Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΤΟ 2024 ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ…

 Κι εκεί που λέγαμε, ότι πιάσαμε πάτο, διαπιστώνουμε, ότι πλέον τον ξύνουμε και πάμε για πρώτο, δεύτερο, τρίτο κ.ο.κ. υπόγειο. Ναι, καλά καταλάβατε, περί γάμου και “τεκνοθεσίας” ο λόγος και για την απόλυτη κατάντια της “πρώτης Ορθόδοξης χώρας” -κατά τους New York Times- που έφθασε, να ψηφίσει ένα τέτοιο έκτρωμα και να πέσει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά ακόμα και από τα Σόδομα και τα Γόμορρα που, αν δεν απατώμαι, τουλάχιστον δεν είχαν τολμήσει, να κάνουν την ανwμαλία νόμο.











Και κάπως έτσι οι Έλληνες…
των τριακοσίων χιλιάδων εκτρώσεων το χρόνο…
των άπειρων κατά φύσιν ή παρά φύσιν σαρκικών αμαρτημάτων…
της βλασφημίας, της μοιχείας…
του Οικουμενισμού…
της νομοθέτησης τεράτων…
ονειρευόμαστε, να πάρουμε, λέει, την Πόλη και να κυριαρχήσουμε στην Οικουμένη και να διδάξουμε το Ευαγγέλιο στα πέρατα της γης και να γνωρίσουμε μεγαλεία στη Γαλλία και και και… Το άλλο με τον Τοτό;

Και όχι μόνο! Αλλά βιαζόμαστε κιόλας, γιατί αυτό το ρημάδι το 2024 έφτασε και μας το χρωστάει ο Μεγαλοδύναμος, αφού συν τοις άλλοις είμαστε όμορφοι, έξυπνοι, μετριόφρονες και πολύ μάγκες, άμα λάχει, να ούμε. Οπότε, παίδες, ραφτείτε, ντυθείτε, σενιαριστείτε και πάμε altogether για καφέ στον Κεράτιο. Όχι, παίζουμε…

Αλλά θυμάμαι, όταν κάποτε είχα διαβάσει τη ρήση του γέροντα Αμβρόσιου Λάζαρη “Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο. Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες” είχα σκεφτεί:
“Αλίμονο! Μόνο δύο εκατομμύρια στην Ελλάδα που το 98% δηλώνουν Ορθόδοξοι; Μάλλον δεν τα υπολόγισε σωστά ο γέροντας!”
Δυστυχώς πλέον εμμένω μόνο στο δεύτερο μισό, γιατί, πού να βρεθούν δύο εκατ. πιστοί Χριστιανοί μέσα σε αυτό το μαύρο χάλι που ζούμε και στο ηθικό τέλμα που έχουμε βυθιστεί; Οέο;

Μεγάλος και άσχετος με το θέμα μου ο πρόλογος αλλά πώς να αφήσω ασχολίαστα τα όσα αισχρά συμβαίνουν στην “Ορθόδοξη” Ελλάδα, όπου σύσσωμη πολιτεία και Εκκλησία έχουν προδώσει το Χριστό αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω, αφού τους το επιτρέπουμε, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;
Ο λόγος λοιπόν που γράφω το σημερινό άρθρο, είναι για να αντιληφθούμε, ότι μετά και τα πρόσφατα κατορθώματά μας έχουμε μεγάλο Γολγοθά να ανεβούμε και ας μην κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και ονειρευόμαστε μεγαλεία. Τι εννοώ;
Τα σχέδια της ΝΤΠ καλά κρατούν και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δε φαίνεται κάτι που θα τα ανακόψει και θα δώσει ένα τέλος στη δυστοπία που ζούμε και στα χειρότερα που έπονται. Και ένα από αυτά τα σχέδια αφορά και αυτό που συμβαίνει στη Μ. Ανατολή, το οποίο και θα έχει διάρκεια και αν δεν ευοδωθεί, γεγονότα και Πόλη δε βλέπουμε.

Αυτό λοιπόν που ξεκίνησε στη Μ. Ανατολή κάθε άλλο παρά “τυχαίο” ήταν. Τουναντίον μάλιστα! Ήταν προσχεδιασμένο εδώ και δεκαετίες τουλάχιστον, όπως και όλα τα τεκταινόμενα στον πλανήτη, τα οποία οι ας τους πούμε παγκοσμιοποιητές, για να μη μας λογοκρίνουν, θέτουν ένα ένα σε εφαρμογή προκειμένου να φθάσουν στον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από τη δικτατορία του ενός παγκόσμιου ηγέτη / Αντιχρίστου.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το σχέδιο για τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ κρατά τουλάχιστον από το 1982 και έχει την επωνυμία Oded Yinon. Σύμφωνα με αυτό, μετά την πυροδότηση ρήξης ανάμεσα στις σέχτες του Ισλάμ (των Αράβων) στη Μ. Ανατολή, θα επέλθει μια γενικευμένη σύρραξη, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα:
Την επαναχάραξη των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή…
Τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ ως κυρίαρχου κράτους…
Τη δημιουργία ενός φιλοδυτικού Κουρδικού κράτους ως παράπλευρη συνέπεια, αφού οι Κούρδοι προηγουμένως θα έχουν αναδειχτεί σε στρατηγικό σύμμαχο του Ισραήλ και θα έχουν συμβάλλει στην ευόδωση του σχεδίου…

Και όπως γνωρίζουμε, η ίδρυση ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη, ώστε να πυροδοτηθούν τα γεγονότα:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ: ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ!

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν για τους σiwνιστές και τα σχέδια τους είναι, ότι μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν. (Παπα-Φώτης Λαυρεώτης: Οι σiwνιστές εργάζονται! Εμείς τι κάνουμε;) Μπορεί να αργούν, μπορεί να αναθεωρούν, μπορεί να τα τροποποιούν αλλά θα τα φέρουν εις πέρας πάση θυσία.
Γιατί, αν νομίζουμε, ότι επρόκειτο απλώς για ένα σχέδιο επί χάρτου και πάει, πέρασε, πλανώμεθα πλάνην οικτράν. Απόδειξη, ότι μόλις πρόσφατα ο Ισραηλινός βουλευτής Αβί Λίπκιν επανέφερε το θέμα κάνοντας και πάλι λόγο για ένα «Μεγάλο Ισραήλ»:
«Πιστεύω ότι θα πάρουμε την Μέκκα, την Μεδίνα και το Όρος Σινά και θα καθαρίσουμε αυτά τα μέρη. Οραματίζομαι τα σύνορα του Ισραήλ να εκτείνονται από τον Λίβανο ως τη Σαουδική Αραβία και από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ευφράτη».

Εννοείται, ότι μέσα στα πλαίσια αυτού του σχεδίου συνέβη και η Αραβική άνοιξη, οπωσδήποτε όμως ο στόχος ήταν εξαρχής η Συρία του Άσαντ, που αν δεν είχε προβάλει τέτοια σθεναρή αντίσταση με τις ευλογίες και του Βλαδίμηρου βεβαίως βεβαίως, θα είχε προ πολλού τριχοτομηθεί ως εξής:
Στον παράκτιο διάδρομο οι Αλαουίτες…
Ένα συριακό Κουρδιστάν θα είχε διασπαστεί και συγχωνευθεί με τους Κούρδους του Ιράκ…
Η σουνιτική καρδιά θα είχε επίσης αποσχιστεί και θα είχε ενωθεί με επαρχίες στο Ιράκ για να σχηματίσει το Σουννιστάν…
Στη συνέχεια σειρά θα έπαιρναν το Ιράκ, η Λιβύη, η Σαουδική Αραβία, η Υεμένη κ.ο.κ και μέσω της “Βαλκανοποίησης” της Μ. Ανατολής (κατά το πρότυπο της διάσπασης της Γιουγκοσλαβίας) θα προέκυπτε το “Μεγάλο Ισραήλ”.

Αλλά επειδή το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, αφού μέχρι στιγμής στη Συρία τα έχουν βρει σκούρα, για να μην καθυστερήσουν κι άλλο τα σχέδια τους, θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο της γενικευμένης σύρραξης, που θα έχει τα επιθυμητά γι΄ αυτούς αποτελέσματα!
Και εκτός των άλλων θα τους απαλλάξει από τα έξοδα και τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν, αν προχωρούσαν στη δημιουργία του καναλιού Μπεν Γκουριόν, μιας εναλλακτικής διαδρομής (έναντι της διώρυγας του Σουέζ) που θα συνέδεε τον Κόλπο της Άκαμπα (Εϊλάτ) στην Ερυθρά Θάλασσα με τη Μεσόγειο Θάλασσα, θα περνούσε από το Ισραήλ και θα κατέληγε στη Λωρίδα της Γάζας (Ασκελόν).

Μπορεί βέβαια οι λόγοι για τους οποίους επιθυμούν τη δημιουργία αυτού του μεγάλου, κυρίαρχου κράτους στη Μ. Ανατολή να υποτίθεται, ότι είναι πρωτίστως οικονομικοί, η δική μας λογική όμως λέει, ότι μάλλον άλλοι υποκρύπτονται:

Συγκεκριμένα δε θα μπορούσαν ούτε να υποδεχτούν ούτε να στέψουν τον παγκόσμιο βασιλιά τους σε ένα κράτος Κwλοπετινίτσα, όσον αφορά στην έκταση τουλάχιστον, εξ ου και όλη αυτή η φασαρία.
Και προσωπικά τουλάχιστον αναρωτιέμαι, μήπως και η αθρόα λ@θρομετανάστευση από την περιοχή της Μ. Ανατολής προς τις χώρες της Δύσης έγινε ακριβώς για να διευκολύνει την επίτευξη αυτού του σχεδίου αδειάζοντάς τους το χώρο και δίνοντάς τους ευχέρεια κινήσεων…
Μήπως επίσης η Ουκρανία είναι ένας αντιπερισπασμός και μόνο που θα απασχολήσει τη Ρωσία, ώστε να μην τους χαλάσει για μιαν ακόμη φορά τα σχέδια, όπως έκανε στη Συρία…
Μήπως ακόμα η Σαουδική Αραβία αφέθηκε ελεύθερη να ενταχθεί στους BRICS, ώστε να μην αποτελεί πλέον φίλη χώρα για τα Αμερικανάκια και να την διασπάσουν ελαφρά τη καρδία…
Λέω μήπως…

Ο Γ΄ΠΠ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ;

Πολύς λόγος γίνεται ΚΑΙ φέτος, ότι πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία και ότι το ξέσπασμα του Γ΄ΠΠ είναι θέμα ημερών, άντε μηνών. Θα μου επιτρέψουν οι αγαπητοί φίλοι που μου στέλνουν συνεχώς ανάλογα μηνύματα, να διαφωνήσω για μιαν ακόμη φορά βασιζόμενη στις εξής προφητείες του Αγίου Κοσμά:
“Θα έρθει ξαφνικά”
“Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δεν θα μπορούν – 99 φορές με πόλεμο και μια με την πένα “

Εκτός της γενικευμένης σύρραξης στη Μ. Ανατολή που προανέφερα και της ίδρυσης του Μεγάλου Ισραήλ και του ανεξάρτητου Κουρδιστάν που αναμένουμε, οι παραπάνω προφητείες με κάνουν να υποθέτω, ότι τα πράγματα δε θα συμβούν τώρα που είναι προφανές, πως όλοι βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη αλλά κάπως έτσι:
Θα γίνουν επανειλημμένως διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών (προφανώς και με τη μεσολάβηση των μεγάλων δυνάμεων) και προσπάθειες ειρηνικής επίλυσης των διαφορών τους. Κάποια στιγμή θα θεωρηθεί, ότι βρέθηκε η χρυσή τομή, θα γίνουν συμφωνίες και θα πέσουν υπογραφές και εκεί που όλοι θα υποθέτουμε, ότι το ενδεχόμενο ενός παγκοσμίου πολέμου απομακρύνθηκε οριστικά, θα γίνει ΞΑΦΝΙΚΑ το μεγάλο μπαμ:
Ένα πρωινό Παρασκευής θα πέσει η πρώτη διατρητική βόμβα σε πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν και όλα θα αρχίσουν, να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς…
Και φυσικά θα είναι είτε Ιούλιος – Αύγουστος (το άλογο στ΄ αλώνι) είτε Νοέμβριος -Δεκέμβριος (το βόδι στο χωράφι).

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2024;

Χλωμό έως εκρού του νεκρού. Όχι μόνο επειδή ο χρόνος είναι λίγος αλλά κυρίως επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ. Οι οποίες πότε θα μπορούσαν να είναι;

Εικασίες κάνουμε όλοι και προφανώς ούτε φώτιση έχουμε ούτε το αλάθητο διεκδικούμε. Θα μπορούσε όμως ο Πατροκοσμάς, να εννοεί το Πάσχα του 2025 (20 Απριλίου), ειδικά αν το συνδυάσουμε με την άλλη προφητεία που επίσης αποδίδεται στον άγιο, που υποδεικνύει ως “δύο Πασχαλιές” το συνεορτασμό του Πάσχα από Ορθόδοξους και Καθολικούς:
«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» .
Και κάπως έτσι θα μπορούσε να επαληθευθεί το σενάριο για το 2027, στο οποίο συνέκλιναν ο πνευματικός μου και αναγνώστης και το οποίο είχα αναφέρει σε παλιότερο άρθρο μου:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024; ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2027;

Ούτως ή άλλως και οι νέες ταυτότητες αναμένεται να γίνουν υποχρεωτικές τον Αύγουστο του 2026, επομένως από εκεί και πέρα θα σφίξουν τα πράγματα.

Μα και βέβαια! Πότε;
«Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθή το ζήτημα της Πόλης».

Τώρα, αν θα είμαστε εμείς που θα τα ζήσουμε αυτά ή τα παιδιά μας ή κάποιες επόμενες γενιές, ίδωμεν. Τα σημάδια δείχνουν, ότι μάλλον η δική μας γενιά θα τα ζήσει αλλά ας ετοιμαστούμε για το κακό σενάριο, το αίμα:
Αγία Σοφία της Κλεισούρας: «Αν ο κόσμος μετανοήσει, θα πάρουμε την Πόλη με Αγάπη… Αν δεν μετανοήσει, θα την πάρουμε με αίμα…»
Και αφού εμείς οι Έλληνες αποδεικνυόμαστε μέχρι τούδε κατώτεροι των περιστάσεων, ας αναλάβουν τα δυο εκατομμύρια πιστοί Χριστιανοί, που ευελπιστούμε, να μείνουν στη χώρα αλλά και τα 25 εκατομμύρια (1/3) των Τούρκων ελληνικής καταγωγής που εξισλαμίσθηκαν βιαίως και τώρα ψάχνουν τις ρίζες τους και μελετούν την Καινή Διαθήκη και κάποιοι βαπτίζονται ήδη κρυφά ή φανερά. Και ας φέρουν εις πέρας το θεϊκό σχέδιο. Γιατί δυστυχώς εμείς μετρηθήκαμε, ζυγιστήκαμε και βρεθήκαμε ελλιπείς…
Στώμεν καλώς.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου