Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ; 


Σημείωση Οίμου-Αθήνας

Το παράπονο του Κυρίουμας έχει εκφραστεί 13 μήνες πριν σε ποίημα από την γερόντισσα της Αττικής  την ίδια χρονική στιγμή που ο ανώνυμος γέροντας μας μετέφερε το ίδιο μήνυμα!!!

Καί μόνο αυτή η σύμπτωση, δηλαδή που έφτασαν ταυτόχρονα (την ίδια μέρα με μια δυο ώρες διαφορά) τα δύο μηνύματα, αρκεί για να καταδείξει το θεόπνευστο των ρημάτων τόσο της αγίας γερόντισσας της Αττικής όσο και εκείνων του αγ. γέροντος που δημοσιεύουμε κάθε Κυριακή! 

Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των αντιθέων που προσποιούνται τους Χριστιανούς και εξαπολύουν οχετούς ύβρεων εν σχήματι "σχολίων"σε κάθε Κυριακάτικη δημοσίευση... 

Να γνωρίζουν ότι μόνο στην μεγαλοψυχία του γέροντος οφείλουν το γεγονός ότι δεν έχουν μέχρι τώρα συνέπειες για τις ύβρεις, καθώς, ο εντοπισμός  τους είναι απλό παιχνίδι εάν θελήσουμε... Ας προσέχουν λοιπόν να μην το παρακάνουν...

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Η Πίστη επιστρατεύεται στις μεγάλες αντιξοότητες της ζωής. Το συγκεκριμένο project (Covid 19) είναι μια απλή γριπούλα, απλά ο τρισκατάρατος φόρεσε μεγεθυντικά γυαλιά στους άθεους και τους ολιγόπιστους. 

Πίστη χρειάζεται κι αυτό όπως η λέπρα, ο καρκίνος και άλλες σοβαρές ασθένειες. Σπάστε λοιπόν τα 3D γυαλιά και την τηλεόρασή σας και αφιερώστε 10 λεπτά προσευχής (κατ’ ελάχιστο) στο Δημιουργό και Σωτήρα μας φωνάζοντας το γλυκύτατο όνομά Του καθώς και της Υπεραγίας μητρός Του. 

Θα με θυμηθείτε!!!

Ηλίας Σκουντριάνος

Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! 

Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!
 
Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου