Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια σε όλους!!! ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ... ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ..


Με την ολοκλήρωση των εργασιών σε τρία από τα κατεστραμμένα εξωκλήσια της Μόριας, χάρη στη βοήθεια πολλών εθελοντών αλλά και με τα χρήματα που προσέφερε η Ουγγαρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν να ξεκινήσει όλο αυτό το εγχείρημα με την Αγία Αικατερίνη.

Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τους κυρίους Γεώργιο Κατζανό, Νίκο Διαμαντή και Ηλία Καραντάνη για τις προσφορές τους σε οικοδομικά υλικά και χρώματα, τις κύριες Κωνσταντίνα και Μάγδα Μπαλή από Κόρινθο για τις εικόνες που μας έστειλαν εις μνήμην του πατέρα τους Χρήστο, το Δημήτρη Βασιλακάκη για την υπέροχη ελληνική σημαία που στολίζει τον εξωτερικό τοίχο της Αγίας Αικατερίνης. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμη και από μακρινά χωριά του νησιού μας. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όσους αγωνίζονται να ολοκληρωθεί όλο αυτό το έργο.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η καταστροφή της Αγίας Αικατερίνης από τους λαθρομετανάστες, τα σημάδια της φωτιάς που κυριολεκτικά την εζωσε χωρίς να πειράξει καθόλου το εκκλησάκι και η πορεία των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωσή τους!!!





 





oparlapipas.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου