Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ.

 Παρακολουθώ έκθαμπος τις φήμες ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ομοφυλόφιλους θα γίνει μεγάλος σεισμός,στην Ελλάδα,άλλοι διευκρινίζουν στην Αθήνα,στη Θεσσαλονίκη κλπ. και δεν βάζουν μία άνω τελεία για να σκεφτούν γιατί τρομοκρατούν τον κόσμο αφού δεν ήρθε ακόμη η ώρα του μεγάλου σεισμού,που δεν θα γίνει μόνο στην Ελλάδα,αλλά σε όλη τη Μεσόγειο,και υπάρχουν οι περιγραφές στην Αγία Γραφή.Δεν ανησυχώ καθόλου για σεισμό,πάλι θα διαψευστούν οι κασάνδρες.

Αυτό που ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή είναι να γίνει νόμιμη η ανωμαλία.σας θυμίζει κάτι;


Αν ο Γέροντας Ιωσήφ με την ορολογία ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ εννούσε το νομοσχέδιο για τους ΛΟΑΤΚΙ ,τότε έφτασε η ώρα να επαληθευτεί.

Εχουμε ήδη εδώ και δύο χρόνια τον πόλεμο στην Ουκρανία και αφού ανήκουμε στο ΝΑΤΟ μας ζητήθηκε να δώσουμε οπλισμό και πυρομαχικά,φέρνοντας στην επικαιρότητα τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.Μαζί με τον πόλεμο που ξεκίνησε στη Γάζα δείχνουν ότι οδηγούμαστε αργά αλλά σταδιακά στον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.

71. Ὅταν ἀκούσετε ὅτι ὁ πόλεμος πιάστηκε ἀπό κάτω, τότε κοντά θά εἶναι.

Η Παλαιστίνη και ειδικότερα η Γάζα έχουν την παρακάτω σημαία:













Τα χρώματα της είναι το λευκό,το μαύρο,το πράσινο και το κόκκινο.Ολως τυχαίως τα 4 χρώματα από τα άλογα της Αποκαλύψεως.Από εδώ και μέσα από τη Βόρεια Γάζα ξεκίνησε η όλη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ-Χαμάς που επιβεβαίωσε την προφητεία του Ιερεμία στην Αγία Γραφή.

Κατά των Φιλισταίων

Ιερ. 29,1            Τάδε λέγει Κύριος·

Ιερ. 29,1                    Αυτά λέγει ο Κυριος·

Ιερ. 29,2            ἰδοὺ ὕδατα ἀναβαίνει ἀπὸ βοῤῥᾶ καὶ ἔσται εἰς χειμάῤῥουν κατακλύζοντα καὶ κατακλύσει γῆν καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, πόλιν καὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐν αὐτῇ· καὶ κεκράξονται οἱ ἄνθρωποι, καὶ ἀλαλάξουσιν ἅπαντες οἱ κατοικοῦντες τὴν γῆν.

Ιερ. 29,2                   Ιδού, αναβαίνουν από τον βορράν ύδατα, ωσάν χείμαρροι κατακλύζοντες τα πάντα. Θα πλημμυρίσουν την γην και ο,τι υπάρχει επάνω εις αυτήν, τας πόλεις και τους κατοίκους αυτών. Οι άνθρωποι θα εκβάλουν κραυγάς, θα αλαλάξουν θρηνολογούντες όλοι, όσοι κατοικούν εις την γην.

Ιερ. 29,3            ἀπὸ φωνῆς ὁρμῆς αὐτοῦ, ἀπὸ τῶν ὁπλῶν τῶν ποδῶν αὐτοῦ καὶ ἀπὸ σεισμοῦ τῶν ἁρμάτων αὐτοῦ, ἤχου τροχῶν αὐτοῦ οὐκ ἐπέστρεψαν πατέρες ἐφ᾿ υἱοὺς αὐτῶν ἀπὸ ἐκλύσεως χειρῶν αὐτῶν

Ιερ. 29,3                   Από τας κραυγάς των επερχομένων με ορμήν εχθρών, από τας οπλάς των ποδών του ιππικού του και από τον μεγάλον πάταγον των πολεμικών αρμάτων του, από τον θόρυβον των τροχοφόρων οχημάτων, κατετρόμαξαν τόσον πολύ και οι γονείς, ώστε δεν εγύρισαν πίσω εις αναζήτησιν των παιδιών των, διότι παρέλυσαν τα χέρια των.

Οτι έχουμε δει σε πόλεμο στην Ουκρανία αφορά τις ανατολικές περιοχές της χώρας και υπάρχουν στις προφητείες του Αγαθάγγελου που επιβεβαίωσαν πλήρως από που θα μπουν τα Ρωσικά στρατεύματα και που θα γίνουν πρώτα μάχες.

Ο Αγαθάγγελος στο Κεφάλαιο ζ' αναφέρει <<Ακουσα φωνή ερχόμενη από την Αρκτο λέγουσα αυτό,Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου.>> και συνεχίζει παρακάτω<<πριν ο ήλιος στο Ανατολικό ζώδιο φανεί συ μεν εμφανής εση,ω φίλη ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τον αιθέρα μελωδίας ,οι πολεμιστές και οι ήρωές σουψάλλουσι σχεδόν τα νικητήρια,προσκαλούντες σε αναμόρφωση τον πλακούν>> Ο 

ήλιος στο Ανατολικό ζώδιο βγαίνει στις 22 Μαρτίου.Στις 18 Μαρτίου 2014  προσαρτήστηκε η Κριμαία στην Ρωσία αλλά ειρηνικά,χωρίς μάχες και πόλεμο.Αρα σε κάποια επόμενη φάση θα συμβούν τα παρακάτω:<<Aλλ' άκουσον φίλη αδελφή,εκ των Αγαρηνών στην έβδομη εκατοντάδα είσαι ενοχλημένη και απαρίθμησε σχεδόν προς το τεσσαρακοστόν και όψει ότι είσαι τροπαιούχος και καταβαλείς αυτόν>>Εδώ ο Αγαθάγγελος δίνει χρονικό προσδιορισμό.Τα 700 χρόνια από την γραφή των προφητειών το 1276 ή 1279 είναι τα έτη 1976 ή 1979.Αναφέρει όμως προς το 740 πράγμα που προσδιορίζει την χρονική διάρκεια πριν το 2016 ή 2019(έχουν ήδη περάσει οι ημερομηνίες αλλά τα γεγγονότα στην Αν.Ουκρανία και την Κριμαία σκάνε τον Μάρτιο του 2022;) όπου θα μπει στην Κωνσταντινούπολη και θα έχει πατάξει τους Τούρκους.Πριν γίνει όμως αυτό δίνει μία άλλη κατάσταση που θα έχει προηγηθεί μέσα σε αυτόν τον χρονικό προσδιορισμό.<<Επί τη χερσονήσω έξεις τη νίκη και διαβάς την Ελω(Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα)καταθραύσης την Ταυρικήν και τα πέριξ και τα Μαιωτικά μέρη των Σκυθών>>Η  Χερσόνησος δεν είναι άλλη από την Κριμαία που έχει ενσωματωθεί από τις 18 Μαρτίου 2014 στην Ρωσία αλλά ο Ουκρανικός στρατός κάνει ασκήσεις στα σύνορα με την Κριμαία ώστε να την ανακαταλάβει.Εκτός αυτού το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ βρίσκονται ακριβώς στην Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα όπου η συμφωνία του Μινσκ που υπογράφηκε από Ρωσία-Ουκρανία-Γερμανία και Γαλλία δεν τηρείται και ο Ουκρανικός στρατός έχει κάνει επιστράτευση για τον επόμενο γύρο πολέμου στην περιοχή με ενισχύσεις οπλισμού και έμψυχου υλικού από το ΝΑΤΟ.Οι Σκύθες που αναφέρονται είναι οι Ουκρανοί!
Ας επιστρέψουμε στα δικά μας.
Λέει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:
 72. Ἄν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπό κάτω, λίγα θά πάθετε• ἄν πιαστῆ ἀπό πάνω, θά καταστραφῆτε.
Αν λοιπόν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω,τη Μ.Ανατολή λίγα θα πάθουμε ,αλλά γιατί αν πιαστούμε από πάνω ,την Ουκρανία,θα καταστραφούμε;Δυστυχώς αυτές είναι οι δηλώσεις του Μεντβέντεφ:
O Ρώσος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος της χώρας Ν.Μεντβέντεφ χαρακτήρισε ως «νόμιμο στόχο της Ρωσίας τις υποδομές των χωρών του ΝΑΤΟ, λιμένες και αεροδρόμια οι οποίες χρησιμοποιούνται για την μεταφορά πολεμικού υλικού στην Ουκρανία και την εξόρμηση εναέριων μέσων, καθώς και του στρατιωτικού προσωπικού της Συμμαχίας που στάλθηκε στην Ουκρανία».

Αυτό σημαίνει ότι πλέον για την Μόσχα υπάρχει η επιλογή πλήγματος στην λιμένα της Αλεξανδρούπολης που μεταφέρει όλη την αμερικανική βοήθεια από τον νότο στην Ουκρανία, στην 110 ΠΜ στην Λάρισα που χρησιμοποιείται από τα αναγνωριστικά MQ-9 των ΗΠΑ για αποστολές στην Μαύρη Θάλασσα, ο λιμένας και το αεροδρόμιο της Σούδας και λοιπές εγκαταστάσεις της ελληνικής επικράτειας.

Σημείωσε ότι «η Μόσχα δεν πρόκειται να επιτεθεί σε καμία χώρα της συμμαχίας, αλλά εάν παρασυρθούν καταπατήσουν την ακεραιότητα της Ρωσίας, θα λάβουν αμέσως μια επαρκή απάντηση.

Υπάρχει επίσης το θέμα των αγροτών που αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους τότε δεν θα συμφέρει να καλλιεργήσουν με ότι αυτό συνεπάγεται.Το πρόβλημα είναι πανευρωπα'ι'κό και καμμία σχέση δεν έχει με όσα βλέπαμε τα τελευταία χρόνια με τις ελληνικές αγροτικές κινητοποιήσεις.Εδώ μπορεί να εκπληρωθεί σύντομα η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

 75. Λυπηρόν εἶναι νά σᾶς τό εἰπῶ• σήμερον, αὔριον καρτεροῦμεν δίψες, πεῖνες μεγάλες ποὺ νά δίδωμεν χιλιάδες φλουριά καί νά μήν εὑρίσκωμεν ὀλίγον ψωμί.

Παρακάτω θα παραθέσω προφητείες προς προβληματισμό,αφού απαντήσεις δεν υπάρχουν.

 21. Στήν Αὐλώνα θά γίνη χαλασμός. Θά ἔλθουν στρατεύματα νά ἐλευθερώσουν τόν τόπο.

22. Στό Μπουκορμέ θά χυθῆ πολύ αἷμα.

23. Ὅταν ἀκούετε ὅτι ὁ πόλεμος ἄρχισε, τότε κοντά εἶναι.

24. Ὅσα χωριά εἶναι κοντά σέ δρόμο πολλά θά τραβήξουν.

25. Ἡ Δρόπολις θά πάθη, διότι ὁ τόπος εἶναι γυμνός.

26. Ἡ Δρόπολις θά εἶναι γεμάτη στρατεύματα.

27. Θά χαθῆ ἡ σοδιά τῆς χρονιᾶς ἀπό τήν εὔφορη Δρόπολι καί – μάνα μου ! – αἷμα πολύ ποὺ ἔχει νά χυθῆ.











Η πεδιάδα της Δερόπολης είναι απέραντη και συνδέει το Αργυρόκαστρο με την Κακαβιά.

Προφανώς στην περιοχή θα γίνεται πόλεμος,αλλά θα υπάρχουν και πρόσφυγες.

28. Λάκκοι καί βράχοι στή Δρόπολι θά εἶναι γεμάτοι φεύγοντας.

(Εἰς τό ἀλβανικόν χειρόγραφον, ἡ προφητεία αὕτη ἔχει ὡς ἑξῆς: «Τά βουνά, οἱ χαράδρες καί οἱ κάμποι τῆς Δρόπολης θά γεμίσουν προσφυγιά»).

29. Εἰς τά χωριά Πέπελη σεῖς ἄδικα θά φοβᾶσθε• τίποτε δέν θά πάθετε. Μόνον τά παιδιά σας ποὺ θά εἶναι στούς δρόμους τά κλαῖτε.

 μπουγάζια

Πατροκοσμάς: «Από τρία μπουγάζια θα περνούν στρατεύματα για την Πόλη. Θα ρωτούν πόσο μακρυά είναι. Εσείς ν’ απαντάτε, ότι είναι κοντά..» Από το βιβλίο: «Οι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού μέσα στην ιστορία».

«Από τρία μπουγάζια θα περνούν στρατεύματα για την Πόλη. Θα ρωτούν πόσο μακρυά είναι. Εσείς ν’ απαντάτε, ότι είναι κοντά, γιατί θα’ ναι κουρασμένοι και μπορεί να σας κάνουν κακό». (Συλλογή Καλυβόπουλου)

«Από της Μουζίνας τη χαράδρα έχουν να περάσουν πολλά και κάθε λογής ασκέρια για την Πόλη. Τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτήσουν: Πόσο μακρυά είναι η Πόλη; Εσείς να πείτε: κοντά είναι! Μη μαρτυρήστε την αλήθεια, για να μην τραβήξτε πολλά κακά». (Συλλογή του αλβανικού χειρόγραφου)

Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα.Αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ γιατί τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να κάνουν απόβαση στην Αυλώνα,στο λιμάνι της Αλβανίας και να μην την κάνουν στην Ηγουμενίτσα που και λιμάνι έχει και είναι η αρχή της Εγνατίας που θα θελήσουν να μπουν για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη; Και γιατ'΄ί αφού θα περάσουν από την πεδιάδα της Δρόπολης να μην μπουν από την Κακαβιά μέσω της διακλάδωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στη γέφυρα της Εγνατίας στα Ιωάννινα για να συνεχίσουν αλλά θα μπουν από το Κρα,περιοχή πιό ανατολικά προς τα Γρεβενά;

«Από τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη· εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φτάσει στην Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος ετελείωσε». (Συλλογή Καντιώτη)

 

Μας παραξενεύει το ότι αυτά τα στρατεύματα θα περνούν μέσω Βορείου Ηπείρου. Επομένως η θαλάσσια οδός θα πρέπει να είναι κλειστή. Άρα θα πρέπει να είναι ένας μεγάλος πόλεμος. Με τα σημερινά δεδομένα όμως (τεχνικά μέσα κ.λ.π.) είναι δύσκολο να δοθεί μία λογική απάντηση για τον τρόπο μετακινήσεως αυτού του στρατού με τα στοιχεία που αναφέρονται στην προφητεία. Είναι δυνατόν σήμερα να μη γνωρίζει ο στρατός που βρίσκεται ο ίδιος και πόσο απέχει ο τόπος προς τον οποίο κατευθύνεται;

Όπως βλέπουμε και στις τρεις συλλογές, ο στρατός αυτός κατευθύνεται προς την Πόλη ασφαλώς για να πολεμήσει για την κατάληψή της…

Ο στρατός είναι καταπονημένος και μπορεί να κάνει κακό στους Βορειοηπειρώτες, προς τους οποίους απευθύνεται η προφητεία και γι’ αυτό σε αυτήν την περίπτωση ο Άγιος συνιστά την απομάκρυνση των γυναικόπαιδων στα βουνά, για ασφάλεια.

Και μία πληροφορία για την Κέρκυρα.

 62. Θά μαζωχτῆ τό χιλιάρμενο στό Σκάλωμα (Ἅγιοι Σαράντα) καί θἄρθουν κοκκινογέλεκοι, νά πολεμήσουν γιά σᾶς.

Γιατί το πολεμικό Ναυτικό του ΝΑΤΟ θα σταματήσει στο στενό του Κασιωπίου Κέρκυρας-Αγίων Σαράντα και δεν θα ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Κέρκυρας ή ανοικτά αυτού εφόσον τα πλοία θα είναι πολλά; 

Καταστάσεις που θα τις δούμε όταν έρθει η ώρα.

55. Ἤ τρεῖς μέρες ἤ τρεῖς μῆνες ἤ τρία χρόνια θά βαστάξη.

 31. Θαρθῆ ὅταν ἔρθουν δυό καλοκαίρια καί δυό πασχαλιές μαζί.

 74. Θἄρθη ξαφνικά• ἤ τό βόιδι στό χωράφι ἤ τό ἄλογο στ΄ ἁλώνι.

Οι παραπάνω κωδικοί χρονικοί προσδιορισμοί είναι δύσκολο να αποδοθούν σε κάποια χρονιά,με την μόνη λεπτομέρεια ότι το Πάσχα του 2025 έχει συμφωνηθεί να το εορτάσουμε μαζί με τους Καθολικούς. 

Ας δούμε και τα ευτράπελα που είπε για τους σημερινούς Ορθόδοξους ηγέτες:

56. Θἄρθη καιρός ποὺ δέν θά ὑπάρχη αὐτή ἡ ἁρμονία ποὺ εἶναι σήμερα μεταξύ λαοῦ καί κλήρου.

57. Οἱ κληρικοί θά γίνουν οἱ χειρότεροι καί οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων.

Με λίγα λόγια ανέφερε τη σημερινή κατάσταση στην Ορθοδοξία. Αργά  ξύπνησαν και έβγαλαν την υποχρέωση με ένα κείμενο που αναγνώστηκε στους Ναούς,αντί να κάνουν ότι θα έκανε ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου οι βαπτίσεις των παιδιών που θα γίνονται;Κι αν ζητήσουν θρησκευτικό γάμο;

Κλείνω με ένα απόσπασμα από την Αγία Γραφή για τα Σόδομμα και τα Γόμμορα,που θα ζήσουμε και στην Ελλάδα, και τη φωτογραφία της γυναίκας του Λωτ που υπάρχει μέχρι σήμερα στη Νεκρά θάλασσα.

«Ο Θεός έκανε βροχή θείου και φωτιάς να πέσει στα Σόδομα και στα Γόμορρα… Η γυναίκα (του Λωτ) κοίταξε πίσω της και μετατράπηκε σε στήλη άλατος  (Γένεση 19:24-26)».

 
Η σύζυγος του Λωτ (με θέα στη Νεκρά Θάλασσα) μετατράπηκε σε στήλη άλατος πριν από περίπου 4000 χρόνια (βλ. Γένεση 19). Φωτογραφία: Shutterstock
zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου