Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ατυχής αναφορά υπουργού στην Παναγία.

του Κώστα Ζαφειρίου
Ατυχή αναφορά στην Παναγία έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης. Σε μια εποχή που το μόνο που μας δίνει ελπίδα είναι η πίστη στον Χριστό και την Παναγία, υπάρχουν πολιτικοί που στον λόγο τους εμπλέκουν Ιερά και Άγια Πρόσωπα, χωρίς να υπάρχει λόγος.
 
Εκτός και αν ο υπουργός με τη δήλωσή του αυτή, σχολιάζει (σκωπτικά) τις δηλώσεις, τις απόψεις και τα άρθρα ιεραρχών, που συνιστούν προσευχή για να ξεπεράσουμε την κρίση.
 
Αυτό έπραξε δυστυχώς και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος υπεραμυνόμενος
των αλλαγών που προτείνει ο ΟΟΣΑ διαμηνύει στους διαφωνούντες υπουργούς πως πρόκειται για απαραίτητες ρυθμίσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης, λέγοντας τα εξής:
 
«Τα όπλα που έχει κάθε ευρωπαϊκή κυβέρνηση σε σχέση με τις τιμές στην πραγματικότητα επικεντρώνονται στο πεδίο του ανταγωνισμού. Αν κανείς αφαιρέσει από το όποιο υπουργείο Ανάπτυξης αυτά τα όπλα, το μόνο πια που μας απομένει είναι να κάνουμε τάματα στην Παναγία για να πέσουν οι τιμές. Και με τάματα στην Παναγία δεν πέφτουν οι τιμές. ( συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»).                http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=5316

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου