Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.:«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

Πριν από 1 χρόνο: «Παιδιά μου θα συλλάβουν ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! Ίσως δεν προλάβει να πάει Δικαστήριο, αυτό που θα γίνει ( σύλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο...»

 Δυο περιπτώσεις

Α) Σύνδεση με Ναβάλνι : Ο Ναβάλνι, ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης σκόπευε να οργανώσει ένα Εμφύλιο Πόλεμο στην Ρωσία με τα χρήματα των νατοϊκών. Δεν είναι μυστικό ότι η Δύση θέλει να καταστρέψει τον Πρόεδρο Πούτιν διότι θέλει να καταλάβει την τεράστια Ρωσία, την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, και πολύ πλουσιότερη σε φυσικούς πόρους από την Δύση.

Γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν να σκοτώσει τον αντίπαλό του, ο οποίος ήταν κλειδωμένος με ασφάλεια σε μια φυλακή στη Σιβηρία;

Φαίνεται ότι ο θάνατος του Ναβάλνι ήταν τέλεια σχεδιασμένος, τόσο τέλειος που μοιάζει σχεδόν αφελές να πιστεύει κανείς ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θα επέλεγε μια τέτοια στιγμή, την Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου MSC, για να απαλλαγεί από την αντιπολίτευση.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σήμερα απεκάλυψε ότι μετά από αυτό που ξέγινε με τον Ναβαλνι θα υπάρξουν εξελίξεις στην Ρωσία και ότι στην Ρωσία  θα αφήσουν τον Πούτιν να τελειώσει αυτό που άρχισε με την Ουκρανία και μετά θα αναλάβει ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ που θα οδηγήσει την Ρωσία εναντίον της Νέας Τάξης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙ 5 ΠΕΤΡΟΙ:

Πέτρος Α΄ της Ρωσίας γνωστός και ως Μέγας Πέτρος

Πέτρος Β΄ της Ρωσίας, Ο Μέγας Δούκας Πέτρος Β΄

Πέτρος Γ΄ της Ρωσίας, Αυτοκράτορας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας

Πέτρος Δ’ της Ρωσίας, ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΙΕΙΝ, ( Ο Πούτιν έχει την επονομασία 4ος )

Πέτρος Ε’ της Ρωσίας…Ο ΔΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΑΠΛΩΣΑΙ ΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ…

(Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανίσει τον Ισμαήλ (τον Τούρκο).

ΜΙΧΑΗΛ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς (καταγράφηκαν γύρω στο 1850): Εκείνον τον καιρό, μακριά στα Ρωσικά βουνά, ένας νεαρός άνδρας, ονόματι ΜΙΧΑΗΛ θα εμφανισθεί. Θα έχει λαμπερό πρόσωπο και η όλη του εμφάνιση θα ακτινοβολεί από έλεος… 

Ο Μιχαήλ θα πάει παντού αλλά κυρίως θα κατοικήσει στην Κωνσταντινούπολη… αυτοί που έχουν αυτιά, ας τ’ αφήσουν ν’ ακούσουν.

«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» της τυφλής Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του

Β) Σύνδεση με Μπάιντεν και Τραμπ:

Ίσως δούμε σύλληψη του Μπάιντεν η του Τραμπ οτιδήποτε συμβεί από τα δυο, θα οδηγήσει σε ένα γενικό εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική.
ΣΧΟΛΙΟ : Μπάμπα Βάνγκα και Αγαθάγγελος-Ταραμπιτς δεν ταιριάζουν αφού η Μπάμπα ουδεμία σχέση έχει με τη θρησκεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου