Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Πρωτοφανές: Στο Ικάριο Πέλαγος το ''Tubitak Marmara''.-ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΙΒΙΤΗΣ:"Το λευκό καράβι θα χτυπηθεί από τον ουρανό και θα βουλιάξει αύτανδρο"

 













Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν και η Αθήνα απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις; Είμαστε υπερβολικοί; Όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη που σας παρουσιάζουμε, το ερευνητικό σκάφος Tubitak Maramara σήμερα βρίσκεται στο Ικάριο πέλαγος, όπως φαίνεται από το marinetraffic. 












Το συγκεκριμένο πλοίο μπορεί να φέρει διάφορα όργανα πάνω και μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνες που αφορούν τον βυθό, κάτι που σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα να παραβιάσει την ελληνική υφαλοκρηπίδα.   

Τι είχαν αναφέρει οι Τούρκοι πριν λίγες ημέρες:  

 

''Το 41,2 μέτρα μήκος και 9,5 μέτρα πλάτος TÜBİTAK Marmara Research Ship θα τεθεί σε λειτουργία στα τέλη Μαΐου. Προηγμένα συστήματα εξοπλισμού μέτρησης θα εγκατασταθούν στο πλοίο για χρήση σε επιστημονικές ωκεανογραφικές μελέτες μέχρι τα τέλη Μαΐου.















Το πλοίο των 500 τόνων θα εργαστεί για την παρακολούθηση της θαλάσσιας ρύπανσης, ιδίως στα στενά, την παρακολούθηση αγωγών, την παρακολούθηση της ζωής στον βυθό, την παρακολούθηση της ποικιλομορφίας των ειδών και την παροχή υποστήριξης σε ατυχήματα και καταστροφές. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο TÜBİTAK Marmara, ο οποίος θα μπορεί να ερευνήσει σε βάθος 3 χιλιάδων μέτρων, θα επανδρώνεται με μια ομάδα 11 επιστημόνων και 12 μελών του πληρώματος.'' 

Και όλα αυτά, την στιγμή που έρχεται τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Τουρκίας τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο περιθώριο της τρίωρης Συνόδου των ηγετών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που θα γίνει στις Βρυξέλλες. 

pentapostagma.gr

Αραγε να αναφερόταν στο συγκεκριμένο καράβι η προφητεία του Γέροντα Βασίλειου Καυσοκαλιβίτη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου