Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ο «δασκαλάκος»

 

Έχει γίνει, νομίζω, κατανοητό ότι οι πολιτικές παρατάξεις διαχρονικά  είναι δύο. Δηλαδή, οι αντιπροσωπευτικές των δύο μεγάλων αρχέγονων πνευματικών δυνάμεων: Του Θεού και του Διαβόλου.

Η παράταξη του Διαβόλου δεν δρα πλέον καμουφλαρισμένα. Αλλά απροκάλυπτα και προκλητικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι «παρελάσεις υπερηφανίας» των ομοφιλοφ

ύλων.

Και βέβαια έχει αποβεί παντοδύναμη πολιτική παράταξη: Η διαβόητη «Νέα Τάσξη Πραγμάτων». Που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την υφήλιο. Δικτυωμένη στις δημόσιες υπηρεσίες των κρατών. Έχοντας στα χέρια της περισσότερα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης. Και βέβαια έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιοι πολιτικοί θα προωθούνται σε θώκους εξουσίας και ποιοι θα πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων.

Τα πράγματα, σχετικά με τις πολιτικές παρατάξεις  είναι ξεκαθαρισμένα. Παρόμοια ξεκαθαρισμένη οφείλει να είναι και η θέση των ψηφοφόρων. Που σημαίνει ότι μόνο σχιζοφρενείς μπορούν να προσκυνούν στις εκκλησιές το Χριτό και στις εκλογές να ψηφίζουν τους αντίχριστους.

Ούτε μπορούν να ισχυριστούν ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν χριστιανοί υποψήφιοι. Γιατί, αν δεν ήταν κάλπικοι, δεν θα εντάσσονταν στα νεοταξικά κόμματα. Αυτά, που ψηφίζουν  τα αντίχριστα νομοσχέδια της διαφθοράς και της διαστροφής. Τον σοδομισμό, την αδικία, τα μνημόνια. Την προδοσία της Μακεδονίας. Ενώ τώρα προωθούν την προδοσία του Αιγαίου και τον κατακερματισμό της Ελλάδας.

Λοιπόν; «Εξέλθετε απ’ αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος Παντοκράτωρ …. Και έσομαι υμίν εις πατέρα και υμείς έσεσθέ μοι εις υιούς και θυγατέρας»! Αν στις κάλπες ψηφίζουμε κάλπικους αποκαλύπτουμε την κάλπικη ταυτότητά μας  και προκαλούμε την αποστροφή και τη βδελυγμία του Θεού. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν απέναντι στη νεοταξίτικη συμμορία, βρίσκονται οι πατριώτες.

Όπως ο εθνικός ευεργέτης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ο οποίος ηγείται πατριωτικής συμμαχίας περίπου  δέκα κομμάτων. Και δικαιούνται αυτός και οι συνεταίροι του να ελπίζουν την είσοδό τους στη Βουλή.  Αν δεν τους κουρσέψει και συρρικνώσει  το δολοφονικό  καλπονοθευτικό λογισμικό.

Και όπως ο «δασκαλάκος», όπως τον «βαφτίσανε» όσοι προσπαθούν να τον απαξιώσουν, ο Δημήτρης Νατσιός. Ο έξοχος αρθρογράφος και εξοχος δάσκαλος, που μακάρι να αποδειχθεί και έξοχος πολιτικός. Αφού, όπως έλεγαν οι αρχαίοι «αρχή άνδρα δείκνυσι». Δεδομένου ότι δεν έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα οι ικανότητές του ως πολιτικού.

Και ας μου επιτραπεί να ασχοληθώ περισσότερο με το «δασκαλάκο». Δεδομένου ότι υπέστη από πολλές πλευρές πρωτοφανείς επιθέσεις. Και μάλιστα από εκείνους οι οποίοι «δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν», όπως θα έλεγε και ο συχωρεμένος Κουτσόγιωργας.

Τον είπαν «χριστέμπορο», επειδή υποστηρίζει ότι είναι πιστός στο Χριστό. Ποιοι; Οι κατεξοχήν χριστέμποροι, Αυτοί, που εδίωξαν τους αγίους. Και στη συνέχεια τους μετέβαλαν σε πηγές θησαυρισμού ( Άγιος Νεκτάριος). Που εργαλειοποίησαν τη χριστιανική πίστη, προκειμένου να δολοφονήσουν οι πολιτικοί κανίβαλοι το λαό με τα εμβόλια!

Τον είπαν φονταμενταλιστή. Ποιοι; Αυτοί που, αν τολμούσαν να γράψουν για το Μωάμεθ τα όσα χλευαστικα γράφουν και γελοιογραφούν για το Χριστό και τους αγίους, θ’ αντιμετώπιζαν την εκδικητική μανία των πιστών του Αλλάχ.

Τον κατηγορούν οι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας ότι υποστηρίζεται απ’ τις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις. Όταν οι, λεγόμενες σκωπτικά,  παρεκκλησιαστικές οργανώσεις έχουν προσφέρει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα απείρως περισσότερα απ’ όσα η αντιεκκλησιαστική δεσποτκρατία.

Είαι αλάθητος ο Νατσιός; Την αίρεση του «αλαθήτου» την μονοπωλεί ο Πάπας και όσοι βλακωδώς τον ακολουθούν. Το αμαρτάνειν είναι ανθρώπινο. Το εμμένειν τη αμαρτία διαβολικό». Όπερ ισχύει, θεωρητικά και πρακτικά για τους νετασξίτες πολιτικούς.

Ειπώθηκε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου,μέχρι το μεσημέρι περίπου τα ποσοστά εκλογιμότητας είχαν φτάσει στο 2,9. Αλλά από κει και πέρα παρέμειναν στάσιμα, Γεγονός που σημαίνει ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το ποσοστό αυτό θα γίνει για τον «δασκαλάκο» το «μαρτύριο της σταγόνας» μέχρι το τέλος της καλπονοθετικής διαδικασίας. Που σημαίνει ότι δύσκολα θα του επιτρέψουν οι ΗΠΑνθρωποι του σαταν-ΝΑΤΟ να μπεί στη Βουλή.

Δεδομένου ότιτο ντόπιο και παγκόσμιο νεοταξικό καθεστώς έβαλαν στο στόχαστρο τον «δασκαλάκο» ακριβώς για την ορθόδοξη πίστη του. Την οποία θεωρούν τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό τους. Μιας και φοβούνται μήπως ο «δασκαλάκος» προδίδει τα μυστικά του ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ στην ορθόδοξη Ρωσία.

Αλλά, επειδή τον κατηγορούν ακόμη και ότι υποστηρίζεται και απ’ το Άγιο Όρος, ας ακούσουμε τι λέει σχετικά, αυτός που «ξέρει τι λέει», δηλαδή  ο Αγιορείτης Άγιος Παΐσιος:

«Όταν όλα καίγονται γύρω σου, λέει, ο πόνος δεν σ’ αφήνει να σωπάσεις. Λένε κάποιοι: Κάνε προσευχή! Τους απαντώ: Η προσευχή, προσευχή και ο λόγος, λόγος.  Η σιωπή, μερικές φορές, φέρει μεγάλη ευθύνη.

Αν δεν φωνάξουμε, θα σηκωθούν οι πατεράδες μας από τους τάφους και θα μας δείρουν και θα μας καταραστούν. Εκείνοι υπέμειναν τόσα για την πατρίδα και την ορθοδοξία! Κι εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν;

Είναι φοβερό και μεγάλο κρίμα, που η Ελλάδα και η Ορθοδοξία  πολεμιέται απ’  τους ίδιους τους Έλληνες! Σήμερα, αφού η πολιτεία τα βάζει με το νόμο του Θεού, όποιος δεν μιλάει, εγκληματεί και πρέπει να κλείνεται στη φυλακή. Ο, τι και να ψηφιστεί, δεν μπορεί να καταργήσει το νόμο του Θεού και να ησυχάσει τη συνείδηση…

Πίσω από την ΕΟΚ κρύβεται η δικτατορία των Σατανιστών.Τέτοια δικτατορία, που σκέπτονται να κάνουν, μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να την είχε σκεφθεί.  Όμως…

Ο λαός μας έχει κρυμμένη δύναμη για ώρες ανάγκης.  Αλλά και ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Κι αφού δεν χαθήκαμε σε τόσες περασμένες μπόρες, δεν θα χαθούμε και στην τωρινή θύελλα»!…

papailiasyfantis.wordpress.com 

1 σχόλιο:

  1. Για τη Νίκη συμφωνώ! Για Εμφιετζόγλου και Μπογδάνο ΟΧΙ !! δεν μου γεμίζουν το μάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή