Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

To Ισραήλ θα καταστρέψει το θόλο του Βράχου[ Τέμενος του Ομάρ]στο Όρος του Ναού; Ήρθε ο χρόνος για τον 3o Ναό να κατασκευαστεί; Προφήτευσον στο χέρι!

Αυτό είναι τεράστιο! Πολλοί Υψηλής κατάταξης Ισραηλίτες υπάλληλοι δηλώνουν ότι το al-Aqsa Mosque[Τέμενος του Ομάρ] (Dome of Rock)[Θόλος του Βράχου] πρέπει να φύγει, ΤΩΡΑ!Το Ισραήλ θα καταστρέψει το ναό;


Αν το κάνουν, θα εκπληρώσουν την βιβλική προφητεία που βρέθηκε στο Κατά Ματθαίον 24:15 ....
"Ως εκ τούτου, όταν βλέπεις το« βδέλυγμα της ερήμωσης, «[Αντίχριστος] που μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, να στέκεται στον άγιο τόπο [Ιουδαϊκό Ναό] ..."
(Με άλλα λόγια, ο Εβραϊκός Ναός πρέπει να κατασκευαστεί για να βεβηλωθεί.)
Η λέξη «ιερός  χώρος », που χρησιμοποιείται σε αυτή τη γραφή παραπάνω,κάνει αναφορά στον νέο Εβραϊκό ναό που θα ανακατασκευαστεί στην Ιερουσαλήμ στο εγγύς μέλλον. Σήμερα υπάρχει ένας θεσμός που είναι αφιερωμένος ειδικά για αυτό το σκοπό, αυτός ονομάζεται, «Το Ινστιτούτο του Ναού». Ιδρύθηκε το 1987 και είναι σήμερα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη για την κατασκευή του νέου ναού.


Ο ναός πιθανότατα θα είχε κατασκευαστεί μέχρι τώρα, αν δεν ήταν για τους μουσουλμάνους,ο "Θόλος του Βράχου," που στέκεται στη θέση του Ισραηλιτικού Ναού που θέλουν να χτίσουν. Στην πραγματικότητα, ο ναός δεν μπορεί να οικοδομηθεί μέχρι κάποιο είδος  ρύθμισης να μπορεί να γίνει είτε,να οικοδομήσουμε, όπου είναι ο «Θόλος του Βράχου» και με ψέματα να  βεβηλώσουν το τζαμί, ή να οικοδομήσουμε σε μια δεύτερη θέση. Επί του παρόντος, φαίνεται ότι οδεύουμε προς τη βεβήλωση του Τζαμιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τη στιγμή που κάτι συμβαίνει προκειμένου να επιλύσει αυτή τη σύγκρουση, ο ναός είναι έτοιμος να πάει, έτοιμος να κατασκευαστεί. Ο Ινστιτούτο του Ναού είναι σίγουρο γι 'αυτό!
Στην πραγματικότητα, το Ινστιτούτο του Ναού έχει ανακαινιστεί και λειτουργεί σήμερα με πάνω από 60 διαφορετικά σκεύη στους ιερούς ναούς ως εξής: θώρακας του Ιερέα, το στέμμα του ιερέα, σοφάρ, μουσικά όργανα, νιπτήρα, την Mizrak, και πολλά άλλα. Ακόμη και μερικά από τα πιο σημαντικές σκεύη: ".Η Κιβωτός της Διαθήκης" η Μενορά, το θυμίαμα Alter, Ο Χρυσή Πίνακας Προθέσεως, και ένα mock up.
Είναι μόνο θέμα χρόνου γι αυτό το ναό, θα χτιστεί και θα εκπληρώσει την προφητεία στο Κατά Ματθαίον! Να είστε έτοιμοι!            

Ένας Ισραηλινός αξιωματούχος λέει ότι το καθεστώς του Τελ Αβίβ μελετά το ενδεχόμενο αντικατάστασης του al-Aqsa Mosque στο al-Quds (Ιερουσαλήμ), με ναό.
Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων Έργων Uri Ariel την Παρασκευή έκανε έκκληση για την κατασκευή αυτού που αποκαλούσε «το Τρίτο Ναό" για να αντικαταστήσει τον ιερό χώρο.
Ο Ariel λέει ότι ο πρώτος και ο δεύτερος ναός καταστράφηκαν πριν από πολλά χρόνια, οπότε ο τρίτος πρέπει να κατασκευαστεί τώρα.
"Το Al-Aqsa Mosque[Τέμενος του Ομάρ] βρίσκεται σήμερα στη θέση του ναού", ισχυρίστηκε.
Το Al-Aqsa Mosque[Τέμενος του Ομάρ] θεωρείται ο τρίτος ιερότερος χώρος στον μουσουλμανικό κόσμο.
Οι Παλαιστίνιοι έχουν καταγγείλει το σχέδιο, όπως τη  βεβήλωση.
Λένε ότι αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών του ισραηλινού καθεστώτος να νοθεύσει την αραβική και την ισλαμική ιστορία.
Οι Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν ότι η al-Quds[Ιερουσαλήμ] είναι η πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού ανεξάρτητου  κράτους, και η κληρονομιά του θα πρέπει να παραμείνει ανέπαφη.έτοιμοι!   

 Ένας υπουργός της κυβέρνησης από ένα εθνικιστικό θρησκευτικό κόμμα κάλεσε την Πέμπτη για το εβραϊκό ναό,να ξαναχτιστεί στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Η δήλωση του υπουργού Οικισμού και Κατασκευών, Uri Ariel (εβραϊκή Home) σπάει ένα μακροχρόνιο ταμπού για υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους που μιλούν για την αλλαγή της εύθραυστης κατάστασης στο ιερό χώρο και προσβαλλόμενο πλάτωμα, και ενδέχεται να προσελκύσουν την οργή την επίσημη ισραηλινών κύκλων και το θυμό στον  αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο.

Μιλώντας σε αρχαιολογικό συνέδριο δίπλα στον οικισμό της Δυτικής Όχθης Shilo αναφέρεται στο περιστατικό του Μααρίβ, ο Aριέλ ζήτησε ένα τρίτο ναό που θα κατασκευαστεί στην περιοχή, που σήμερα στεγάζει το Θόλο του Βράχου και το Τέμενος Αλ Άκσα και θεωρείται ιερή τοποθεσία του Ιουδαϊσμού και τρίτη ιερότερη στο Ισλάμ.
"Έχουμε χτίσει πολλούς μικρούς, μικρούς ναούς,« είπε ο Aριέλ, αναφερόμενος στις συναγωγές, "αλλά πρέπει να οικοδομήσουμε ένα πραγματικό ναό, στο Όρος του Ναού."
Η  Ιερουσαλήμ ήταν το σπίτι για το πρώτο και το δεύτερο Ναό του Ιουδαϊσμού, δύο εκ των οποίων καταστράφηκαν, ο δεύτερος το 70 μ.Χ. Η ιδέα της οικοδόμησης ενός τρίτου Ναού, είναι δημοφιλής μεταξύ ορισμένων θρησκευτικών και ακροδεξιών Εβραίων, θεωρείται εκτός των κανονικών ισραηλινών λόγων, από τους περισσότερους.
Πέρυσι, η εβραϊκή Home MK Zevulun Orlev κάλεσε επίσης για την ανοικοδόμηση του Ιουδαϊκού Ναού, λέγοντας ότι η κατάργηση του Θόλου του Βράχου και το Τέμενος Αλ Ακτσά, θα σήμαινε ότι ο «ισχυρός  μουσουλμανικός κόσμος σίγουρα θα ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο." Ωστόσο , πρόσθεσε, «τα πάντα στην πολιτική είναι προσωρινά και δεν υπάρχει σταθερότητα."
Οι Εβραίοι που σήμερα απαγορεύονται από την προσευχή στο Όρος του Ναού που ανήκει στο Ιορδανικό τμήμα των κληροδοτημάτων, που είναι γνωστό ως Βακουφική, η οποία διαχειρίζεται την πλατεία γύρω από το al-Aqsa Mosque και τον Θόλο του Βράχου. 
ΠΗΓΕΣ:             http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/01/the-3rd-temple-israel-to-destroy-dome-of-rock-mosque-on-temple-mount-breaking-2458322.html
http://www.presstv.ir/detail/2014/01/25/347605/israel-mulls-replacing-alaqsa-mosque/            http://www.timesofisrael.com/minister-calls-for-third-temple-to-be-built/      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ PRESS TV-TIME OF ISRAEL-BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου