Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι «Δολοφονηθέντες Εβραίοι εξιλεώνουν τη γενιά, ο Μεσσίας πρέπει να έρθει»

Ο Ραβίνος Yitzhak Mordechai Hacohen Rubin, ραβίνος της συναγωγής Kehilat Bnei Torah στην Ιερουσαλήμ που ήταν την Τρίτη στο πανεκπαιδευτικό, πήγε να επισκεφθεί τους hareidi ηγέτες την Πέμπτη,για να ζητήσει τη συμμετοχή τους σε ένα εγκώμιο για τους τέσσερις Εβραίους που   δολοφονήθηκαν στην επίθεση, στην οποία επίσης δολοφονήθηκε ένας αξιωματικός της αστυνομίας Δρούζων.

Ο Ραβίνος Rubin επισκέφθηκε τον  Ραβίνο Chaim Kanievsky, τον ένα από τις κύριες ραββινικές αρχές στον κόσμο hareidi, και περιγράφει τη φρικιαστική επίθεση.

Οι δύο ΄Αραβες τρομοκράτες» ήρθαν σε άξονες, με όπλα, έκοψαν κεφάλια... κάποιον που ήταν εκεί   από το Hatzalah (Ηνωμένο) μου είπε ότι έκοψαν το κεφάλι του εντελώς,  τα χέρια, απλά φρίκη,"που σχετίζονται με τον Ραβίνο, σημειώνοντας τους τραυματίες που περιλαμβάνονται αυτούς που τους   λείπουν   τα αυτιά, υποφέρουν από εγκεφαλικές βλάβες και έχασαν τα μάτια.
Rabbi Chaim Kanievsky
«Άκουσα την ιστορία απάντησε ο ραβίνος Kanievsky. «Ο Mashiach (Μεσσίας) θα έρθει

Ο ηγέτης του hareidi εξήγησε ότι «πρέπει να υπάρξει μια εξιλέωση "για τη γενιά, έτσι ώστε να αξίζουν τον ερχομό του Μεσσία, μια εξιλέωση που υποστήριξε ότι αξίζουν τα θύματα της επίθεσης τρόμου εν μέρει από τους Άραβες.

Στην ακρόαση, πώς τον έχει "ταρακουνήσει σαν ψάρι" σε κατάσταση σοκ μετά την αποτρόπαια     επίθεση, ο ραβίνος Kanievsky δήλωσε "Ο Θεός θα βοηθήσει. Αυτοί που ταρακούνησε (με φόβο) κάνουν μετάνοια

Ο ραβίνος συμφώνησε να λάβει μέρος σε ένα εγκώμιο για τα θύματα. Την συνάντηση με το  Ραβίνο   Kanievsky, στα εβραϊκά, μπορείτε να την δείτε εδώ:  

Ο Ραβίνος Rubin επισκέφθηκε επίσης  τον Ραβίνο Άαρον Leib Shteinman, που θεωρείται ευρέως ως    ένας από τους κορυφαίους ραβίνους του ρέματος hareidi Ashkenazic.

Οι δύο ραβίνοι, εξήγησαν πώς ήρθαν λίγα λεπτά αργότερα στη συναγωγή, επειδή σήμερα το πρωί  το στομάχι του δεν ήταν καλά και έτσι σαν σε ένα θαύμα  έσωσε τη ζωή του από την επίθεση.

«Ήρθα στην είσοδο και ξαφνικά άρχισαν οι πυροβολισμοί  και οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν έξω, είπε ο ραβίνος Rubin. «Εγώ προσωπικά είχα ένα τεράστιο θαύμα.»    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/187730   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com             ΣΧΟΛΙΟ :Οπου Μεσσίας για τους Εβραίους ,σημαίνει Αντίχριστος.Μετά το γεγγονός με τις δολοφονίες στη Συναγωγή οι Ραβίννοι περιμένουν σαν εξιλέωση την εμφάνιση του.Τελικά,όπως όλα δείχνουν μέσα στο 2015 θα τα δούμε όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου