Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Γ.Μ : Πρέπει να γίνει πόλεμος ;

 

Γ.Μ : Πρέπει να γίνει πόλεμος ;
facebook sharing button
twitter sharing button
 Χαίρεται

Ματθ. 7,13 Εἰσέλθετε διὰ τῆς στενῆς πύλης· ὅτι πλατεῖα ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρος ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ἀπώλειαν, καὶ πολλοί εἰσιν οἱ εἰσερχόμενοι δι᾿ αὐτῆς.

Αριστερά από την οδό είναι αυτοί που δεν θέλουν τον Χριστό και θεομαχούν ,δεξιά είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι με τον Χριστό και μάχονται με τον κόσμο .
Ο κεντρικός δρόμος είναι στενός είναι η στενὴ ἡ πύλη καὶ τεθλιμμένη ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ζωήν, καὶ ὀλίγοι εἰσὶν οἱ εὑρίσκοντες αὐτήν

Ματθ. 24,4 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ.

Η καθοδήγηση στον φανατισμό με ουρλιαχτά ,κατάρες , ένταση , ύβρεις ,εναντιά στον Χριστό είναι αριστερή πτώση ,ενώ οι αντίστοιχες επιθέσεις εναντιά στις μουτζουρωμένες εικόνες του Χριστού είναι ΔΕΞΙΑ ΠΤΩΣΗ .

Ματθ. 24,5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι.

Οι ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ πεσμένοι οι αυτοδικαιωμένοι ,που δεν γνωρίζουμε τι είναι ΜΕΤΑΝΟΙΑ στην πράξη ,αλλά μόνο στα λόγια .
Αυτοί είμαστε οι ψευδοχριστοί ,οι ψευδοπροφήτες ,οι επικίνδυνοι της εποχής που περνάμε .
Αυτοί είναι αυτή την στιγμή που έχει επιτρέψει ο Θεός να ηγούνται για αυτό δεν ανταποκρίνεται ο κόσμος ,για αυτό ήταν άδειο το σύνταγμα και δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα .

Ιω. 10,5 ἀλλοτρίῳ δὲ οὐ μὴ ἀκολουθήσωσιν, ἀλλὰ φεύξονται ἀπ᾿ αὐτοῦ, ὅτι οὐκ οἴδασι τῶν ἀλλοτρίων τὴν φωνήν.

Ο λαός του Θεού δεν πήγε στο σύνταγμα ,γιατί δεν άκουσε την φωνή του ΠΟΙΜΕΝΑ του μέσα από τις κραυγές αυτών που φώναζαν ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός. ..

Γιατί ο κόσμος ακολουθούσε τον Χριστόδουλο ;

Γιατί σε αυτόν άκουγε τον ΠΟΙΜΕΝΑ που δυστυχώς για εμάς, ο Θεός πήρε και μας άφησε με τους λυκοποιμένες ,μισθωτούς που βέβαια απουσιάζαν από το σύνταγμα …
Μας άφησε με τους μισθωτούς ,τους ψευδοπροφήτες και ψευδοχριστούς ,τους από ΔΕΞΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ που κραυγάζουν αλλά δεν ακούγονται …

Για να φανερώσει ο Θεός αυτόν που θα γεμίσει το σύνταγμα θα πάθουμε πρώτα πολλά ..

Κάθε προσπάθεια αντίδρασης ,ανατροπής του κατεστημένου , στο πολιτικό σκηνικό ,αλλά και στον πνευματικό κόσμο είναι εξ αρχής αποτυχημένη.
Είναι γιατί δεν συμμετέχει ο κόσμος ,αλλά και ο Θεός επιτρέπει να φαίνονται και να καλούν σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ αυτοί που δεν ξέρουμε τι θα πεί ΜΕΤΑΝΟΙΑ αλλά την έχουμε στα λόγια
έτσι ο Λαός του Θεού οὐκ οἴδασι τῶν ἀλλοτρίων τὴν φωνήν.

Που είναι ο λαός του Θεού ;

Είναι μαρμαρωμένος και περιμένει την επέμβαση του Θεού για να ξυπνήσει ,γιατί ο λαός του Θεού δεν είναι αυτοί οι ¨λίγοι¨ που τώρα είναι μπροστά .

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

balsamopsyxhs.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου