Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο θάνατος τού Αριέλ Σαρόν καί ο ερχομός τού Μεσσία τών Εβραίων...



Ο μεγάλος Ραβίνος Καντούρι λίγο πρίν πεθάνει προφήτευσε ότι: " ο θάνατος του Αριέλ Σαρόν θ΄ ανοίξει τον δρόμο για τήν εμφάνιση του Μεσσία τών Εβραίων ( δηλαδή του Αντίχριστου ! ) . 
Τίς μέρες αυτές η μεγάλη επιδείνωση τής υγείας τού πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού ( πού ψυχορραγεί από το 2006), μάς ξαναθυμίζει πάλι τήν παλαιά προφητεία η οποία μέ τον επερχόμενο θάνατο του Σαρόν "ανοίγει" πάλι...


Ιερουσαλήμ
Η έλευση ενός Μεσσία στις μέρες μας μπορεί να φαντάζει τόσο απίθανο για ένα λαό όσο αναγκαίο για έναν άλλο. Σύμφωνα όμως με τον Εβραίο Ραβίνο Καντούρι ο Μεσσίας έρχεται σύντομα...
Ο Γιτζάκ Καντούρι ήταν ένας Εβραίος Ραβίνος που θεωρείται από τους οπαδούς του ένας άγιος διδάσκαλος, ενώ είναι γνωστό ότι έζησε μέχρι τα 108 του έτη.

Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, ενώ λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας!



Πριν τον θάνατο του ο Καντούρι άφησε μία επιστολή που μιλάει για τον ερχομό του Μεσσία σύντομα σύμφωνα με το προφητικό όραμα που είχε δει. Το όνομα του μεσσία ήταν αναγραμμένο μέσα όμως ο Καντούρι έδωσε εντολή να ανοιχτεί ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο του. Ένα χρόνο αργότερα η επιστολή ανοίγεται και όσοι διαβάζουν το κείμενο μένουν άναυδοι. Ο Καντούρι δηλώνει ότι ο Μεσσίας θα έρθει μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν.


Τό μυστηριώδες κείμενο τού μεγάλου ραβίνου...


Επίσης αφήνει ένα κρυπτογραφημένο όνομα που αντιστοιχεί στο Μεσσία. Οι "μαθητές" του δάσκαλου Καντούρι δυσκολεύονται να δεχθούν το προσδοκώμενο Μεσσία και αποσιωπούν την αλήθεια ... έως ότου αποκαλύπτεται. Ποιο λοιπόν ήταν το όνομα του Μεσσία στην επιστολή που άφησε ο Ραβίνος Καντούρι;

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το 2007 όταν ανοίχτηκε το σημείωμα, αναγραφόταν εντός το εξής : “Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. - Γιτζάκ Καντούρι”!

Τα αρχικά λοιπόν των παραπάνω λέξεων στην εβραϊκή γλώσσα, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει φυσικά ΙΗΣΟΥΣ.
Ο  Αριέλ Σαρόν τήν εποχή τής παντοδυναμίας του...

Εκτός από αυτό το απόσπασμα ο Καντούρι μας λέει ότι ο Μεσσίας δεν θα έρθει αν δεν τελειώσει πρώτα η ζωή του Αριελ Σαρόν. 
Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται αρκετά μυστήρια γιατί όπως γνωρίζουμε ο Αριέλ Σαρόν δεν είναι ούτε νεκρός αλλά ούτε και ζωντανός. 
Μαθαίνουμε  ότι ο Ισραηλινός πολιτικός και πρώην στρατηγός ήταν ο 11ος Πρωθυπουργός του Ισραήλ, θέση την οποία εγκατέλειψε κατόπιν εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη και το οποίο τον έριξε σε κώμα, στο οποίο και βρίσκεται από τις 4 Ιανουαρίου 2006.

Στις εφημερίδες γράψανε ότι «Ο Αριέλ Σαρόν που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση ''φυτού'' από το 2006 εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον δρα Μόντι και τους συνεργάτες του για να διαπιστωθεί το εύρος και η ποιότητα της λειτουργίας του εγκεφάλου του».

Είναι πιθανόν ο Καντούρι να μίλησε για την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού; ή μήπως μιλάει για μια παρουσία ενός "νέου Μεσσία Ιησού";

Η ανατριχιαστική προφητεία του Ραβίνου Καντούρι για τον κόσμο (Bίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου