Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Η Γερμανία θα καταστραφεί. Όλες οι προφητείες συμφωνούν σ’ αυτό.

 


Η Γερμανία χρωστά να πληρώσει μία και καλή για όλα όσα έκανε μέχρι τώρα, σύμφωνα με όλες τις προφητείες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Διανύουμε περίοδο εκπληρώσεως των προφητειών με θαυμαστή ακρίβεια, αλλά δεν υπάρχουν προφητείες μόνο στην Ελλάδα, και για την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν σ’ όλον τον κόσμο και για πολλές σημαντικές χώρες. Όλες όμως οι προφητείες που αναφέρονται στο μέλλον της Γερμανίας συμφωνούν στο εξής. Η Γερμανία θα καταστραφεί. Όχι απλά θα καταστραφεί, αλλά η επερχόμενη καταστροφή της θα είναι πρωτόγνωρη.

Εδώ θα δούμε κατά σειρά, τις προφητείες του Ιωσήφ Βατοπεδινού, του Αγαθαγγέλου και του Ναούμ.

Ο Ιωσήφ Βατοπεδινός είχε πει σε ομήγυρη προσκυνητών, μεταξύ των οποίων ήμουν και ‘γω, ο γράφων αυτά, παρών: «Τα ποτάμια της Γερμανίας θα γίνουν κόκκινα από το αίμα». Ο γέροντας Ιωσήφ φαινόταν σίγουρος σ’ ότι έλεγε. Σε σφυγμομέτρηση που είχε γίνει πριν λίγα χρόνια καταδείχθηκε η Γερμανία ως η πλέον μισητή χώρα. Ήταν η χώρα την οποία μισούσαν περισσότερο οι κατοικούντες στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη πριν από λίγα χρόνια, ενώ σήμερα δεν χρειάζεται να γίνει καμία σφυγμομέτρηση καθόσον τα αισθήματα των περισσοτέρων έναντι της Γερμανίας είναι εμφανή. Οπότε, αν χαθεί η κοινωνική ισορροπία και η εσωτερική ηρεμία που επιφανειακά υπάρχουν, σε συνδυασμό με όλους τους μετανάστες που ζουν στην Γερμανία εξ ανάγκης, μόνο και μόνο για να έχουν εργασία και όχι επειδή αγαπούν την χώρα, τότε θα γίνουν πράγματα ανήκουστα μέχρι τώρα. Ο θυμός, η αδικία, ο υφέρπων ρατσισμός, και οι κοινωνικές αδικίες θα εκδηλωθούν με τον βαρβαρότερο τρόπο.

Ας δούμε τώρα τι είχε προφητεύσει ο Αγαθάγγελος για την Γερμανία. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Αγαθάγγελος υπήρξε και μυστικοσύμβουλος του Πάπα. Κάτι θα πήρε από το αλάθητό του με τις ανταλλαγές απόψεων που θα είχαν μεταξύ τους. Ο Αγαθάγγελος αρχίζει την προφητεία του για την Γερμανία αναφέροντας ότι ο Αντίχριστος θα της δώσει δύναμη. Η δε Γερμανία θα βλέπει τον εαυτό της με έπαρση και ότι αυτή πράττει το σωστό και όλοι οι άλλοι πρέπει να υιοθετήσουν οτιδήποτε γερμανικό. Η ισχυρή Γερμανία όμως, θα είναι έργο του Αντιχρίστου. Ο Αντίχριστος θα της δώσει δύναμη διότι θα κυριαρχεί απόλυτα σ’ αυτήν.

Ο Αγαθάγγελος, για να χαρακτηρίσει την Γερμανία, χρησιμοποιεί την ομηρική λέξη «ζηλήμονα», μία λέξη που χρησιμοποιείται για ν’ αποδοθεί κάτι κακό. Δηλαδή η Γερμανία θα έχει έπαρση μετά φθόνου για τους άλλους.

Αναφέρει επίσης ότι η Γερμανία θα καταντήσει τελείως άθεη, όπως και οι φίλοι της, σε σημείο που βλέπει «απωθουμένας τας εορτάς» και «και εξουθενημένας τας θυσίας». Εντυπωσιακό! Ο Αγαθάγγελος προφήτευσε τις καταργήσεις εορτών όπως των Αγίων Τριών Ιεραρχών και του Πάσχα, καθώς επίσης και την υποβάθμιση, έως εξαφανίσεως, της Θείας Κοινωνίας! Της αναιμάκτου θυσίας!

Η «απώθηση» του εορτασμού του Πάσχα έγινε με δικαιολογία τον κορωνοϊό, πλην όμως αυτό είχε προαποφασισθεί από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη η οποία φρόντισε «ν’ αλυσοδέσει» την Ελλάδα μας με τα γερμανικής ποιότητος μνημόνια τα οποία εκτελούν προθύμως και άνευ αντιλογίας οι ηγέτες μας. Τρόπος του λέγειν, ηγέτες μας. Στο τέλος, καταλήγει ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος , βλέπει την Γερμανία ως «δεινόν πτώμα». Προσέξτε! Όχι μόνον η Γερμανία θα σβήσει, αλλά και το πτώμα της θα είναι δεινό, δηλαδή κακάσχημο.

Η προφητεία του Αγαθαγγέλου συμφωνεί απόλυτα με την του Ναούμ, του μικρού προφήτου. O συγγραφεύς Gerald Flurry, στο ολιγοσέλιδο βιβλίο του με τίτλο “NAHUM, An End-Time Prophecy For Germany”, αναλύει την εσχατολογική προφητεία του Ναούμ για την Γερμανία. Το βιβλίο τού Flurry πρωτοεκδόθηκε το 1996 και συνεχίζει να εκδίδεται μέχρι σήμερα. Η διεξοδική ανάλυση των προφητειών του Ναούμ για την Γερμανία, δεν έγινε μόνο από τον Flurry, αλλά και από άλλους μελετητές, οι οποίοι όλοι συμφωνούν στο εξής. Η Γερμανία θα καταστραφεί.

Αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι η Γερμανία, η οποία θα δημιουργηθεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ανθρωπότητα, πολύ γρήγορα θ’ αυξήσει την δύναμή της, αλλά στο τέλος την περιμένει ένας τρομερός χαμός. Ο Θεός πρόκειται να θλίψει τους γερμανούς τόσο βίαια όσο ποτέ δεν έγινε μέχρι τώρα σε κανένα άλλο έθνος.

Η Γερμανία θα καταστραφεί όπως καταστράφηκε η Βασάν. Προσέξτε το αυτό και συνδυάστε το με την προφητεία του Ιωσήφ Βατοπεδινού. Η Βασάν ήταν μια περιοχή της Παλαιστίνης, με 60 πόλεις, και καταστράφηκε από τις επιδρομές των εβραίων του Μωυσή μετά την έξοδό τους από την Αίγυπτο. Ο δε Μωυσής έδωσε την περιοχή στην φυλή Μανασσή για να κατοικήσει.

Όταν θα γίνουν αυτά, η Γερμανία θα διοικείται από άνδρα, δεν αναφέρεται στον Χίτλερ διότι το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 1996 και αναφέρεται στα μελλούμενα και επιπλέον αναφέρει ότι ο καγκελάριος αυτός θα είναι πιο πονηρός και πιο απατεώνας από τον Χίτλερ! Θα είναι ένας καγκελάριος του Βαλιάλ. Βαλιάλ > Βαάλ > Σατανάς, με τις πρέπουσες ανθρωποθυσίες, κλπ, στον Βαάλ. Μπορεί ο καγκελάριος αυτός να πάσχει από curu λόγω αυτών; Ποιος ξέρει;

Διότι, αναφέρει επ’ ακριβώς ο μελετητής, «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σατανάς λατρεύεται μέσω των Γερμανών, και της «Αγίας» Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτός ο γερμανός ηγέτης θα εργάζεται απ’ ευθείας με τον σατανά». Η δε Γερμανία εκπροσωπεί την πανάρχαια βαβυλωνιακή θρησκεία η οποία ποτέ δεν εξαλείφθηκε από τον πλανήτη.

Ο Θεός τώρα θα καταστρέψει για πάντα την “θρησκεία” της Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ή German Reich, Γερμανικό Βασίλειο (Reich, Ράιχ σημαίνει βασίλειο) η οποία είναι θρησκεία στην οποία λατρεύεται ο Σατανάς. Θα είναι τρομερή συμφορά για όλους τους γερμανούς. Αυτά όλα τα γράφει ο Gerald Flurry.

Κάποια στιγμή οι ΗΠΑ, η Αγγλία και το Ισραήλ θα βρεθούν αιχμάλωτοι της Γερμανίας, αλλά θα είναι τέτοια η επικείμενη καταστροφή της που ποτέ πλέον δεν θα υπάρξει κράτος με αυτό το όνομα. Εν τω μεταξύ, τα τρία ονόματα της Γερμανίας κάτι μας λένε. German, είναι ο άνθρωπος των όπλων. Deutschland, είναι η χώρα των Τευτόνων, και Allemagnia είναι η χώρα των κατοίκων των στεπών.

Οι Ρώσοι και Κινέζοι θα είναι αυτοί που θα ισοπεδώσουν την Γερμανία. Τόσο πολύ θα τρομάξουν οι Γερμανοί που οι νέοι της δεν θα προσφέρονται να καταταγούν στον γερμανικό στρατό. Αυτό το είχε προφητεύσει και ο Ιωσήφ Βατοπεδινός. Η δε πολεμική της ισχύς θα καταστραφεί για πάντα πλέον.

Ο αναλυτής αφήνει και ένα «παραθυράκι» ώστε να μπορέσουν να σώσουν κάτι οι γερμανοί. Αναφέρει ότι οι Γερμανοί για να σωθούν, πρέπει να υποφέρουν πολύ και επιπροσθέτως να υπακούσουν στο λόγο του Θεού.

Συμπερασματικά, η Γερμανία χρωστά να πληρώσει μία και καλή για όλα όσα έκανε μέχρι τώρα, σύμφωνα με όλες τις προφητείες.

katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου