Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

" το μετεωρολογικό εκείνων των ημερών δεν θα λέει μόνο για τον καιρό, αλλά τι συγκεντρώσεις ραδιενέργειας θα σας πλησιάζουν" ΜΑΡΤΥΡΙΑ από το 2007.

Εγγύς το τέλος αυτού του "είδους της ανθρωπότητας ",  μετράμε μέρες ...

Γράφει ο Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας

Ενώνω το λόγο μας και τα γραπτά μας  με τις δικές σας προσευχές , τους δικούς σας προβληματισμούς και την δική σας την Πίστη γιατί δεν θα  έχουμε τέτοιες συνηθισμένες  μέρες  όπως τις ξέραμε.
Σήμερα η τραγική επέτειος των αθώων θυμάτων στα Τέμπη και  μαζί η δική μας τραγική επέτειος να  διαιωνίζουμε την  ματωμένη παθογένεια τέτοιων πολιτικών συμπεριφορών που μας "σκότωσαν" εδώ και δεκαετίες εικονικής ευμάρειας και προδοσίας .

Σαν ντελάληδες φωνάζουμε για μετάνοια δίχως να μπει ο καθένας πιστός στον κόπο και την πράξη  στα Πατερικά νάματα των Αγίων Πατέρων μας περί αυτής .
Φαίνεται ότι η μετάνοια θα έρθει με φόβο και εκ των πραγμάτων, γιατί είμεθα σκληρόκαρδοι , φίλαυτοι , εγωιστές και πάμε σε αυτό που ήλθε και θα αναστατώσει την τραγική καθημερινότητα κάνοντας την εξωφρενική .
Εμείς σαν γενιά νομοθετήσαμε τα  Σόδομα και θα απολαύσουμε τα επιχείρια.
Οι προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου σήμερα κυριολεκτούν.
Όταν έλεγε " γήπεδο η Παλαιστίνη , τάφος τους η Νεκρά θάλασσα " προσδιόριζε την σημερινή χρονική συγκυρία μέσα στην οποία βλέπουμε να ισοπεδώνεται η Γάζα στην Παλαιστίνη και την ίδια στιγμή να ψηφίζονται νόμοι που έχουν σχέση με την ιστορική τιμωρία των Σοδόμων και την μετατροπή τους σε Νεκρά Θάλασσα.
Περισσότερα δεν θα πούμε, αλλά θα διαβάσουμε στο τι εν ολίγοις συμβαίνει στις ώρες μας.
FT: «Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα κατά του ΝΑΤΟ εάν δεχθεί εισβολή στο έδαφός της»


Πολλές φορές στο παρελθόν αρθρογραφώντας δώσαμε μαρτυρίες από Αγιορείτες Πατέρες πριν δεκαετίες που τότε μας τα έλεγαν  μεν και εμείς αναρωτιόμασταν , άραγε ποτέ θα γίνουν αυτά;
" θα έρθει καιρός που θα περικυκλώσουν την αρκούδα και θα της πατήσουν το πόδι, ,τότε αυτή θα αντιδράσει και θα τους κάψει"
" Θα τρέχετε στις  Ορθόδοξες εκκλησίες και  γιατί εκεί το επίπεδο της Ραδιενέργειας θα είναι υποφερτό "
" το μετεωρολογικό εκείνων των ημερών δεν θα λέει μόνο για τον καιρό, αλλά τι συγκεντρώσεις ραδιενέργειας θα σας  πλησιάζουν "
Άλλη μαρτυρία:
" το στερέωμα του Ουρανού θα γίνει σαν φωτιά παντού και θα ψάχνετε για παρηγοριά να δείτε λίγο γαλάζιο ουρανό "
Και αν αυτά θα ζήσουμε αδελφοί, άραγε θα πούμε ΗΜΑΡΤΟΝ ότι ενώπιον του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ μας αμαρτήσσμε  σφόδρα;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου