Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ηγούμενος Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρου: Η κρίση στην Ελλάδα [ηχητικό]


Ευχαριστούμε την αγαπητή Μαρία για τον κόπο της να απομαγνητοφωνίσει αποσπάσματα 
Η κρίση στην Ελλάδα. - Καλεσμένος ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρους Γέρων Ιωσήφ». 21-4-2015 

07:24 Σαν λαοι σαν ορθοδοξα εθνη δεν κανουμε βαθιες ριζες αν δεν περασουμε τετοιες δυσκολιες ( μιλωντας για την οικονομικη κριση) ...εχει σημασια οτι ξεκινησε απο την Ελλαδα γιατι η Ελλαδα ειναι η χωρα η οποια διαφυλασσεται ακεραια η ορθοδοξη πιστη της. Το ευαγγελιο και αυτοι οι οποιοι θελουν να την εξαλειψουν απο τον κοσμο την προσβαλουν στην τιμη τους ...Το κανουν οπως το εκανε ανεκαθεν ο διαβολος που πειραζε τους μαρτυρες μεσα στην εκκλησια....που λεει και ο Αγιος Κοσμαςο Αιτωλος θα ερθουν και θα σας τα παρουν ολα...και αφηστε τους να σας τα παρουν μονο μην παραδωσετε Χριστο και ψυχη αυτα δεν μπορουν να σας τα παρουν παρα με τη θεληση σας. .......Ειναι ενα ειδος διωγμου που υφισταντο και οι παλαιοι μαρτυρες δεν το λενε τωρα ξεκαθαρα να προδωσουμε την πιστη τα του Χριστου. 
Θελουν να αποδυναμωσουν την Εκκλησια να μη γινεται κατηχηση με προσχημα τα χρεη τα οποια χρεη ειναι ψευτικα. 

12:49 Εχει και μια εσχατολογικη χροια αυτη η κατασταση πλεον τα μεσα τα συγχρονα η παγκοσμιοτητα των μεσων που επηρρεαζουν τους χριστιανους οπου και αν βρισκονται ολα αυτα μας φερνουν στην μνημη οπως ελεγε και ο γερων Παϊσιος θελουν αυτοι να μας πανε εκει και εμεις λεμε οχι δεν θελουμε. Δεν ειναι τα χρονια του αντιχριστου αλλα μαλλον ειναι κοντα λεει φαινεται η γενικη αποστασια που ειναι ενα απο τα σημεια της περιοδου εκεινης αλλα βεβαια την ωρα και την ημερα την γνωριζει ο Πατηρ ο Ουρανιος ουτε καν οι αγγελοι του Ουρανου. Ποτε θα γινει αυτο δεν το ξερουμε αλλα μας προϊδεαζουν ολα αυτα τα γεγονοτα. 


18:11 ......μαθαινουμε τωρα τελικα οτι η πανθρησκεια και η αρχη της βρισκονται στη λεγομενη θεοσοφια οπου ηταν θα λεγαμε ενα ειδος αποκρυφισμου .τον ξεκινησε μια Ουκρανη η Μπλαβάτσκυ αλλα φαινεται οτι εκει κατεστρωσαν ενα σχεδιο πως θα ενωσουν ολες τις θρησκειες μαλιστα τις ανατολικες την Ινιδα και ολα αυτα. Και πως θα καταφερουν τους ανθρωπους να προσκυνουν ενα Θεο ασχετα με τα επιμερους δογματα να προσπαθουν αν τουςπεισουν οτι ολα ειναι αρμονικα και να μην εχουν καμια αντιθεση στη Θρησκεια. 



33:42- αναφερθηκατε στην Κριση πριν την Κριση θα ειναι ο αντιχριστος για την καρτα του πολιτη που ετοιμαζοταν που ετοιμαζεται ακομα εχετε καποια πληροφορια ;Παγωσε τελειως; Μπηκε στο περιθωριο θα επανελθει ;Να ειμαστε προετοιμασμενοι οτι ερχονται δυσκολα ; 

-Γ.Ιωσηφ: οι ανθρωποι της παγκοσμιοποιησης αυτοι που προωθουν παντα τα σχεδια αυτα του διαβολου γιατι ο διαβολος γνωριζει την αληθεια απο τις γραφες απο αυτα που ειπαν οι πατερες και εχει τους ανθρωπους σε καθε εποχη που τα προωθουν .Δεν γνωριζει βεβαια ποτε θα του δοθει η εξουσια απο τον Θεο ποτε να τα τελειοποιησει και να τα φτασει στην πραξη.Βασιζεται στην τεχνολογια που προοδευει και αυτη και νομιζει οτι ηρθε η εποχη να τα επιβαλει. Ετσι εγινε αυτη η πρωτη προσπαθεια για την επιβολη της καρτας του πολιτη τωρα ειναι αλλες τεχνολογιες (RFID) και πιστευαν οτι θα μπορουσαν να πεισουν τοςυ Ελληνες οτι θα ειναι κατι χρησιμο που δεν ειχαν επιχειρηματα διοτι αυτο το πραγμα ειδικα στην Ελλαδα που ειμαστε τοσο με την τεχνολογια και την πειθαρχια ολα αυτα που δεν εχουμε καλες σχεσεις θα αποτυγχανε ακομα και αν μας πειθανε. Αλλα η εκκλησια που εχει τη συνειδηση και γνωριζει οτι αυτα τα πραγματα εχουν εκεινο τον απωτερο στοχο να μας περασουν οτι ολα αυτα οι αγορες οι πωλησεις θα περνανε με αυτον τον τροπο το οποιο καποια στιγμη μπορει να μην εχει εμφανες τωρα το χαραγμα αλλα θα το βαλουν οταν δουν οτι ειναι .Η εκκλησια αντεδρασε και μαζι με την εκκλησια και πολλες μητροπολεις εγιναν και εδω πρωτοβουλιες και στην Αθηνα και στην Θεσ/νικη και σταματησε διοτι αν καταλαβουν οτι η κεντρικη επιτροπη της Εκκλησιας ηταν χλιαρη ειδαν οτι δεν εχει μελλον αυτη η ιστορια και το αφησαν. 
Θα ερθει εποχη που δεν θα ειμαστε ελευθεροι και θα τα επιβαλουν. Εκει πρεπει η προσωπικη μας ελευθερια να επικρατησει. ...και αυτο ειναι μια προετοιμασια γι αυτην την κατασταση να μην μπορουμε να πουμε την αληθεια.             http://hggiken.pblogs.gr/2015/04/hgoymenos-ieras-monhs-xhropotamoy-agioy-oroy-h-krish-sthn-ellada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου