Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! Βίντεο.

 

 Άλλη μια προειδοποίηση για τα επερχόμενα από τον κοσμοαγάπητο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο, σχετικά με την ξαφνική ακρίβεια, τα τρόφιμα και τον Γ΄ Παγκόσμιο.


 "...Ανέβηκαν τώρα τα καύσιμα και οι τιμές και όλοι τρέχουμε να πάρουμε μακαρόνια να φυλάξουμε γιατί έρχεται - και έρχεται πράγματι - ο μεγάλος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σου λέει έχει ο Θεός...
Βέβαια και η φροντίδα δεν είναι κακόν πράγμα. Αλλά με την προοπτικήν να φυλάξω για να δώσω! Όχι μόνο για να φάω εγώ και τα παιδιά μου μόνο. Έτσι να γίνει. Αν δεν είναι έτσι, καλύτερα να σκουληκιάσουν"!



ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

 Με τα λόγια αυτά ο σεπτός και δυναμικός Ιεράρχης, επαναλαμβάνει στην ουσία όσα έχει πει με την αρχή της κρίσης του Κορωνοϊού, περί διατήρησης τροφίμων για έναν χρόνο από τους Χριστιανούς, με την ρητή προϋπόθεση ότι θα αποθηκευθούν για να δωθούν σε ανθρώπους που δεν θα έχουν εκείνες τις μέρες (δείτε εδώ). Αυτονόητο ότι τα τρόφιμα πρέπει να ανανεώνονται, ώστε κάθε φορά να έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον έναν χρόνο μετά.

 Βλέπουμε δε, πως από τότε που το πρωτοείπε έχουμε ζήσει πράγματα απίστευτα, φρικτά, που ποτέ δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, όπως τα καταστροφικά λοκντάουν, οι απαγορεύσεις μετακίνησης και κυκλοφορίας, το κλείσιμο Εκκλησιών, το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η παρανοϊκή πλέον στέρηση - αναστολή μισθού σε οικογενειάρχες, αλλά και πυρκαγιές, σεισμούς και πλέον "Ενεργειακή Κρίση" και αύξηση τιμών στα πάντα και ποιος ξέρει τι ακόμη για να γονατίσει η ανθρωπότητα! Όμως, όπως τονίζει συχνά ο Πανιερώτατος, έχει και ο Θεός τα σχέδιά Του...

  Δείτε το βίντεο


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου