Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ὧχ,ὁ Βαρθολομαῖος θά συναντηθῇ μέ τόν Μπάϊντεν...

 


Η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη ξεκινά αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Η επίσκεψη στις ΗΠΑ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει στην Ουάσινγκτον DC και θα περιλαμβάνει συναντήσεις, γεύματα και επίσημα δείπνα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, την Πρόεδρο του Σώματος Νάνσυ Πελόζι, τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, την Πρέσβη της Ελλάδας  στις Ηνωμένες Πολιτείες Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τον Τούρκο πρέσβη στις Ηνωμένες Πολιτείες Χασάν Μουράτ Μερκάν, ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή.

...

Μακρά φιλία μεταξύ Βαρθολομαίου και Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μοιράζονται μια  μακρά ιστορία καλής θέλησης και φιλίας , που χρονολογείται από την οκταετή θητεία του Μπάιντεν ως Αντιπροέδρου κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.

Σημείο καμπής στη φιλία τους ήταν η επίσκεψη του Μπάιντεν στην Κωνσταντινούπολη ως Αντιπρόεδρος το 2011.

...

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Καί μακρά φιλία μέ τόν Μπάϊντεν,ὁ Βαρθολομαῖος,ἔ  ; Τί θά ποῦνε ἄρα γε; Τί θά κανονίσουν ; Τά νέα μέ τόν Ἐρντογάν τά ξέρουν; ΕΔΩ ( καλά,ἀστειεύομαι,ἐννοεῖται πώς τά γνωρίζουν). 


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου