Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Άθεοι, αντίχριστοι και Φαρισαίοι υπέρμαχοι του Ιησού Χριστού δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής!ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ «ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ «ΠΛΗΣΙΟΝ», ΕΝΣΠΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ!
 
Του Ιωάννη Παλαιτσάκη
 
Μάλιστα! ΕΔΩ φτάσαμε! ΕΤΣΙ μας καταντήσανε οι σάπιοι κι Εθνοπροδότες Πολιτικοί μας και οι ψοφοδεείς κι ανάξιοι Πνευματικοί Ταγοί μας! Όλοι οι ενσυνείδητοι αρνητές, υβριστές και χλευαστές του Κυρίου Ιησού Χριστού και θανάσιμοι εχθροί της Εκκλησίας Του, να ξεχύνονται μέσα απ' ΟΛΑ τα Κανάλια και «ωρυόμενοι ως λέοντες», φρουροί -τάχα- της Πίστης της Χριστιανικής και υπερασπιστές -τάχα- του Ευαγγελίου, «να ζητούν να καταπιούν», ως «ρατσιστή» και «φασίστα», κάθε Έλληνα, που εκφράζει την δυσφορία του για την ανεξέλεγκτη κι ατιθάσσευτη παραβίαση των Εθνικών συνόρων κι εδαφών από στίφη αλλόφυλων, αφρικανών και ασιατών, λαθροεισβολέων, η που θέλει και προσπαθεί να διανείμει τρόφιμα ΜΟΝΟ σε εξαθλιωμένους, δεινοπαθούντες και πεινασμένους ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι και σε λαθρομετανάστες.
«Ο Χριστός δεν είπε ν' αγαπάμε και να βοηθούμε τους πλησίον, ακόμη και τους εχθρούς μας»(;) ρωτάνε (με έκδηλο στα πρόσωπά τους, το πονηρό, υποκριτικό και «θριαμβευτικό» -για το δίλημματικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν, τάχα, τον ερωτώμενο Χριστιανό- ύφος) οι διάφοροι υπηρέτες του «μυστηρίου της ανομίας», που καλύπτονται πίσω από ετικέτες τύπου «αριστερός», «προοδευτικός», «αντιρατσιστής», «αντιφασίστας» κ.λ.π.
Κι αντί οι ποικιλώνυμοι Ιεράρχες και Ποιμένες της Εκκλησίας του Χριστού, με παρρησία και θεολογικό λόγο εξηγητικό και θαρραλέο, ν' απεγκλωβίσουν τις παγιδευμένες -από το παραπάνω, διλημματικό και εωσφορικής πονηρίας, ερώτημα- Χριστιανικές ψυχές, αυτοί δια την «φιλίαν του κόσμου» (ΙΑΚ. 4:4), δηλαδή για να είναι δημοφιλείς και καλοί με όλους, «δια τον φόβον των Ιουδαίων» (ΙΩΑΝ. 7:13/19:38/20:19), δηλαδή για να μην χαρακτηρισθούν από τις ηγεσίες και τους ψηφοφόρους των κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου» ως «ρατσιστές» και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και τέλος για να μην κηρυχθούν «αποσυνάγωγοι» (ΙΩΑΝ. 9:22/19:42/16:2), δηλαδή για να μην απομονωθούν μέσα στην Ιεραρχία, όχι μόνο συνομολογούν άκριτα, με δηλώσεις, συνεντεύξεις, ανακοινώσεις και κηρύγματα, το απλουστευτικό και στρεβλωτικό του Θείου Λόγου «επιχείρημα» των άθεων και αντίχριστων οπαδών του Μαρξισμού, του Διεθνισμού, της «Πολυπολιτισμικότητας» και της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», αλλ' επί πλέον -αντίθετα με την σαφή Αποστολική διδαχή και πρακτική- «καταλείψαντες τον Λόγον του Θεού...» επιδίδονται στο «...διακονείν τραπέζαις» (ΠΡΑΞ. ΑΠΟΣΤ. 6:2), δηλαδή διαγωνίζονται μεταξύ τους ποιανού οι Ενορίες κι η Ιερά Μητρόπολη θα θρέψει ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ περισσότερους πεινασμένους λαθρομετανάστες ειδωλολάτρες, παγανιστές και μουσουλμάνους!!! Και όχι μόνο, αλλ' επί πλέον ενεργώντας αντίθετα και με την Διδασκαλία του Θεανθρώπου (ΜΑΤΘ. 6:1-4) φροντίζουν, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο, να διαλαλούν και να διαφημίζουν το φιλάνθρωπο έργο τους, αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια Χορηγούς, είδη και ποσότητες συγκεντρωθέντων τροφίμων, αριθμούς σιτιζομένων ατόμων και διανεμωμένων μερίδων!!!
Κι «έτσι», μ' αυτά και μ' άλλα, στην «Χριστιανική» Ελλάδα της αντίχριστης και υλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης...
... ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κυβερνήτες και βουλευτές να κάνουν ο,τι θέλουν οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ «εταίροι» κι οι επικυρίαρχοι «δανειστές» μας, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ιεράρχες και Ποιμενάρχες να συμφωνούν με ο,τι λένε οι εχθροί του Ιησού Χριστού και της Εκκλησίας Του και με ο,τι συμφέρει και βολεύει τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ λαθρομετανάστες!
... ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Κυβερνήτες και κυβερνώμενοι, Ποιμένες και ποιμενόμενοι να κάνουμε ο,τι μπορούμε, ώστε ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ να εξαθλιώσουμε, νοθεύσουμε και μειώσουμε τον Χριστιανικό και Ελληνικό πληθυσμό ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ να υποστηρίξουμε, καλοθρέψουμε και αυξήσουμε τα πλήθη των Αλλοδαπών και Ειδωλολατρών λαθροεισβολέων!
... ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ν' αφήνουμε του Έλληνες και Χριστιανούς νέους μας, άνεργοι και απέλπιδες, να εκπατρίζονται κατά χιλιάδες και να διασκορπίζονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, για ένα καλλίτερο μέλλον, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ να υποδεχόμαστε, απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, να φιλοξενούμε, να συντηρούμε, να τρέφουμε και να νοσηλεύουμε δωρεάν κι αδιαμαρτύρητα -ως «καλοί» Χριστιανοί που «αγαπούν τον πλησίον» και ως «δημοκρατικοί» πολίτες που σέβονται τα «ανθρώπινα δικαιώματα»- εκατοντάδες χιλιάδες (που εγγίζουν τα δύο εκατομμύρια) λαθρομεταναστών!
... ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ να μειώνονται τα εισοδήματα, να περιορίζονται τα ατομικά δικαιώματα και ν' αυξάνουν τα οικονομικά βάρη κι οι υποχρεώσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών και πλήθη αυτών να καταδιώκονται, συλλαμβάνονται, διαπομπεύονται και προφυλακίζονται για φοροδιαφυγή, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ όλοι οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ λαθρομετανάστες ν' αφήνονται και να διευκολύνονται, για να συγκεν­τρώνουν με κάθε τρόπο, να ξεπλένουν και να εξάγουν και αποστέλλον στις Πατρίδες τους ανεξέλεγκτα (χωρίς, δηλαδή, έλεγχο «πόθεν έσχες») και τελείως αφορόλογητα συνάλλαγμα αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ!
... ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ η αντεθνική, αντιλαϊκή, αντισυνταγματική κι απάνθρωπη υπερφορολόγηση (που έχουν επιβάλει οι οικονομικοί εκτελεστές κι επίβουλοι αφανιστές της Πατρίδας μας) μαζί με την φτώχεια, την πείνα, την ανέχεια, την εξαθλίωση, την απελπισία και την απόγνωση, να έχουν οδηγήσει χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ κυρίως νέους, βιοπαλαιστές, συνταξιούχους και οικογενειάρχες στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
Αλήθεια, όλοι εσείς οι καλοζωϊσμένοι, καλοθρεμμένοι και καλοβολεμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κι όλοι εσείς οι «συμπονετικοί», «συγκαταβατικοί» και λαλίστατοι Ιεράρχες και Ποιμενάρχες της Εκκλησίας του Χριστού, είδατε, ακούσατε, μάθατε, πληροφορηθήκατε, διαβάσατε να έχει αυτοκτονήσει ποτέ στον τόπο μας ΕΝΑΣ (έστω και ΕΝΑΣ) λαθρομετανάστης; Έχετε παρατηρήσει το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό; Έχετε προβληματιστεί γιατί συμβαίνει αυτό και μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αυτοκτονούν; Έχετε σκεφθεί, που οδηγεί αυτό που συμβαίνει;
Έχετε να πείτε κάτι πειστικό γι' αυτό το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;
Και μόνον εξ αυτού τούτου του αναμφισβήτητου ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και ΦΑΙΝΟ­ΜΕ­ΝΟΥ είναι, ναι η όχι σαφές, αληθές και αναντίρρητον ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτοί που έχουν ΠΕ-ΡΙΣ-ΣΟ-ΤΕ-ΡΗ ανάγκη, απ' όλους τους παρεπιδημούντες λαθρομετανάστες, και ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, να τυγχάνουν της έμπρακτης και υλικής στήριξης και βοήθειας των συμπατριωτών τους και αδελφών εν Χριστώ, με χρήματα, τρόφιμα, είδη ένδυσης και λοιπά χρειώδη του βίου πράγματα;
«ΑΥΤΟ», ακριβώς, δεν διδάσκει η Καινή Διαθήκη;
«ΕΤΣΙ», ακριβώς, δεν έπρατταν οι Απόστολοι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όταν με τα χέρια τους μοίραζαν στις πρώτες Χριστιανικές κοινότητες χρήματα, τρόφιμα κ.λ.π. «καθότι αν τις χρείαν είχε», δηλαδή «ανάλογα με την ανάγκη που είχε καθένας» (ΠΡΑΞ. ΑΠΟΣΤ. 2:45/4:35);
Υπάρχει, βρε υποκριτές, στρεβλωτές του Θείου Λόγου και (ενσυνείδητοι η ασυνείδητοι) υπηρέτες του «μυστηρίου της ανομίας» ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, μέσα στις εκατοντάδες χιλιάδες, λαθρομετανάστης, που να 'χει τις ανάγκες, τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ; Πληρώνει κανένας λαθρομετανάστης φόρους, τέλη και χαράτσια; Κινδυνεύει κανένας λαθρομετανάστης να του κατάσχουν το σπίτι των γονιών του και ο,τι απέκτησε με τον μόχθο μιας ζωής, να τον διώξουν, να τον συλλάβουν και να τον φυλακίσουν, να μείνουν οι υπερήλικες γονείς του, η γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά του χωρίς σπίτι, ηλεκτρικό, νερό, χρήματα, τροφή, φροντίδα, περίθαλψη και βοήθεια;
Δεν είναι, λοιπόν, προφανές ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτοί που έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ανάγκες, και δεν είναι λογικό, φυσικό, ανθρώπινο και Χριστιανικό οι ΕΛΛΗΝΕΣ να σιτίζονται και να βοηθούνται ΚΑΤ' ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
Μήπως δεν είναι ευνόητο, προφανές, λογικό, φυσικό, ανθρώπινο και Χριστιανικά απολύτως δικαιολογημένο, ότι όταν ο αριθμός των «πλησίον» μας ανθρώπων, που έχουν την ανάγκη μας, είναι απείρως μεγαλύτερος του αριθμού διατιθεμένων μέσων βοήθειάς τους (ποσοτήτων τροφίμων, μερίδων σίτισης κ.λ.π.) τότε πρέπει κατά προτεραιότητα και σειρά να ικανοποιούνται οι «πλησιέστατοι» και οι «πλησιέστεροι»; Και ποιοί είναι αυτοί; Μα φυσικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ και εν Χριστώ αδελφοί, δηλαδή οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
«ΑΥΤΟ», ακριβώς, δεν διδάσκει η Καινή Διαθήκη;
«ΕΤΣΙ», ακριβώς, δεν έπρατταν οι Απόστολοι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού; Μοίραζαν χρήματα και τροφή ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ σε ανάμεικτα πλήθη ειδωλολατρών, εθνικών και Εβραίων; ΟΧΙ, βέβαια! Η Καινή Διαθήκη είναι σαφής: Οι διανομές εγίνοντο ΜΟΝΟ μεταξύ των Χριστιανών, εκείνων δηλαδή, που είχαν πιστεύσει -δια του κηρύγματος των Αποστόλων στον Ιησού Χριστό και είχαν βαπτισθεί (ΠΡΑΞ. ΑΠΟΣΤ. 2:44-45 «πάντες δε οι πιστεύοντες... τα κτήματα και τας υπάρξεις επίπρασκον και διεμέριζον αυτά πάσι καθότι αν τις χρείαν είχεν» /4:32...35 «Του δε πλήθους των πιστευσάντων (...) ην αυτοίς άπαντα κοινά (...) διεδίδοτο δε εκάστω καθότι αν τις χρείαν είχεν»).
Δεν είναι παρανοϊκό, υποκριτικό, αντεθνικό, ανθελληνικό, εγκληματικό κι αντιχριστιανικό, καθημερινά Ν' ΑΥΤΟΚΤΟ­ΝΟΥΝ από απελπισία κι απόγνωση Έλληνες, νέοι, βιοπαλαιστές, συνταξιούχοι, οικογενειάρχες και πολύτεκνοι, ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ από ασιτία Ελληνόπουλα στις αυλές των Σχολείων, και ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ να βρουν τροφή αξιοπρεπείς και λιμοκτονούντες Έλληνες πολίτες και... Έλληνες (!) Υπουργοί και Δήμαρχοι -με την ηθική (!) στήριξη Ελλήνων Ιεραρχών της Εκκλησίας του Χριστού (!)- ν' απαγορεύουν βίαια, ως «ρατσιστική» τάχα, την δωρεάν διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ σε ΕΛΛΗΝΕΣ;
Ντροπή και αίσχος! ΚΑΙ για την Πολιτεία ΚΑΙ για την Εκκλησία.
Κι επειδή, ίσως, βρεθούν κάποιοι «θιγόμενοι», εκ των ανωτέρω, Ιεράρχες, που θα θελήσουν με «θεολογικά» επιχειρήματα ν' ανασχέσουν το τσουνάμι των ερωτημάτων που κατακλύζουν κάθε αγνή, ακομμάτιστη Πατριωτική και Χριστιανική ψυχή για την κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει ο Τόπος, ας έχουν υπ' όψη τους και τα παρακάτω.
Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, εκτός των περί αγάπης του «πλησίον» και των «εχθρών» μας, έχει πει κι άλλα πολλά, όπως π.χ. : «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε. εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν. τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς (...) υποκριτά έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και τότε διαβλέψεις εκβαλείν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου» (ΜΑΤΘ. 7:2-5 και ΛΟΥΚ. 6:37-38).
Και το ερώτημα, που προκύπτει και ζητεί απάντηση εκ μέρους των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών είναι το εξής:
Με ποιά, ακριβώς, «θεολογικά» κριτήρια κι επιχειρήματα η εκ μέρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δωρεάν διανομή τρο­φης, εκ του υστερήματος των βουλευτών της, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι «ρατσιστική» κι αντιβαίνει στην Διδασκαλία του Χριστιανικού Ευαγγελίου, και η εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος χορήγηση χρηματικών επιδομάτων, προερχομένων και από Ε­βραϊκή συνεισφορά, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της Θράκης (και όχι σε Μουσουλμανικές) δεν είναι «ρατσιστική», αλλά «φιλάνθρωπη» και σύμφωνη με το Ευαγγέλιο;
Και κάτι ακόμη. Λέει ο Κύριός μας: «...εν φυλακή ήμην, και ήλθετε προς με» (ΜΑΤΘ. 25:36) και ρωτάμε εμείς: Υπάρχει, έστω και ΕΝΑΣ Σεβασμιώτατος Ιεράρχης, που να αισθάνθηκε την ανάγκη, τις άγιες ημέρες που προηγήθηκαν, να επισκεφθεί στην φυλακή κάποιον από τους έγκλειστους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Η, μήπως, οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ εμπίπτουν στην έννοια του «πλησίον»; Ακόμη κι αν είναι «εχθροί» των Πολιτικών του «Συνταγματικού Τόξου», η της Κοινωνίας όλης, θα πρέπει να τους μισούμε η να τους αγαπούμε Χριστιανικά;
ΟΧΙ! Δεν ανέλαβα, με τα όσα γράφω, να υποστηρίξω έμμεσα και συγκεκαλυμμένα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διανέμει τρόφιμα κ.λ.π. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, και τους προφυλακισμένους Βουλευτές της.
Την ΑΛΗΘΕΙΑ, και μόνον την ΑΛΗΘΕΙΑ -όπως ο ατελής και ελεύθερος νους μου κι η πατριωτική και Χριστιανική μου συνείδηση καταλαβαίνουν- υποστηρίζω και θα εξακολουθήσω α­παρασάλευτα να την υποστηρίζω, παρ' όσους αντιλόγους, χαρακτηρισμούς, ονειδισμούς και χλευασμούς κι αν πρόκειται να δεχθώ από άθεους κι αντίχριστους «δημοκράτες», υποκριτές κι «αντιρατσιστές».
ΠΗΓΗ www.orthodoxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου