Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Εξιτήριο πήρε από το Ωνάσειο ο Γέροντας Αθανάσιος σήμερα 28η Οκτωβρίου.

 Τι αναφέρει σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Καραγιάννη- ΄΄Πήρα εξιτήριο σήμερα, με έφερε ο Ιατρός στο ξενοδοχείο, πρέπει να παραμείνω σε χώρο χωρίς μικρόβια 7 μέρες.΄΄

 

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΣΣΟΣ : Χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Γέροντα Αθανάσιο Μισσό στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Χιλιάδες πιστοί από Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ και Αυστραλία εύχονται περαστικά στον Πνευματικό Πατέρα Γέροντα Αθανάσιο που δίνει τον δικό του αγώνα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο των Αθηνών.

Σε επικοινωνία που είχε πριν λίγα λεπτά με τον Ανδρέα Καραγιάννη τόνισε : ΄΄Είμαι αρκετά κουρασμένος αλλά νομίζω πάω καλά, δίνουμε αγώνα, κάνω συνέχεια εξετάσειςμ όλο αυτό μου το δημιουργησε το ζάχαρο΄΄. Σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς αύριο είναι αρκετά κρίσιμη μέρα για τον Γέροντα.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΩΝΑΣΕΙΟ ΤΩΡΑ : Νεότερα αναφορικά με την υγεία του Γέροντα Αθανάσιου – Χιλιάδες προσευχές από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του Ωνάσειου και την ιατρική ομάδα, ο Γέροντας Αθανάσιος, υπεβλήθη σε επεμβατική στεφανιογραφία, συνεχίζονται οι εξετάσεις για την αντιμετώπιση και η αποκατάσταση του προβλήματος του. Παρακολοθείτε και η κατάσταση του ελέγχεται. Δημοσιογραφικές πηγές είναι στο Ωνάσειο και πολύς κόσμος κάθε ηλικίας ζητά ενημέρωση ακόμα και να τον δει. Όμως δεν είναι εφικτό.

Παραμένει μόνος του νοσηλευόμενος και προσευχόμενος για την υγεία της ψυχής του όπως τονίζει πάντα, ως γνήσιος μοναχός και άνευ συνοδού. Ο ίδιος έστειλε τις ευχές και τις ευχαριστίες του από τον 6όροφο προς όλους τους ενδιαφερομένους μέσω των, του Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Αθανασίου Στάμου, του Νομικού του Συμβούλου κ. Ανδρέα Καραγιάννη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ

Στο Ωνάσειο ο Γέροντας Αθανάσιος. Την 25η πρωινή ένιωσε έντονη δυσφορία και με την παρότρυνση του Ιατρού του και Διευθυντή Αιμοδυναμικής, Επεμβατικής Καρδιολογίας κ. Βούδρη Βασιλείου, εισήχθη, όπου και νοσηλεύεται.

ekklisiaonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου