Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.. ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ !!

 

Δείτε ΕΔΩ, τις αναρτήσεις μας με ψαλτικά του εκ Θεού καλλίφωνου αγαπημένου μας Ιεροψάλτη Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου. 

Ο Δημήτριος, μέσα σε όλη αυτή την παράνοια της ψευδώς ανακηρυσσομένης Πανδημίας λόγω ενός ιού πιο αδύναμου κι απ'τις κοινές γρίπες, ..μέσα σε όλη αυτή την παράνοια της διεθνούς πίεσης για εμβολιασμό (ευθανασία των λαών) με πειραματικά εμβόλια κι εν κατακλείδι επικίνδυνα, ..μέσα σε όλη αυτή την παράνοια και την ναζιστική τακτική του τουρκόφιλου ελληνικού κράτους και της ξεπουλημένης στην Νέα Παγκόσμια Τάξη εμβολιολάγνας Επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος..

..αποφάσισε εδώ και αρκετό καιρό να κάνει την επανάστασή του! Να μην μείνει σιωπηλός αρκούμενος απλώς στο να ψάλλει σε ακολουθίες.

Ήξερε απ' την αρχή ότι αυτό θα εμφάνιζε μπροστά του τον προσωπικό του Γολγοθά. Όμως έκανε ομολογία πίστεως στον Χριστό, λαμβάνοντας από Αυτόν το σπαθί του Αγώνα, τον οποίο όλοι μας καλούμαστε να δώσουμε σε αυτή την δαιμονική στιγμή της Ιστορίας, χωρίς να διστάσουμε στιγμή και χωρίς να υποκύψουμε σε οιανδήποτε απειλή, εκβιασμό, εκφοβισμό ή δέλεαρ.

Εδώ, είναι το ένα από τα 4 προσωπικά του κανάλια στο ΥouTube:

Dimitrios Papagiannopoulos Live   

Και εδώ, το προσωπικό του ιστολόγιο:

Dimitrios Papagiannopoulos

 

Ακούστε το άφοβο, δυναμικό, μαρτυρικό χθεσινό βίντεο του Δημητρίου, με τίτλο 

 «Πως με σταύρωσε η τοπική Εκκλησία» | Απόλυση του Ιεροψάλτη Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου - ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ !!  

 

Είναι συνταρακτική η ομιλία του! ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ. "Προσκυνώ τον Χριστό μας. Δεν προσκυνώ κανέναν άνθρωπο και καμία εξουσία". Λόγια του Δημητρίου, την στιγμή που ως νέο παιδί το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και δεν έχει άλλους πόρους για να ζήσει, τα ρασοφόρα τέρατα της Παγκοσμιοποίησης τον πετάνε στο δρόμο και δεν του επιτρέπουν μέχρι και να εκκλησιαστεί σε ναούς της τοπικής μητρόπολης! Έχουν δαιμονιστεί τελείως! Ήρθε ο χρόνος, που όπως μάς έχει πει και ο Πατροκοσμάς, ο Κύριος θα ξεκινήσει την εκκαθάριση απ'αυτούς. Δεν θα βρίσκουμε παπάδες να λειτουργήσουν τις εκκλησιές.

 


 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου