Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ... Πατέρας Κλεομένης για παλαιοχριστιανό Μανώλη: Δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του./ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΩΡΕ!!! ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΘΩΩΝ;;; ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΩΡΕ!!! ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΘΩΩΝ;;;

 
Απάντηση από τον π. Κλεομένη σε όσα υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης είχαμε σε νεότερη εξέλιξη της γνωστής υπόθεσης.

«Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας», ανέφερε ο πατέρας Κλεομένοης.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε το πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, ο οποίος φέρεται κατά τα όσα είπε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στις αστυνομικές αρχές να είναι ο πατέρας του εγγονού του.

«Αυτά τα ισχυρίζεται αυτός. Εγώ από σένα τα ακουώ», είπε στον δημοσιογράφο του Μega ο ίδιος ο π. Κλεομένης.

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν έχω καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» , κατέληξε.

stoxos.gr

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΩΡΕ!!! ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΘΩΩΝ;;;

 

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ “ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ”

Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Ένας στίχος του Μ. Λουντέμη, ταιριάζει στην νέα ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ειλικρινά, δεν μπορούσα να αναρτήσω το θέμα που ακολουθεί, αν δεν μιλούσα και δεν έπαιρνα την άποψη του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, γι αυτά που γράφονται…

Και η απάντησή του, ήταν σαφής:

“Στο Α.Τ. την πρώτη φορά που μας συνέλαβαν, ρωτήθηκα στο πλαίσιο της συζήτησης και όχι της ανάκρισης, για τον πατέρα του παιδιού της κόρης μου Παρασκευής και τους απάντησα πως είναι από τη σχέση της με κάποιο από τα παιδιά που ακολουθούν τον πατέρα Κλέομένη.

Κάποιοι αφαίρεσαν τις λέξεις “από τα παιδιά που ακολουθούν ” και άφησαν το… “πατέρα Κλεομένη”!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλή σπέκουλα έχουν κάνει τα κανάλια και οι εκπομπές του life style  με το θέμα, και ο ρόλος και των καναλιών και των παρουσιαστών γενικώς, είναι Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

Θάθελα να ‘ξερα… όλοι αυτοί που διαστρεβλώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, τι ψέματα λένε στον εαυτό τους, για να τα έχουν καλά με την συνείδησή τους;;;

Ή μήπως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ;;;

ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του.

Η κατάθεση αυτή έρχεται την ώρα που η αστυνομία ερευνά τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που ζούσε σε λαγούμι με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία, για αιμομιξία. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 45χρονο, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος φέρεται να επιβεβαιώνει την κατάθεση του παλαιοχριστιανού.

Ο ρασοφόρος πατέρας Κλεομένης είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εποχή της πανδημίας, όταν έκανε κήρυγμα κατά των εμβολίων, με τον ίδιο να ανεβάζει τα βίντεο στο Facebook.

Σε ένα από αυτά μάλιστα διακρινόταν να καταστρέφει ένα μηχάνημα ΑΤΜ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. 

Μεταξύ άλλων ο ρασοφόρος είχε βανδαλίσει το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας.

Πάτερ Κλεομένης | Κόκκινα και Πράσινα και Κίτρινα και Μπλέ

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος ενημέρωνε ότι ο ρασοφόρος δεν είχε καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο ίδιος ο παλαιοημερολογίτης μοναχός, σε δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή διαψεύδει ότι είναι πατέρας του εγγονιού του Καλαϊτζιδάκη. «Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας» είπε στο Live News και χαρακτήρισε ψέματα την κατάθεση του παλαιοχριστιανού: «Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν εχώ καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» είπε.

attikanea.info 

1 σχόλιο:

  1. https://attikanea.info/%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%88%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή