Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ελληνοκύπριος Παππούς :Πρίν πεθάνω θα γυρίσω στο σπίτι μου …Στα Κατεχόμενα !hqdefaultΤο όραμα ενός παιδιού με τον Άγιο  γέροντα Παΐσιο να τον οδηγεί πίσω στο σπίτι του αυτόν και τον Παππού του  στα Κατεχόμενα !
Αληθινό περιστατικό:
Φίλος μου από την Κύπρο βρέθηκε με ηλικιωμένο γέροντα και κουβέντα στην κουβέντα ο παππούς του ανέφερε ότι κατάγεται από τα κατεχόμενα.
Σε ερώτηση του φίλου μου “πώς τα βλέπεις τα πράγματα παππού;” αυτός απάντησε ότι “σύντομα θα γυρίσουμε πίσω!” με αφοπλιστική βεβαιότητα!
“Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;” τον ρώτησε πάλι ο φίλος μου.
“Άκουσε να δεις παιδί μου :
ο εγγονός μου που είναι παιδί 10 ετών είδε στον ύπνο του σε όραμα, τον γέροντα Παΐσιο να τον παίρνει από το χέρι και να τον οδηγεί στο σπίτι μου στα κατεχόμενα, λέγοντάς του

¨Εδώ θα επιστρέψεις και θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου αγόρι μου¨! Όταν ρώτησα τον μικρό πώς ήταν το σπίτι μας, το οποίο δεν έχει δει ποτέ ούτε σε φωτογραφία, αφού μου το περιέγραψε είπε συγκεκριμένα πως ¨έχει άσπρα ψηλά κάγκελα και γύρω-γύρω μικρές τούρκικες σημαίες¨ κάτι που δεν ταίριαζε με τα κάγκελα που είχαμε αφήσει εμείς και ήταν μαύρου χρώματος. Έτσι αποφάσισα, να πάω στα κατεχόμενα να το δω από κοντά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.
Όταν πήγα έμεινα κατάπληκτος αφού το σπίτι πλέον ήταν ακριβώς όπως το περιέγραψε ο εγγονός μου. Γι’ αυτό σου λέω, σύντομα θα γυρίσουμε πίσω…”
Ο ηλικιωμένος γέροντας είναι από το χωριό Κυθρέα όπου είναι κοντά σε Στρατοκρατούμενη περιοχή όπου μένουνε πολλοί Τούρκοι αξιωματικοί σε σπίτια Ελληνοκυπρίων.
Ο Παππούς απο την Κύπρο έκανε λόγο οτι ο Γέροντας  Παΐσιος θα Αγιάσει  και εγώ τον πιστεύω…Ο Γέροντας Αγίασε και ο Παππούς περιμένει ήρεμος και σίγουρος να γίνει το θαύμα και να επιστρέψει στο σπίτι του !!  http://hggiken.pblogs.gr/2012/03/syntoma-tha-gyrisoyme-pisw.html  KAI      http://veteranos.gr/ellinokiprios-pappous-prin-pethano-tha-giriso-sto-spiti-mou-sta-katechomena/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου