Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Πυρ ομαδόν από τους νεοταξίτικους λακκέδες κατά του π. Σεραφείμ Δημητρίου.


Ο πύρινος λόγος του Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου, έκαψε τους νεοταξίτες οι οποίοι τώρα του επιτίθενται ομοθυμαδόν

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)


Στην εκπομπή του νεοταξίτικου λακκέ Γιώργου Λιάγκα εμφανίστηκε προσκεκλημένος ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, με αφορμή τη Σύνοδο της Διαρκούς Ιεράς (λέμε τώρα…) Συνόδου (ΔΙΣ) η οποία θα συζητήσει τη στάση ιερέων (όπως του π. Σεραφείμ) οι οποίοι είχαν το… «θράσος» να σηκώσουν ανάστημα απέναντι στο χουντικό καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καθώς ο Λιάγκας πρέπει να δικαιολογήσει τα χιλιάρικα που έπεσαν στο τραπέζι από τη «λίστα Πέτσα», τη «λίστα Πλεύρη» και τις άλλες γνωστές κι άγνωστες «λίστες», επιτέθηκε αισχρά στον Αρχιμανδρίτη primo – secondo με τον δικηγόρο του ΠΑΣΟΚ «κύριο» Καραγιάννη.

Ας δούμε όμως τον πύρινο λόγο που αποτέλεσε το έναυσμα για την επίθεση στο πρόσωπο του Αρχιμανδρίτου:

Λάβρος ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου κατά την ομιλία του, λέγοντας τ’ αυτονόητα. Η ομιλία αυτή ωστόσο, αποτέλεσε ηχηρό ράπισμα κατά των νεοταξιτών με τον άθλιο Τατσόπουλο να επιτίθεται σφόδρα κι αισχρά, την αχώνευτη Καινούργιου να… του «κλείνει» τη γραμμή αφού ο ανύπαρκτος εγκέφαλός της αρνείται να δεχτεί τη λογική και τώρα τον καλαμοκαβαλάρη Λιάγκα (ο οποίος περιστοιχίζεται από ένα πάνελ ψυχοπαθών). Ο τηλεβόθρος ενωμένος υπερασπίζεται το νομοσχέδιο του αίσχους για τον γάμο των ομοφυλόφιλων «ζευγαριών» και ταυτόχρονα το έτερο νεοταξικό ανθυποκείμενο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (γνωστό κι ως… Jerry).

Ας δούμε τι έγινε στην εκπομπή του λακκέ:

Τόσο καιρό, προσπαθώ να συγκρατήσω το θυμό μου με κάθε τρόπο. Σήμερα όμως, δεν άντεξα άλλο. Πόσο να κρατηθεί κάποιος βλέποντας όλη αυτήν τη χυδαιότητα; Οι «Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ, ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα των τηλεβόθρων. Και μπορεί προσωπικά να έχω πετάξει την τηλεόραση από το 2019 αφού δεν έχει κάτι ενδιαφέρον να προσφέρει εκτός από νεοταξικά κόπρανα και άθλια σκουπίδια, αλλά δυστυχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λυματοεκπομπές σαν αυτές του Λιάγκα και της Καινούργιου αναπαράγονται, μεταφέροντας τον οχετό τους όπου μπορούν.

Τι είπε ο καλαμοκαβαλάρης Λιάγκας; Ότι όλοι είμαστε ίσοι; Τι λες ρε οχετόστομε; Πέφτουμε κι οι δυο τ’ ανάσκελα σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο να χρονομετρήσουμε σε πόση ώρα θα έρθει τ’ ασθενοφόρο σ’ εσένα και σε πόση σ’ εμένα; Πάμε σ’ ένα νοσοκομείο λέγοντας ότι έχουμε το ίδιο πρόβλημα, να δούμε ποιον θα περιποιηθούν ταχύτερα και καλύτερα; Πάμε σ’ ένα εστιατόριο να δούμε ποιον θα εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα; Εσένα βέβαια! Γιατί κρατάς ένα άθλιο μαρκούτσι και την έχεις δει εξουσία. Εσύ είσαι ο «επώνυμος» κι εμένα δε με ξέρει ούτε η μάνα μου… Κι έχεις το θράσος να μιλάς για «ισότητα»…

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, είπε αλήθειες που έτσουξαν το κυβερνητικό κι αρχιερατικό λόμπι. Ζήτησε από τον γκαντεμόσαυρο Κυριάκο Μητσοτάκη να φύγει άμεσα γιατί κάνει κακό στην Πατρίδα. Έδειξε ότι τα ψηφοδέλτια είναι πλέον χρήσιμα για τα «Υπέρ Υγείας» και «Υπέρ Αναπαύσεως», αποκάλεσε «πλανδημία» το καραγκιοζιλίκι του Covid-19 (χρησιμοποιώντας τη λέξη «πλάνη» ) και φυσικά αποκάλεσε ανωμαλία το σχέδιο νόμου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων «ζευγαριών» . Άλλα σε μία κοινωνία όπου το ανώμαλο επιβάλλεται ως ομαλό και το παράλογο ως λογικό, ήταν φυσικό να αναστατωθούν οι νεοταξίτες αφού φοβούνται μη χάσουν την κουτάλα μαζί με τα ζουμιά.

Μέσα σε αυτό το καμμένο δάσος που λέγεται «Εκκλησία της Ελλάδος» , όπου η κεφαλή της (Ιερώνυμος συν ΔΙΣ) έχουν πετάξει με τις κλωτσιές Θεό, Ιησού, Παναγία, Άγιους προκειμένου να δεχτούν με χαρά τις εωσφορικές επιταγές του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), υπάρχουν φωνές όπως αυτή του Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου, οι οποίες ξεφυτρώνουν ως τρυφερά πράσινα βλαστάρια Θείας Ευωδίας και πνευματικής αναπαύσεως. Αυτές οι φωνές που τολμούν να υψώνονται και να καταδικάζουν τον παραλογισμό των νεοταξιτών. Και μπορεί τα βοθροκάναλα να θέλουν να διασύρουν αυτές τις φωνές, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι ν’ αυτογελοιοποιούνται. Καταφέρνουν να μας δείχνουν το πόσο δουλικά ανθυποκείμενα είναι. Καταφέρνουν να δημιουργούν ομολογητές της Πίστεως και ταυτόχρονα οι ίδιοι να βουλιάζουν ακόμη περισσότερο στο βόθρο που επέλεξαν να ζήσουν.

Το ιστολόγιό μας, συμπαρίσταται αμέριμνα σε αυτούς τους Ομολογητές. 

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου