Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Γ. Πανούσης: Μόνο ο Πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Eτοιμάζουν άραγε οι κουκουλοφόροι την κατάσταση για το επερχόμενο χάος στην Αθήνα;Και γιατί άραγε θέλουν και νεκρό;Τι πραγματικά συμβαίνει μετά από 42 χρόνια ξανά στο χώρο του Πολυτεχνείου;     Παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του κράτους έναντι των κουκουλοφόρων και των καταληψιών ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξή του στη Real News.

«Ήλθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή για το θέμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Πανούσης φέρεται να μετέφερε στον Πρωθυπουργό την εκτίμηση ότι «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική».

«Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες», φέρεται να είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

 Επιπλέον, προειδοποίησε για τον κίνδυνο η Χρυσή Αυγή να ενισχύσει εκ νέου τα ποσοστά της. «Κάνει λάθος ο Σαμαράς και θέτει κατά τον τρόπο που θέτει το θέμα της ασφάλειας. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως από τη συγκεκριμένη ατζέντα δεν θα κερδίσει το κόμμα του, ούτε το τοξικό ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά θα ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή», σημειώνει.          http://www.naftemporiki.gr/story/937744/g-panousis-mono-o-prothupourgos-mporei-na-lusei-to-problima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου