Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ…

 


Αν και όλοι απευχόμαστε το ενδεχόμενο μιας νέας πανδημίας, σύμφωνα με “επίσημα” (νεοταξικά) χείλη είναι απλά θέμα χρόνου. Δε συζητείται το αν θα συμβεί παρά μόνο το πότε. Και γιατί να μη συμβεί άλλωστε, όταν το πρώτο πείραμα τους πήγε ανέλπιστα καλά και το 80% των ανθρώπων υπάκουσε ακόμα και στις πιο παρανοϊκές εντολές θεωρώντας, ότι έτσι οφείλει, να κάνει κάθε “υπεύθυνος πολίτης”.

Και πολύ φοβάμαι, ότι, όταν έρθει η επόμενη πανδημία, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σκούρα έως κατάμαυρα. Γιατί οι σχεδιαστές της, το γνωστό σε όλους μας Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και οι λοιποί συν αυτώ εγκληματίες με τα σινιέ κοστούμια, ενίοτε και με τα δαντελένια νεγκλιζέ -Π.Ο.Υ. και δε συμμαζεύεται- θα έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δε θα σκοπεύουν, να τα επαναλάβουν.

Και αν επί κόβιντ είχαμε έστω και στοιχειωδώς την ελευθερία, να διατυπώνουμε την αντίθετη ως προς το επίσημο αφήγημα άποψη και να προειδοποιούμε τον κόσμο για τις παγίδες που του έστηναν, την επόμενη φορά η λογοκρισία θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η αντίθετη άποψη θα διώκεται ποινικά.

Οπωσδήποτε μάλιστα η νόσος που θα προκαλέσει την επόμενη πανδημία θα πρέπει να είναι όντως φονική -γιατί όχι με ένα 50% θνησιμότητα και όχι με το γελοίο 0,6% του κόβιντ;- ώστε ο φόβος και ο πανικός να χτυπήσουν κόκκινο. Και σύμφωνα με άρθρο, που αποτέλεσε και το έναυσμα για τη συγγραφή του παρόντος, η γρίπη των πτηνών πληροί αυτήν την προϋπόθεση.

Κατά Τη Διάρκεια Της «Διεθνούς Συνόδου Κορυφής Για Τη Γρίπη Των Πτηνών» Στην Ουάσιγκτον, Τον Οκτώβριο, Θα Συζητήσουν τον «Σχεδιασμό Διαχείρισης Μαζικών Θανάτων»

Και θεωρώ, ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου, είναι, ότι ο Π.Ο.Υ. δεν κατόρθωσε μέχρι στιγμής, να γίνει μέσω της Συνθήκης για τις Πανδημίες ο απόλυτος δικτάτορας, που θα αποφασίζει, θα διατάζει και θα καταδυναστεύει λαούς και κυβερνήσεις επιβάλλοντας ίσως ακόμα και εξαναγκαστικό εμβολιασμό ή και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που του έμειναν αμανάτι από την προηγούμενη φορά.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ;
Απλούστατο! Γιατί με ένα σμπάρο θα πετύχουν δύο τρυγόνια!
Και τα δικτατορικά μέτρα λόγω φονικής πανδημίας θα μπορούσαν, να επιβάλλουν στο μέγιστο βαθμό…
Και… ταράν… θα μπορούσαν, να φέρουν την πολυπόθητη πείνα, που τόσο πολύ προσπαθούν και από την εποχή κόβιντ και νωρίτερα με τη διατάραξη των αλυσίδων ανεφοδιασμού κλπ. αλλά δεν τους κάθεται.

Γιατί το λέω αυτό;
Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο το «εξαιρετικά λοιμογόνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών» που θα συζητηθεί στη «Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τη Γρίπη των Πτηνών» τον Οκτώβριο «επηρεάζει τόσο τα βοοειδή όσο και τους ανθρώπους». Πράγμα που σημαίνει, ότι θα μπορούν με ένα ωραιότατο πρόσχημα, να προβούν στη μαζική θανάτωση πουλερικών και βοοειδών και να φέρουν τον κόσμο σε σημείο έσχατης πείνας και απόγνωσης.
Και ως γνωστόν τον πεινασμένο τον κουμαντάρεις πολύ ευκολότερα από ό,τι το χορτάτο, που στο κάτω κάτω μπορεί, να επιβιώσει και χωρίς την ανάγκη σου! Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι και ο γνωστός και αγαπητός -χαχα, καλό- Μπιλάκος είχε πει, ότι με δυο κότες μπορεί, να επιβιώσει ακόμα και κάποιος που έχει πενιχρά έως μηδενικά εισοδήματα.

Και κάπως έτσι, σκέφτομαι, ότι θα μπορούσε, να εκπληρωθεί και η γνωστή σε όλους μας προφητεία του Αγίου Κοσμά:
«Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»!

Γιατί, αν εσύ κύριε, θεωρείς, ότι μπορείς να γράψεις τις απαγορεύσεις τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, να συνεχίζεις, να έχεις το κοτέτσι σου και τα αυγουλάκια σου και να μην τους έχεις ανάγκη, θα είσαι μέγας εγκληματίας τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους γύρω σου και για τη δημόσια υγεία -κάπως όπως όταν φτερνιζόσουν επί κόβιντ- και θα σε κυνηγούν ανελέητα!

Και σύμφωνα και με το Προφητειών Το Ανάγνωσμα:
“ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.”

Πράγμα που δείχνει, ότι όλα αυτά θα συμβούν σε συνθήκες οικονομικού χάους, το οποίο επίσης προβλέπεται από πλείστους αναγνωρισμένους οικονομολόγους.

΄Ομως κάπου εκεί έρχεται και κουμπώνει και η επόμενη προφητεία του Πατροκοσμά, που αφήνει ελπίδα αισιοδοξίας, αφού λέει:
«Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ»!
Γιατί “Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ”.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βέβαια απλά και μόνο ένα σενάριο, που θα μπορούσε να επαληθευτεί, θα μπορούσε και όχι. Η αλήθεια όμως είναι, ότι μέσα από τα γεγονότα που διανύουμε έχουν αρχίσει, να αχνοφαίνονται οι γνωστές σε όλες μας προφητείες και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιθανότατα θα δούμε, να εκπληρώνονται στις μέρες μας…

 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου