Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ……ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ.

ΣΧΟΛΙΟ : Με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω κείμενο καθότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος απεβίωσε και ο Νικόλαος και ο Παύλος έχουν αρνηθεί επίσημα να αναμιχτούν τόσο στα πολιτικά όσο και στα Πολιτειακά.Για διπλές εκλογές είμαι ειδοποιημένος για τρίτη φορά να δούμε, αλλά αν γίνουν οι εκλογές την Κυριακή των Βα'ι'ων τότε θα δούμε πολλά δεινά στην Ελλάδα.

GEWKWN 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ……. Τις επόμενες εβδομάδες, μήνες, ( μόνο Ο Θεός το γνωρίζει ) θα δούμε στην Ελλάδα πολιτική ανωμαλία, και ίσως δημιουργία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα είναι κυβέρνηση οικουμενική) ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( μόνο από το όνομα ΣΩΤΗΡΙΑΣ καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που θα υπάρχει) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παιδιά μου Οι εκλογές που θα γίνουν εδώ στην Ελλάδα  θα γίνουν όχι σε δυο Κυριακές αλλά  πιθανόν σε 3, την πρώτη Κυριακή δεν θα μπορέσουν να βγάλουν αυτό που θέλουν  την δεύτερη Κυριακή θα έχουν πάλι προβλήματα και τότε θα προχωρήσουν στην  τρίτη Κυριακή θα τσακώνονται  μεταξύ τους για το ποιος θα αναλάβει, και τότε πιθανόν θα κάνουν άρον άρον μίαν κυβέρνηση την οποία θα ονομάσουν εθνικής σωτηρίας η οποία δεν θα παραμείνει παραπάνω από 15 έως 30 μέρες. 

 Η Ελλάδα θα βρίσκεται σε πλήρη ακυβερνησία πριν ανάψουν τα αίματα από την άλλη πλευρά,  πριν χτυπήσουν οι τούρκοι, θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία  μέσα στην Ελλάδα, θα ξεσηκωθούν όλοι οι ξένοι και θα κάνουν  ζημιές και φόνους στους δρόμους και μαχαιρώματα, μετά από αυτό θα αναλάβει ο στρατός ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ( ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)  με αυτόν τον τρόπο θα έρθει ο βασιλιάς πίσω. 

  Όσον αφορά  το μέτωπο της Ουκρανίας θα ακούσουμε σε δυο 3 μέρες   ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν  

Λένε όλοι ότι  ή Ουκρανία θα χτυπήσει το χάρκοβο και την υπερδνειστερία ΟΧΙ δεν θα χτυπήσει εκεί ,θα προσπαθήσει να μπει από την πλευρά του ΝΙΚΟΛΑΕΦ (Πόλη) ΟΥΚΡΑΝΙΑ  

 εκεί θα γίνει πολύ μεγάλο μακελειό  θα πέσουν πολλά κορμιά, θα χαθούν και από Ρωσία και από Ουκρανία  

Η Ουκρανία θα χάσει πολύ μεγάλο αριθμό στρατιωτών και άντρες και γυναίκες που θα καλεστούν να υπερασπίσουν αυτό το κομμάτι γης, σε αυτόν το αδιανόητο πόλεμο,  θα προσπαθήσουν επίσης να εγκλωβίσουν τη Ρωσία προς τα πάνω, στον πόλεμο, τότε, θα μπουν  και άλλες 2 χώρες που θα βοηθήσουν την Ρωσία η μία θα είναι η Λευκορωσία και η άλλη μια μικρή χώρα που έχει  σύνορα με την Λευκορωσία αυτός ο πόλεμος θα μεταφερθεί  άρον άρον θα  πέσει το κίεβο, λυπάμαι, λυπάμαι πολύ λυπάμαι για τον κόσμο για όλες τις πλευρές, για τις μανάδες, Θα μαυρίσει η ψυχή θα μαυρίσει ο ουρανός με αυτά που θα συμβούν αυτές τις τελευταίες μέρες  

Μετά η Ρωσία αγριεμένη σαν μια πληγωμένη αρκούδα  δεν θα καταλαβαίνει ποιον θα δαγκώνει στο δρόμο της ακόμα και τον εαυτό της θα μπορούσε να τον δαγκώσει από τα πολλά νεύρα. 

Θα γίνει μια αλλαγή μέσα στη ρωσική ηγεσία θα πέσουν 2- 3 κεφάλια και θα μπουν 2 – 3 άλλα,  και θα γίνει ένα μεγάλο κακό,  δεν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά αλλά θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι ένα φοβερό όπλο, ένα όπλο το οποίο δεν το έχουν εμφανίσει ακόμη οι Ρώσοι, και δεν το γνωρίζει ο κόσμος 

Αυτός ο πόλεμος θα μεταφερθεί στην ανατολική  Μεσόγειο εκεί θα γίνει το μεγάλο κακό……… 

 Η Ελλάδα θα περάσει αυτήν την περιπέτεια  την πολιτική έως τον Ιούνιο, θα έχει σκαμπανεβάσματα η Ελλάδα μεγάλα σκαμπανεβάσματα μία θα βγαίνει ο ένας μια θα κατεβαίνει ο άλλος μια θα είναι όλοι στα ίσα,  θα τρώγονται μεταξύ τους δεν θα τα βρίσκουν θα κάνουν αυτό που σας είπα δηλαδή μια οικουμενική κυβέρνηση την οποία θα ονομάσουν εθνικής σωτηρίας, αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα αυτή,  η κυβέρνηση θα φέρει περισσότερη φτώχεια θα έρθει πείνα στην Ελλάδα θα έρθει πείνα μεγάλη πείνα, τώρα τελειώνει σιγά σιγά η πνευματική πείνα διότι ο κόσμος κατάλαβε τι του γίνεται και θα αρχίσει η σωματική πείνα αυτή η πείνα δεν θα κρατήσει πολύ το πολύ 40 μέρες θα είναι η πιο δυνατή αν θα γίνει,  μετά θα πάει πιο μαλακά και θα πάει για 6 μήνες όπως το έχει πει και ο Παΐσιος και όλοι οι άλλοι, γιατί όλοι το ίδιο βιβλίο διαβάζουμε, όλοι από τον ουρανό κρατιόμαστε, με τον ουρανό μιλάμε  από τον Χριστό  εξαρτιόμαστε, από τον Χριστό ενημερωνόμαστε η ψυχή μας έχει ταχθεί στο θεό έχουμε μείνει μέσα στην ψυχή του του Χριστού μας και από την ψυχή του μας δίνει αυτά τα λόγια,   που μας δίνει και σας τα μεταφέρουμε εδώ επί της γης 

 Ερώτηση :  πάτερ μου θα χτυπηθεί η Τουρκία και μετά θα φέρουν τον βασιλέα κυβερνήτη ;  

Απάντηση: όχι παιδί μου ταυτόχρονα,  ταυτόχρονα θα γίνουν   

ΣΧΟΛΙΟ ….. o αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Ν.Μεντβέντεφ σήμερα με εκτενές άρθρο του προειδοποίησε τους Δυτικούς «πώς αν τεθεί θέμα ύπαρξης της Ρωσίας» αυτόματα αυτό θα θέσει θέμα «ύπαρξης της Ανθρωπότητας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «έναν κόσμο χωρίς την Ρωσία δεν τον θέλουμε και δεν μας χρειάζεται».«Οι Δυτικοί ας μην έχουν αυταπάτες – Αν κινδυνέψει η Ρωσία θα μεταφέρουμε τον πόλεμο εκτός Ουκρανίας» pronews.  

-Ο Γέροντας είπε το 2014 : …..…. Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί την Τουρκία για την βοήθεια που έδωσε στην Ουκρανία και στο ΝΑΤΟ….. 

1/10/2019  o Γέροντας είπε: Στο πέρασμα της η Ρωσία, προς την Τουρκία θα δώσει ένα ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ στο ΝΑΤΟ από αέρα θάλασσα και Γη στην Μαύρη θάλασσα και αλλού. 

24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε και προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες…. το Ουκρανικό θα κλείσει με αιματοχυσία από τις δυο πλευρές και με την ανάμειξη ακόμα ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ……ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή, και να έχουμε αγάπη μεταξύ μας και για όλο τον κόσμο, να προσευχόμαστε ακόμη και για τους εχθρούς μας. Σας προετοιμάζω παιδιά μου ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας . 

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου