτης Νεόφυτος, είναι ένας σύγχρονος Άγιος, διαλεγμένος εκ κοιλίας μητρός! Ένα μεγάλο δώρο του Θεού στον σύγχρονο Ορθόδοξο Ελληνισμό, που η Πρόνοιά Του μερίμνησε να θητεύσει κοντά στους πιο μεγάλους και ταπεινούς Άγιους Γέροντες των καιρών μας, όπως Ιακώβου Τσαλίκη, Πορφυρίου, Παϊσίου και άλλων! Την ευχή του και την προσευχή του να έχουμε.


 

Τέλος, μητέρες εγκυμονούσες ή με προβλήματα εγκυμοσύνης, γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες, είναι βέβαιο πως θα λάβουν μεγάλη ελπίδα και ανακούφιση, κουράγιο και δύναμη, συνεχίζοντας με πίστη στο μονοπάτι της ζωής, που οδηγεί όμως στην αιώνια χαρά του Παραδείσου.

vimaorthodoxias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου