Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Προετοιμάζετε η Εκκλησία για την πτώση της Αμερικής;

    Για τα τελευταία αρκετά χρόνια, ένας αυξανόμενος αριθμός προφητικών και πολιτιστικών έξυπνων ηγετών προβλέπουν την παρακμή των ΗΠΑ. Επίσης, τα βιβλία, όπως τα New York Times best-seller. Η Harbinger έχουν εκδόσει τρομερές προειδοποιήσεις στην Αμερική που βασίζεται σε βιβλικές αρχές και την Παλαιά Διαθήκη, στα προφητικά χωρία.

dcruins

         Υπήρξαν προβλέψεις τόσο τρομερές, που η συνολική διάλυση της ένωσης μας θα γίνει με μαζικές ταραχές και  χάος (καταλύεται η τάξη από τις τράπεζες και τις οικονομικές καταστροφές), μια σοβαρή οικονομική κρίση πολύ χειρότερη από ό, τι συνέβη σε παγκόσμιο επίπεδο το 2008!    Συνολικά, οι περισσότεροι που μιλάω, προμηνύουν μια σημαντική δημοσιονομική διόρθωση,που θα γίνει  σύντομα στην αγορά. Έχω πει εδώ και πολλά χρόνια ότι πιστεύω ότι το έτος 2016 ή νωρίτερα, θα είναι μια στιγμή που πολλοί διαβλέπουν τα καταστρεπτικά ζητήματα που θα συγκλίνουν μεταξύ τους και θα προκαλέσουν τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό και τα οικονομικά δεινά ίσα ή μεγαλύτερα από τη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1930!

      Από τις προεδρικές εκλογές του 2012, υπήρξαν πολλά δυσοίωνα σημάδια ,από την τεράστια πτώση της Αμερικής στην παγκόσμια επιρροή: η Κίνα και η Ρωσία έχουν ανεβεί και εκπέμπουν προς τα έξω τις στρατιωτικές απειλές τους!  Το σκάνδαλο κατασκοπείας της NSA έχει αποξενώσει τους συμμάχους μας και  αξιολογούν περαιτέρω την ιδεολογία των εχθρών μας! Οι στρατιωτικοί βιώνουν μαζικές περικοπές στις δαπάνες! Το Ιράν συνεχίζει να προχωρά με το πυρηνικό του πρόγραμμα, με την ατιμωρησία!Το Obamacare έχει αποδειχθεί ότι είναι μια καταστροφή για τον πρόεδρο,που λέει ψέματα για τις καταστροφικές συνέπειές της, με εκατομμύρια να χάνουν την κάλυψη της υγείας τους (και ακόμα χειρότερα, χάνουν την πίστη στον ηγέτη τους) και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνεχίζει να αντλεί δισεκατομμύρια δολάρια που τυπώνονται στην οικονομία για να κρατήσουν επιφανειακά το έθνος να επιπλέει.
ripped flag

         Ενδεχομένως, ο μεγαλύτερος καταλύτης για το μαζικό χάος και τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό, θα είναι όταν τα έθνη του κόσμου θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το δολάριο  των ΗΠΑ σαν το κύριο νόμισμα τους στις συναλλαγές και θα στραφούν σε άλλα νομίσματα για την αγορά πετρελαίου και άλλων βασικών εμπορευμάτων. Αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να σημαίνει ότι η Federal Reserve δεν θα είναι πλέον σε θέση να εκτυπώσει μαζικά ποσά χρημάτων για να πληρώσει το χρέος μας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει ολόκληρο το έθνος μας , να γίνει σαν την πόλη του Ντιτρόιτ (πτώχευση)!
        Κάποιος μπορεί να με ρωτήσει αν έχω εγκαταλείψει την ελπίδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχω πράγματι παραιτηθεί από την ελπίδα ότι η χώρα μας θα μετανοήσει  και θα γυρίσει πίσω στο Θεό μαζικά, λόγω των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εθνικών εκλογών και ότι τόσο η βιβλική και η εκκλησιαστική ιστορία έχει δείξει ότι κάθε φορά που ένα έθνος γίνεται ευημερεύον και ελπίζει σε μια (φαινομενικά) σταθερή κυβέρνηση, οι ανθρώποι τους είναι απίθανο να εμπιστευτούν  και αναζητήσουν τον Θεό επιμελώς. Ο μαζικός αποπροσανατολισμός μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο έθνος μας, προκειμένου να μας ξυπνήσει και να μας μετατρέψει.
          Με πολλούς τρόπους, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πρόσκληση της εκκλησίας σήμερα είναι να προετοιμαστεί για να εξυπηρετήσει τις κοινότητες σε περίπτωση που οι  πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες μας πάνε σε πτώχευση και δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σε χωρητικότητα πια. Η εκκλησία πρέπει να λειτουργήσει σχεδόν σαν μια σκιώδη κυβέρνηση και να είναι έτοιμη με τον ίδιο τρόπο η ηγεσία και οι επίσκοποι της εκκλησίας  να πάρουν το προβάδισμα για την εξυπηρέτηση των πόλεων,όπως στα τέλη του πέμπτου αιώνα μετά την κατάρρευση των υποδομών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!     ΠΗΓΕΣ:  http://ministrytodaymag.com/index.php/ministry-leadership/culture/20639-should-the-church-prepare-for-the-fall-of-america     ΚΑΙ               http://www.trunews.com/church-prepare-fall-america/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙNISTRY TO DAY MAG ΚΑΙ ΤΟ TRU NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου