Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τι λένε (κάποιοι) αγιορείτες για την άθεη αριστερά; Προειδοποιούν για τον κίνδυνο.

σχόλιο Γ.Θ : Τα ανθρωπάρια που θέλουν την Εκκλησία μουγκή να μην ανακατεύεται στα πολιτικά και που κατά τα άλλα το παίζουν και δημοκράταροι καλά θα κάνουν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η χουντάρα της λογοκρισίας τους τελείωσε.

Αγιορείτες Μοναχοί εκφράζουν το φόβο τους για πιθανή κυβέρνηση της άθεης αριστεράς, ενώ προειδοποιούν για μεγάλους κινδύνους. Ακολουθεί η επιστολή τους:


Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί,

ας προσέξουμε τι κάνουμε. Να σκεφτούμε ποιο θα είναι το μέλλον, αν βάλουμε να μας κυβερνήσουν οι κομμουνιστές...
Η Ιστορία δεν μας διδάσκει; Δεν καταστράφηκαν όλα τα κράτη, όπου επεβλήθη; Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο;
Εβραίοι ήταν όλοι αυτοί που τον διέδωσαν, ο Μάρξ, ο Λένιν και οι λοιποί και μέσα στις θεωρίες, δήθεν υπέρ του λαού, έβαλα και το αγκίστρι του Διαβόλου, την αθεΐα.
Στην πράξη όμως κυνήγησαν τον κόσμο με εκατομμύρια νεκρούς, αποδυνάμωσαν τις χώρες, έφεραν την φτώχεια, την πείνα και την κακομοιριά και το χειρότερο όλων, αφαίρεσαν δια της βίας την πίστη στον Θεό από τις ψυχές των πολιτών τους και επέβαλαν παντού την δυστυχία.

Για έναν, άθεο ή χλιαρό στην πίστη, αυτό ίσως δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για ένα πιστό χριστιανό, πως είναι δυνατόν αυτό να το δέχεται και να συμβάλλει με την ψήφο του να γίνει αυτό το ολέθριο κακό στην πατρίδα μας;
Και όλα τα καλά του κόσμου να μας φέρει η αριστερά=άθεος κομμουνισμός, όταν είναι θεομάχος και πολεμάει την Εκκλησία και την χριστιανική πίστη και δηλώνει ότι θα βγάλει νόμους αντίχριστους και ασεβείς, ποιος πιστός χριστιανός δικαιολογείται να την ψηφίσει;

 

Ο Χριστός είπε ότι «περί παντός αργού (ματαίου) λόγου θα δώσουμε λόγο», αν συμβάλουμε να κυβερνήσει η ασεβής αριστερά και να έρθουν στην Ελλάδα τα πάνω κάτω, τι λόγο θα δώσουμε;
 

Κοιτάξτε τα πιστεύω τους και τις δηλώσεις τους. Δεν πιστεύουν στην ιστορία μας, όπως η Ρεπούση (χωρίς κυρία), τη Μικρασιατική καταστροφή, ούτε στη θρησκεία μας (χωρισμός κράτους και Εκκλησίας), ούτε στις αξίες και τα ήθη (γάμος ομοφυλοφίλων), ούτε στα έθιμα μας (κατάργηση παρελάσεων), ούτε στην οικογένεια (ελεύθερη συμβίωση), ούτε στα εθνικά συμφέροντα (υποστηρίζουν τους παράνομους λαθρομετανάστες και θα τους δώσουν Ελληνική ιθαγένεια), ούτε στα πατριωτικά θέματα (υποστηρίζουν τους Σκοπιανούς).
 

Μη τους πιστεύετε σε ό,τι λένε, διότι όπως έλεγε ο Χριστός τον διάβολο «αρχηγό του ψεύδους», έτσι και στον άθεο δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη, διότι γι’ αυτόν Θεός είναι το συμφέρον του και όπως έγραφε ο Ντοστογιέφσκι «όπου δεν υπάρχει Θεός τα πάντα επιτρέπονται», οπότε για τον άθεο κομμουνιστή οι εντολές του Θεού του είναι να πετύχει το συμφέρον του με οποιοδήποτε τρόπο (ψέμα, απάτη, φόνο κ.α.π.). 
Από αυτά τα κόμματα βγαίνουν και οι τρομοκρατικές οργανώσεις, διότι αυτό είναι το ευαγγέλιο τους. Για τους αριστερούς Θεός, Πατρίδα και Έθνος είναι το κόμμα.
Ένας πιστός Χριστιανός τι δουλειά έχει σ’ αυτόν τον χώρο, που όλη η ιστορία του είναι βαμμένη με αίμα;
 

Να μας συγχωρέσουν οι πιστοί χριστιανοί που ψηφίζουν αριστερά, φυσικά δεν είναι ίδιοι με τους άθεους, διότι έχουν τον Θεό μέσα τους, αλλά όταν ψηφίζουν τους αντίχριστους , δεν γίνονται συνένοχοι, έστω εν αγνοία τους;
 

Θέλεις ν’ αλλάξεις την κατάσταση στην Ελλάδα; Ποιος θα το κάνει; Ο Τσίπρας, που πήγε τρεις φορές στην Αμερική και έλαβε από το «σύστημα» το χρίσμα να κυβερνήσει, που πριν τις εκλογές του Ιουνίου έλεγε να φύγουμε από το μνημόνιο και στις εκλογές που ανέβασε το ποσοστό του και πλησίασε την πρωθυπουργία έλεγε απλά ν’ αλλάξουμε την συμφωνία του μνημονίου, δηλαδή παραμύθια.
 

Μ’ όλα αυτά δεν θέλουμε αν πούμε ότι η δεξιά είναι σωστή και καθαρή, ίσα ίσα θέλουμε να πούμε, όπως το ξανά είπαμε : «προδομένε χριστιανικέ λαέ της Ελλάδος, άφησε επιτέλους τα ψευτοκόμματα, που τόσα χρόνια σ’ εξαπατούν και σε κάνουν κομμάτια (σε χωρίζουν) και ένωσε τις τεράστιες δυνάμεις σου για να σώσεις την Πατρίδα σου και το Έθνος σου, που τ’ αφανίζουν ο σκοτεινές δυνάμεις μέρα με την μέρα»

Αγιορείτες Μοναχοί

http://www.parapolitika.gr

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/01/blog-post_764.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου