Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είπαν στη μαμά μου να μην κάνει παιδί- Εμφανίστηκε ο Άγιος Στυλιανός.

 

Καθήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος- ΄΄Αφού η μητέρα μου έχασε το πρώτο παιδί στη Θερμοκοιτίδα της είπαν να μην ξανακάνει παιδί αλλά εμφανίσθηκε στη Θεία μου ο Άγιος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ προστάτης των παιδιών και ήθελαν να με πουν Στέλιο αρχικά.

Διαφορετική ήταν η έναρξη της σημερινής εκπομπής «Ελένη». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει τη γιορτή του και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του ευχηθεί και να τον ρωτήσει πώς πήρε το όνομά του.

Τότε ο παρουσιαστής προχώρησε στην αποκάλυψη μίας συγκινητικής οικογενειακής ιστορίας.

«Της είπαν να μην ξαναπροσπαθήσει»
«Δημήτρης, γιατί είναι ο παππούς μου Δημήτρης. Επειδή η μαμά μου είχε ένα παιδί το 1970, το οποίο έχασε. Είχε γίνει ένα ατύχημα στη θερμοκοιτίδα και το έχασε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Της είχαν πει οι γιατροί καλό θα είναι να μην δοκιμάσει να κάνει ξανά παιδί, γιατί είχε κάνει δύο καισαρικές και τότε ήταν περίεργα τα πράγματα. Είχε κάνει άλλη μία εγχείρηση και το παιδί και της είπαν να μην ξαναπροσπαθήσει».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ναυτικός, είχε κεράσει για το παιδί και τελικά πήραν και τον ενημέρωσαν πως το παιδί έφυγε. Μετά από 10 χρόνια υπάρχουν διάφορα που έχουν ειπωθεί και ότι η θεία μου είδε τον Άγιο Στυλιανό, που είναι ο προστάτης των μωρών και είπε ότι θα κάνει παιδί», κατέληξε.

πηγή

romioitispolis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου