Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟ ΑΥΤΟ-ΓΚΟΛ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ "ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ"


1Το "Αγιορείτικο βήμα" έχει αναφερθεί πολλές φορές στην υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις με την Εκκλησία.

Είναι προφανές πως κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας πάει να κάνει ένα βήμα προσέγγισης, κάποια στελέχη του, ρίχνουν την καρδάρα με το γάλα.

Κι αν ο "καρναβαλιστής" Διαμαντόπουλος μπορεί να θεωρηθεί...νέος και άπειρος, τι να πει κανείς για την παλαιά καραβάνα Παπαδημούλη που...ξεσπάθωσε κατά της απόφασης για τον δημιουργό της προσβλητικής σελίδας στο facebook με την επωνυμία "Γέροντας Παστίτσιος".
Το νέο αυτο-γκολ του ΣΥΡΙΖΑ στις σχέσεις με την Εκκλησία με αφορμή τον "Γέροντα Παστίτσιο" προήλθε λοιπόν από το λογαριασμό του κ. Παπαδημούλη στο twitter, το οποίο έχει εξελιχθεί εσχάτως σε μέσο άσκησης πολιτικής.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την καταδίκη σε δεκάμηνη φυλάκιση του άνδρα που είχε δημιουργήσει την εν λόγω σελίδα στο facebook ανέσυρε μέχρι θέμα διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.

«Η καταδίκη του "γέροντα Παστίτσιου" σε 10μηνη φυλάκιση, μετά από ερώτηση του ΧΑυγιτη Παππά, είναι άδικη. Ελπίζω το Εφετείο να τον αθωώσει...», ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συνέχισε «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει το συνταγματικό διαχωρισμό των ρόλων Κράτους κ Εκκλησίας».... «Η καταδίκη του "γέροντα Παστίτσιου", δείχνει κρατικό αναχρονισμό».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδημούλης από περυσι που προέκυψε το εν λόγω ζήτημα είχε υπερασπιστί τον νεαρό άνδρα πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και μάλιστα είχε εκφράσει και την επιθυμία του να τον υπερασπιστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει εκ νέου να προκαλέσει την μήνη της Εκκλησίας.....Κρίμα τα σφιχταγκαλιάσματα Τσίπρα με τον Βαρθολομαίο, τζάμπα και οι αναφορές του ECONOMIST....      http://www.agioritikovima.gr/politika/36977-neo-autogkol-u


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου