Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Προφητεία Γερόντων: ”6 μήνες μετά την κατάληψη της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ θ΄αρχίσει η επανένωση των Rus της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας!” Χθες η Λαύρα κατασχέθηκε και πέρασε και επίσημα στους Σχισματικούς της UCU! ΒΙΝΤΕΟ.

 

Υπάρχει μια προφητεία που έχει άμεση σχέση με τα τελευταία γεγονότα και την βίαιη υπαγωγή χθες 2 Δεκεμβρίου της περιώνυμης Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ (Σπηλαίων) στην καθεστωτική Εκκλησία OCU: «Ακριβώς έξι μήνες μετά την κατάληψη της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, θα ξεκινήσει η επανένωση της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Λευκορωσίας»

Ο Igor Strelkov σε συνέντευξη στο ROY TV ήδη από το (2018) την έχει ανακοινώσει επικαλούμενος Πατέρες της Μονής:

O Ιγκόρ Στρέλκοφ τ. αξιωματικός του (FSB) που διαδραμάτισε ιδιαίτερο ρόλο σε προσάρτηση Κριμαίας και στον πόλεμο Ντονμπάς: «Ακριβώς έξι μήνες μετά την κατάληψη της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, θα ξεκινήσει η επανένωση της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Λευκορωσίας». «Ένα σχίσμα θα γίνει. Το σχίσμα είναι ήδη στην πόρτα.Αυτό είναι ήδη αναπόφευκτο. Το μόνο πράγμα που με παρηγορεί από αυτή την άποψη είναι ότι το 2014, οι μοναχοί της Λαύρας Svyatogorsk, που ήρθαν σε εμάς στο Slavyansk, είπαν ευθέως ότι υπήρχε μια προφητεία των Γερόντων….ίσως αυτοί δεν ήταν online… μια προφητεία ακριβώς για τη Λαύρα τους ότι η απελευθέρωση , η επανένωση των Rus και της Ρωσίας-και κατά την ερμηνεία τους, η επανένωση της Ρωσίας είναι η επανένωση της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Λευκορωσίας-θα ξεκινήσει έξι μήνες (μισό χρόνο) αφότου οι σχισματικοί αιρετικοί καταλάβουν τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ και Ποτσάεφ. Ακριβώς έξι μήνες μετά!».

Η Λαύρα Kyiv-Pechersk είναι ένα από τα πρώτα μοναστήρια της Ρωσίας και είναι το παλαιότερο μοναστήρι στη σύγχρονη Ουκρανία. Ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα.

Στις Κατακόμβες της Λαύρας βρίσκονται 118 άφθορα σκηνώματα και 61 ευωδιάζουσες κάρες.. Τώρα η τύχη του ουκρανικού είναι στα χέρια των Αγίων του Κιέβου. Αυτοί είναι Φύλακες…..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου