Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Ο Θεός μας έδωσε το εμβόλιο»! Ο Μητροπολίτης Λαρίσης «ξαναχτυπά» – ΒΙΝΤΕΟ.

 

Αυτή επομένως είναι η επίσημη θέση της εκκλησίας;;;;

Στα σχεδόν 2 χρόνια πανδημίας και ιδιαίτερα από την εποχή που το εμβόλιο κατά του covid μπήκε στη ζωή μας, υπάρχουν εκκλησιαστικοί ταγοί που έχουν δώσει ρεσιτάλ δημόσιων εμφανίσεων μιλώντας ανοικτά υπέρ των εμβολιασμών.

Ορισμένοι μάλιστα συγχέουν το Θείο με τα της πανδημίας, με στόχο να επηρεάσουν όσους περισσότερους πιστούς μπορούν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος, ο οποίος ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στη συζήτηση μάλιστα για το πόσο…«θεόσταλτο είναι το εμβόλιο κατά του covid» ενέπλεξε μέχρι και τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό στην Ελασσόνα, όπου δεν υπήρξε κανένας νεκρός παρά τις ζημιές, δίνοντας έτσι παραδείγματα της “Θείας πρόνοιας”.

«Να πως φαίνεται η πρόνοια του Θεού εκεί που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εδώ (σ.σ. στην πανδημία) ο Θεός εκφράζεται με άλλον τρόπο. Δηλαδή μας έδωσε τα μέσα τα οποία μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο. Να πω ξεκάθαρα ότι ότι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος δεν θα το κάνει ποτέ ο Θεός. Ή για να το πω απλά αν έχει κάποιος πονοκέφαλο και έχει δίπλα του την ασπιρίνη δεν θα κάνει θαύμα ο Θεός να σου περάσει ο πονοκέφαλος».

Το παρακάτω απόσπασμα είναι μεν ολιγόλεπτο, αλλά εξαιρετικά σημαντικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου